Η προεκλογικη συγκεντνρωση του «MEGA – EEMM» στην αθηνα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η προεκλογικη συγκεντνρωση του «MEGA – EEMM» στην αθηνα

Το Β.Η.κό  κόμμα ‘’ MEGA – EEMM (= E θνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον) πραγματοποίησε, την Πέμπτη 13 Ιουνίου το απόγευμα, προεκ...

Το Β.Η.κό  κόμμα ‘’MEGAEEMM (=Eθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον) πραγματοποίησε, την Πέμπτη 13 Ιουνίου το απόγευμα, προεκλογική συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο ‘ΤΙΤΑΝΙΑ’, στην Αθήνα.  

Η συντονίστρια της εκδήλωσης, κ. ΑΘΗΝΑ  ΠΑΛΛΗ, δικηγόρος και μέλος του Προεδρείου του κόμματος, καλωσόρισε το κοινό της συγκέντρωσης και παρουσίασε τους ομιλητές – υποψήφιους, καθώς και τους  επίσημους παρευρισκομένους / καλεσμένους.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του κόμματος, κ. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ  ΚΙΤΣΙΟΣ,   υποψήφιος στην Περιφέρεια Αυλώνας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ‘’MEGAEEMM’’, ο οποίος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών στην Αλβανία.

«Από αυτές θα κριθεί και η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όχι μόνο από το αποτέλεσμά του, αλλά  και από τον τρόπο που θα διεξαχθούν. Από την πτώση του κομμουνισμού μέχρι σήμερα, σε διάστημα 23 χρόνων, διεξήχθηκαν για το Αλβανικό Κοινοβούλιο 7 εκλογικές αναμετρήσεις . Σε καμία από αυτές ο ηττημένος, εντός ή εκτός εισαγωγικών, δεν αναγνώρισε το αποτέλεσμα και κατηγορούσε τον αντίπαλό του για νοθεία. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτές τις εκλογές  αναμένεται το αποτέλεσμα των εθνικιστικών δυνάμεων, καθώς τα τελευταία χρόνια, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου, η Αλβανία ζει σε μία εθνικιστική ζάλη. Είναι ένα φαινόμενο που, όχι μόνο εμείς  αλλά όλη η διεθνής κοινότητα το παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί πρόκειται για ένα εθνικιστικό κίνημα, το οποίο συναντάται σε κάθε δομή της κοινωνίας και επί πλέον κρατά στον κόρφο του πολλά εγκληματικά στοιχεία. Υπ’ αυτές τις συνθήκες και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση της Μητέρας Πατρίδος, αλλά και των ευρύτερων γεωπολιτικών εξελίξεων, είναι φανερό ότι αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την ΕΕΜ.

       
 Σε αυτήν την αναμέτρηση  συμμετέχουν 67 πολιτικά κόμματα, καθώς και ανεξάρτητοι υποψήφιοι σε όλη την επικράτεια. Τα 65 από αυτά παρατάχθηκαν σε δύο μεγάλους πολιτικούς συνασπισμούς, της δεξιάς και της αριστεράς. Τα δύο μεγάλα Αλβανικά κόμματα, αλλά και τα μικρότερα, όπως το Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ένταξη του Ιλίρ Μέτα, το οποίο, θα λέγαμε, είναι κομμάτι της εξουσίας πρώτης γραμμής , διεκδικούν δυναμικά τις ψήφους των Ελλήνων. Το ΚΕΑΔ, που εκπροσωπούσε παραδοσιακά τις μειονότητες στην Αλβανία, μεταξύ αυτών και την Ελληνική, διεκδικεί το δικό του μερίδιο. Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν να κατεβούν από κοινού, σε συνασπισμό, τα 2 Ελληνικά κόμματα ‘’MEGAEEMM’’ και ‘’ΟΜΟΝΟΙΑ –ΚΕΑΔ’’ και σήμερα βρίσκονται σε δύο διαφορετικούς συνασπισμούς.

       Η αναγκαστική συμμετοχή του ‘’MEGAEEMM’’ σε αυτήν την υποχρεωτική συμμαχία σε αυτές τις εκλογές, ένα και μόνο στόχο  είχε: την πρόθεση θεμάτων από το πλαίσιο των αιτημάτων της ΕΕΜ, όπως η ψήφιση νόμου  για τις μειονότητες στην Αλβανική Βουλή, ενοποίηση της ΕΕΜ σε μία διοικητική περιφέρεια, αναλογικές του πληθυσμού έδρες των Ελλήνων στην Βουλή, συμμετοχή των Ελλήνων σε τοπικά και κρατικά ιδρύματα, χωρίς πολιτικά κριτήρια, αναγνώριση και αξιοποίηση των πολιτιστικού πλούτου εις όφελος των Ελλήνων, επανεξέταση του ζητήματος των περιουσιώ, εξασφάλιση τηλεοπτικού χρόνου στην Αλβανική τηλεόραση, ψήφιση Ευρωπαϊκού χάρτη περιφερειακών και μειονοτικών γλωσσών, αναβάθμιση του ρόλου της Κρατικής Επιτροπής Μειονοτήτων, μεταξύ αυτών και οι Έλληνες που βρίσκονται εκτός μειονοτικών ζωνών, όπως στην Κορυτσά, στα Τίρανα και αλλού, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια από τους αρμόδιους. Το ‘’MEGAEEMM’’ δεσμεύεται να βοηθήσει τους Β.Η.τες, εντός και εκτός συνόρων, να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παράλληλα να  υποστηρίξει τα δικαιώματά τους.

        Πρέπει να ξέρετε ότι χωρίς φωνή, και κυρίως, χωρίς ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ φωνή δεν μας ακούει κανείς ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Αλβανία. Αν επιμένουμε, θα κερδίσουμε και όπως φαίνεται, ο κοινός αγώνας μας αποδίδει. Η Ελληνική κυβέρνηση υπόσχεται σοβαρά την επαναφορά του συντάξιμου επιδόματος. Είναι για μας, για τον τόπο μας, ένα σημαντικό εισόδημα, που όσο υφίστατο ήταν μία πολύ σημαντική ενίσχυση για την ιδιαίτερή μας πατρίδα.     

        Στο κόμμα μας επικρατεί η νέα νοοτροπία. Υπάρχουν οι νέοι άνθρωποι που φέρουν  νέο πνεύμα και πρεσβεύουν την νέα ηθική και νέες τεχνολογίες. Είναι αξιόλογα παιδιά, ιατροί, επιστήμονες, δικηγόροι, επιχειρηματίες, που τους ένωσε η αγάπη για τον τόπο τους, για την οικογένειά τους. Δεν έχουν τις οικογένειές τους κάπου ασφαλισμένες για να ασκήσουν αυτοί άνετα την πολιτική τους, δεν περιμένουν το εισόδημα της πολιτικής για να ζήσουν, αλλά βρίσκονται εκεί, στην ιδιαίτερη πατρίδα, με ότι πολύτιμο έχουν, μέσα στους κινδύνους που ελλοχεύουν και άλλους, μέσα στις δυσκολίες και τις ανασφάλειες που αντιμετωπίζει ο κάθε απλός πολίτης. Ξέρουν να δουλεύουν και δεν περιμένουν από την πολιτική. Από τέτοιους ανθρώπους καταρτίστηκαν τα ψηφοδέλτιά μας. Αξίζει να αναφέρω ότι όλοι, μα όλοι οι υποψήφιοι, κατεβαίνουν για πρώτη φορά στην πολιτική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα κάποια στελέχη που, ποιος πολύ και ποιος λίγο, είχαν εμπλακεί στο παρελθόν με τα κοινά, λες και ήταν συνεννοημένοι, μου είπαν όλοι το ίδιο πράγμα: να βάλουμε μπροστά τα νέα παιδιά, με νέες ιδέες και εμείς όλοι να στηρίξουμε. Στο κόμμα μας είχαμε  και άλλα στελέχη από την παλιά φρουρά, αλλά υποχώρησαν, γιατί δεν μπόρεσαν να αντέξουν αυτήν την ανανέωση. Τα νέα αυτά πρότυπα εμπνέουν αισιοδοξία σε εμένα και σε όλους τους Β.Η.τες, την βλέπουμε κάθε μέρα εκεί στον κόσμο, την βλέπουμε ανάμεσά σας και πιστεύουμε ότι θα εμπιστευτείτε αυτά τα πρότυπα να σας αντιπροσωπεύσουν στο μέλλον».  

        Τελειώνοντας το πρώτο μέρος του λόγου του, ο κ.Χρ. Κίτσιος κάλεσε τους παρισταμένους να πάνε όλοι να ψηφίσουν στις εκλογές  και, καταλήγοντας, είπε:
« Είμαστε Έλληνες, είμαστε ο σπόρος που δεν πεθαίνει, είμαστε από άλλο μέταλλο, που δεν λυγίζει, δεν τσακίζει, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Ακολούθως, ο λόγος δόθηκε στους παρόντες υποψήφιους, ως εξής (περιληπτικά):

-ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΡΟΥΤΖΙΟΣ [Οικονομολόγος – Καθηγητής, από το Σελλειό Άνω
                                   Δερόπολης, υποψήφιος Περιφέρειας Αργυροκάστρου]    
    
       «Γεννήθηκα στο Σελλειό το 1973, ήρθα στην Αθήνα το 1991, όπου σπούδασα Οικονομικά (1992 -1998), ακολούθως πήρα το MBA(= Master in Business Administration) με υποτροφία από την ΕΕ  Στην 15ετή επαγγελματική μου καριέρα, εργάστηκα ως  διευθυντικό στέλεχος στην Ελλάδα, Κόσσοβο, Σκόπια και Αλβανία. Ο αγώνας μου για τα κοινά ξεκινάει εδώ και πολλά χρόνια. Το 1993, μαζί με μία ομάδα φοιτητών ιδρύσαμε τον ‘’Σύλλογο Φοιτητών εκ Βορείου Ηπείρου’’, όπου μαζί με πολλά άλλα Σωματεία, μεταξύ αυτών και η ΕΝΒΗ, αγωνιστήκαμε στην πρώτη γραμμή, διεκδικώντας τα δικαιώματά μας και ένα – ένα, τα καταφέρναμε. Πετύχαμε         την απόκτηση του ΕΔΤΟ, και, στη συνέχεια, της διπλής υπηκοότητας . Το 2003 ιδρύσαμε την Νεολαία Βορειοηπειρωτών, μαζί με τον φίλο μου ΑΙΜΙΛΙΟ και άλλους, συγκεντρώσαμε υλικό  και προσφέραμε βοήθεια σε σχολεία και σε άτομα με ειδικές ανάγκες  στην Β.Η.ρο.

 Στις προεκλογικές περιοδείες μου, ως υποψήφιος, διαπιστώνω τις οξύτατες ελλείψεις των περιοχών μας σε κάθε τομέα, άμα μάλιστα αξιολογούνται σύμφωνα με τους διεθνείς κοινωνικο- οικονομικούς δείκτες/ πρότυπα (standards), τότε η Β.Η.ρος κατατάσσεται στις ΦΤΩΧΕΣ χώρες. Πολλές φορές οι κάτοικοι αναγκάζονται να πληρώνουν από τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουν, για να εξυπηρετήσουν βασικές τους ανάγκες και πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Επιπλέον, το ήδη υπάρχον οικονομικό πρόβλημα οξύνθηκε περισσότερο από την διακοπή των συντάξεων στους υπερήλικες του ΟΓΑ. Δεσμεύομαι ότι, ως νέος βουλευτής, θα εδρεύω και στην Δρόπολη και στην Αθήνα, ούτως ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την βελτίωση των κοινωνικο-οικονομικών δεικτών στην χώρα μας».      

-ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: [Υποψήφιος της Περιφέρειας Αυλώνας,
 καταγόμενος από την Κρανιά Μεσοποτάμου –Δελβίνου –Αγίων Σαράντα]
      «Η εποχή που ζούμε είναι γεμάτη από νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες, αλλά και νέους κινδύνους για την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Απαιτείται ηγεσία δυναμική και αποφασιστική, χρειάζονται πολιτικοί που να αγαπούνε τον τόπο μας και να αγωνίζονται για αυτόν, να έχουν όραμα, πρόγραμμα και ουσιαστική δράση. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας, που με τους αγώνες τους κράτησαν ζωντανή και Ελληνική την Βόρειο Ήπειρο. Χρειάζονται βαθιές τομές στο πολιτικό σύστημα και πολιτικές αλλαγές στον χώρο μας και πρέπει να απαντήσουμε στα προβλήματα του Β.Η.τη και του τόπου μας, χωρίς καθυστέρηση, και να έχουμε ισχυρή φωνή στα εθνικά μας θέματα. Επίκεντρο της πολιτική μας ήταν, είναι και θα είναι ο Β.Η.της και η Β.Η.ρος.    Στις 23/6 όλοι οι Β.Η.τες  θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ψηφίσουμε για τον τόπο μας, την ιστορία μας, για το σήμερα και το αύριο το δικό μας, των παιδιών μας και των επόμενων γενεών. Ζούμε και διανύουμε μία εποχή εξαιρετικά  δύσκολη, που οι αξίες, τα λόγια κα οι υποσχέσεις έχουν χαθεί και αυτό που μετράει είναι η εντιμότητα και το ήθος. Σας ζητώ, για πρώτη φορά, να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για μία Βόρειο Ήπειρο, όπως την ονειρευόμαστε, για εμάς και τα παιδιά μας».   

-ΓΙΩΡΓΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΣ [Υποψήφιος της Περιφέρειας Αυλώνας, κατάγεται από το χωριό Καλύβια της επαρχίας Λειβαδιάς, που υπάγεται στον Νομό Αγ. Σαράντα, και είναι ο ‘’Βενιαμίν της παρέας’’, γεννημένος  το 1988]

«Είναι τόσα πολλά και κρίσιμα τα τοπικά προβλήματα, που ήταν για μένα μια πραγματική πρόκληση η ενασχόληση με την πολιτική στον τόπο μου. Βλέποντας όμως αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω μου, θεώρησα ότι το να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές ήταν για μένα μία εσωτερική ανάγκη, μία επιλογή ευθύνης.  Πιστεύω σαν νέος ότι έχω την θέληση και τη δύναμη να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μου με τον καλύτερο και τον πιο τίμιο τρόπο. Χρειαζόμαστε λύσεις που θα σέβονται το πρόβλημα του πολίτη και θα υπηρετούν τα συμφέροντα των Β.Η.των.  Χρειάζονται βαθιές τομές στην πολιτική σκηνή του χώρου μας και πολιτικές αλλαγές για τον τόπο μας.  Στους νέους ανθρώπους επικρατεί το αίσθημα της απογοήτευσης. Εμείς, οι νέοι Β.Η.τες θέλουμε και μπορούμε να χαράξουμε μια νέα πορεία, με όραμα και ελπίδα για το μέλλον, έχουμε χρέος να το κάνουμε. Εγώ δεσμεύομαι προσωπικά, αλλά και οι νέοι του κόμματος, δεσμευόμαστε  ότι θα είμαστε κοντά στους Β.Η.τες και θα παλέψουμε για αυτούς. Ζητώ να συμπορευθούμε μαζί σε έναν αγώνα με όραμα και ελπίδα, για το καλό του τόπου μας, για το καλό της πατρίδας μας και αισθάνομαι ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι μάταιος. Ας ενώσουμε τα όνειρά μας και ας τα κάνουμε δύναμη, για να κτίσουμε ένα σήμερα αντάξιο των κόπων μας και ένα αισιόδοξο μέλλον που οφείλουμε στους εαυτούς μας.    ».
  Στην ομάδα των υποψηφίων ήταν και ο ΓΙΩΡΓΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ , που κατάγεται από το χωριό Βραχογοραντζή Κάτω Δερόπολης και είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου. 

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΧΑΣ,  Γραμματέας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών

«Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν πολλά χρόνια και ελπίζω ότι όλοι την επόμενη Κυριακή να δώσουμε το δυνατό παρόν και στην πατρίδα μας. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, με κάλυψαν οι προλαλήσαντες. Χαίρομαι που βλέπω φίλους και συμπατριώτες, τους οποίους έχω να δω σε κοινούς αγώνες και στο παρελθόν και να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

        Μετά τους λόγους ακολούθησε διάλογος με το κοινό.  Ένας, μάλιστα, κατήγγειλε ότι στην Αλβανία είχε πάει σε ένα καφενείο με ένα φίλο του για καφέ, και ο Αλβανός μαγαζάτορας τον πέταξε έξω, μαζί με την καρέκλα του, μόλις αυτός μίλησε στον φίλο του Ελληνικά, λέγοντάς του: «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ!!! Δεν επιτρέπω εδώ να μιλήσεις  Ελληνικά !!!» 

       Η συντονίστρια κ. ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΛΗ ενημέρωσε το κοινό ότι το κόμμα βάζει λεωφορεία (Παρασκευή και Σάββατο) για μετάβαση στην Βόρειο Ήπειρο, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.  Και ο Πρόεδρος, κ. Χρ.Κ. έκλεισε την εκδήλωση, λέγοντας τα εξής:

«Ζούμε σε ένα καθεστώς που, αν και είναι 2013, θυμίζει παλαιούς καιρούς, ένα καθεστώς τρομοκρατίας. Όμως,  η δημοκρατία έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, και εμείς θα διατηρήσουμε αυτήν την δημοκρατία».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε με τον άξιο διάδοχο του Σεβαστιανού, Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής καί Κονίτσης Ανδρέα, στον οποίο είχε μεταβεί, για να ζητήσει πνευματική ενίσχυση, για τον προεκλογικό του αγώνα. Είπε, επίσης, ότι, μαζί με τον Γ. Μιχελάκη και τον Κ. Μαρκόπουλο συζήτησε το θέμα της σύνταξης του ΟΓΑ, και το κόμμα του θα κάνει αγώνα δρόμου, γιατί είναι αναγκαίο για να επιβιώσει η Β.Η.ρος. Συζήτησε επίσης και το θέμα του βιβλιαρίου υγείας, το οποίο το κόμμα θα πρέπει να βάλει στην ατζέντα, γιατί τα βιβλιάρια ισχύουν μόνο ως το τέλος της χρονιάς. Αυτό ο κ. Χρ.Κ. το συζήτησε και με τον Αντώνη - Μανώλη Μπέζα, βουλευτή Θεσπρωτίας, με απλό και ρεαλιστικό τρόπο. Τελειώνοντας την δευτερολογία του, επε:

« Εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που σταθήκατε πλάι μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαστε όμως Ελληνες, δεν θα το βάλουμε κάτω, δεν υπάρχει δύναμη να μας σταματήσει στο εθνικό μας έργο».  

Παρευρίσκοντο και απηύθυναν χαιρετισμό, οι :

- ΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ , Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας ‘’ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ’’ και μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τον Απόδημο Ελληνισμό .

Αναφερόμενος στο συνταξιοδοτικό θέμα του ΟΓΑ, είπε ότι «το κράτος, μετά από εντολή του Αντώνη Σαμαρά, επεξεργάζεται μία πρόταση. Σύντομα, αυτήν την πρόταση θα την έχετε στα χέρια σας. Αυτή η πρόταση, μπορεί να μην είναι αυτή που θα θέλαμε να είναι, ξέρετε όμως πολύ καλά ότι εδώ στην πατρίδα έγιναν περικοπές σε μισθούς και στις συντάξεις σε όλους»

- ΚΩΣΤΑΣ  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ανεξάρτητος Βουλευτής Ευβοίας,  
Επιβεβαίωσε τα  λεγόμενα του κ. Γ.Μιχελάκη, ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα σχέδιο για να διορθώσει όσο περισσότερα μπορεί από αυτά που άδικα συμπαρέσυρε η κρίση της Ελλάδος και λάβωσε και τους Β.Η.τες. 

- ΜΠΑΜΠΗΣ  ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ, Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής.

Εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του που τα νεαρά μέλη της Εθνικής Νεολαίας Βορείου Ηπείρου [Ε.Ν.Β.Η] της δεκαετίας του ’90 σκαρφάλωσαν στα ανώτερα αξιώματα μέσα στην Β.Η.ρο και ετοιμάζονται να ανέβουν ακόμα ψηλότερα και να μπουν ως βουλευτές στην Αλβανική Βουλή. Επίσης, οι σημερινοί υποψήφιοι του ‘’MEGAEEMM’’ είναι νέοι, με φρέσκα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες, που μεταδίδουν γνώση, μόρφωση, πίστη και καθαρότητα και αυτά αποτελούν όπλα για την Βόρειο Ήπειρο του μέλλοντός μας. 

Επίσης, παρευρίσκοντο οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Παμβορειοηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας, η Αντιπρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών κ. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ, η αντιπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του κ. Αντώνη - Μανώλη Μπέζα (Βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ.), κ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ, και ο Αντιπρόεδρος της Γραμματείας Παλιννοστούντων της Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θήβας κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΛΥΤΗΣ , και τέλος, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής του ‘’MEGAEEMM’’ , ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΝΑΤΣΗΣ,   


Θωμαϊς  παριανου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου