Τα πρώτα τσιμέντα στη Φρεαττύδα έπεσαν ! Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τα πρώτα τσιμέντα στη Φρεαττύδα έπεσαν ! Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  Πρωτοβουλίας Κατοίκων Πειραιά για τις Παραλίες, Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια: Τα πρώτα τσιμέντα στη Φρεαττύδα...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  Πρωτοβουλίας Κατοίκων Πειραιά για τις Παραλίες, Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια: Τα πρώτα τσιμέντα στη Φρεαττύδα έπεσαν!!

Έτσι φτιάχνονται τα λυόμενα με την αδειοδότηση και την κάλυψη της Δημοτικής Αρχής που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη γι αυτή τη κατάντια. Φυσικά μόλις καλέσαμε την αστυνομία οι εργάτες τα παράτησαν και έφυγαν.

Ο μοναδικός υπεύθυνος για την καταπάτηση της παραλίας μας, το ξερίζωμα των δέντρων που είχαμε φυτέψει, και το μπάζωμα και την εμπορευματοποίηση - ιδιωτικοποίηση ενός από τους τελευταίους ελεύθερους χώρους του Πειραιά δεν είναι άλλος από τον Δήμαρχο Κο Β. Μιχαλολιάκο.Ο Κος Μιχαλολιάκος έχει πλήρη γνώση για την τσιμεντένια πλατφόρμα που χτίστηκε σήμερα το πρωί στη Φρεαττύδα και καλύπτει ανοιχτά τα σχέδια του επιχειρηματία. Εξαναγκάζει εμάς τους κατοίκους να ασκούμε χρέη δημοτικής αστυνομίας, πολεοδομίας και Δημοτικής Αρχής γιατί απλά δεν ενδιαφέρετε να εκπρωσωπήσει την κοινωνία που τον εξέλεξε αλλά έναν επιχειρηματία.

Το παραμύθι το ξέρουμε. Αύριο θα μας πει πως Μαζί το Χτίσαμε!!!!

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στην Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά για τις παραλίες μας δεν το βάζουμε κάτω και σας καλούμε όλους να μας πλαισιώσετε, ώστε μαζί να προστατεύσουμε τους 2 μόνους ελεύθερους χώρους που έχουν απομείνει στον Πειραιά, τις παραλίες μας.


Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά για τις Παραλίες, Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια.

1 σχόλιο

  1. Ναι ,σωτήρες του Πειραιά ….Εσείς θα μας σώσετε .Τα τσιμέντα σας πείραξαν τώρα.
    Ρε, έχετε κατέβει χειμώνα ποτέ στην παράλια για βόλτα???
    Αν δεν σας φάνε τα κοπροσκυλά που αμολάνε οι δήθεν φιλόζωοι και δεν σας την πέσει κανένας ναρκομανείς η κάνα κλεφτρόνι θα είστε τυχεροί.
    Μην πω για τις παράγκες στα δεξιά της παραλίας που ούτε και ξέρω ποιος ,ποιοι μένουν και τι κάνουν εκεί.
    Αντί να αφήσετε να αξιοποιηθεί λίγο ο χώρος ,να γίνει πιο ανθρωπινός, να δουλέψει και κανένας άνθρωπος παραπάνω μες στην ανεργία αυτή που υπάρχει κάθεστε και διαμαρτύρεστε για το οτιδήποτε. Απλά για να διαμαρτύρεστε ,γιατί δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε.
    Η Μαρίνα του Φλοίσβου που ανήκει σε ιδιώτες είναι καταπληκτική κι έχει πάρει μια μεγάλη μερίδα κόσμου από αυτούς που 8α πήγαιναν στον Πειραιά βόλτα να φάνε ,να πιουν ένα καφέ να κάνουν μια βόλτα. Δηλαδή θα σας χαλαγε κάτι τέτοιο στον Πειραιά μας?
    Η προτιμάται ο Πειραιάς που παλιότερα έσφυζε από ζωή να τελειώσει εντελώς?
    Πώς να έρθει ο κόσμος στον Πειραιά μας όταν δεν έχετε αφήσει και κανένα μαγαζί να δουλέψει?? ?Κλείσανε τα περισσότερα μαγαζιά στη Πειραϊκή, στο Πασαλιμανι, στο Μικρολιμανο .Περίπτερα είναι είδος προς εξαφάνιση .Εμπορικά καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο .Γιατί???

    Δεν με νοιάζει ποιος είναι Δήμαρχος και που ανήκει κομματικά. Δεν με απασχολεί ποιος κάνει μαγαζιά στις παράλιες .Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δω τον Πειραιά να ξαναγεμίζει κόσμο και τα μαγαζιά να δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου