Στοιχεία Σοκ: Περισσότεροι λαθρομετανάστες δουλεύουν στην Ελλάδα απ’ ότι στις ΗΠΑ... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Στοιχεία Σοκ: Περισσότεροι λαθρομετανάστες δουλεύουν στην Ελλάδα απ’ ότι στις ΗΠΑ...

Μελέτη του Institute of Economic Affairs για το ποσοστό λαθρομεταναστών που εργάζονται σε κάθε χώρα: Πρώτη η Ελλάδα παγκοσμίως με 4,45%,...

Μελέτη του Institute of Economic Affairs για το ποσοστό λαθρομεταναστών που εργάζονται σε κάθε χώρα: Πρώτη η Ελλάδα παγκοσμίως με 4,45%, δεύτερη η ΗΠΑ με 3,15%.

Στο ιλιγγιώδες ποσό των 45 δις ευρώ, δηλαδή στο 24% του ΑΕΠ μέτρησε την παραοικονομία στην χώρα μας το βρετανικό Institute of Economic Affairs, σύμφωνα με το οποίο περισσότεροι είναι οι λαθρομετανάστες που δουλεύουν στην Ελλάδα από ότι στις Η.Π.Α!

Η Ελλάδα, με τα νούμερα αυτά, όπως είναι εύλογο κατατάχθηκε πρώτη στην παραοικονομία μεταξύ 21 χωρών του ΟΟΣΑ, με δεύτερη και καταιδρωμένη την Ιταλία.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής

Διέλυσε τη χώρα η ΝΔ

H κυβέρνηση του Σαμαρά, που πριν ένα χρόνο έλεγε ότι θα ανακαταλάβει τις πόλεις μας, τελικά μετέτρεψε τη χώρα σε άσυλο λαθρομεταναστών και έδιωξε τους Έλληνες στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τα πλέον επίσημα στοιχεία, περισσότεροι λαθρομετανάστες δουλεύουν στην Ελλάδα απ' ότι στις ΗΠΑ! Την ώρα που η ανεργία των Ελλήνων έχει ξεπεράσει κάθε όριο, η κυβέρνηση Σαμαρά ευνοεί με προκλητικό τρόπο τους αλλοδαπούς. Γι' αυτό πιάνει πάτο η ΝΔ και ο ελληνικός λαός στρέφεται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή, τη μόνη φωνή της Αλήθειας και της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου