Καρατζαφέρης: Αν συμφωνήσουμε, μπορεί να γυρίσω στη Νέα Δημοκρατία - (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καρατζαφέρης: Αν συμφωνήσουμε, μπορεί να γυρίσω στη Νέα Δημοκρατία - (Video)

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και υποστήριξε πως για να συμβεί κά...

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και υποστήριξε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμφωνηθούν πολιτικές...

Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο Mega τόνισε ότι δέχεται πολλές επιστολές από μέλη της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέψει στην κυβερνητική παράταξη, όμως δήλωσε ότι για να κυοφορηθεί μια τέτοια επιστροφή «θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε πολιτικές. Αλλά σε ποιες πολιτικές να συμφωνήσουμε; Στις πολιτικές του Μνημονίου; Εγώ στην πολιτική του Mνημονίου δεν ξαναγυρίζω».


Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαρά, σχολίασε ότι μπορεί η μέχρι τώρα πολιτική του να τον έθεσε επικεφαλής της συγκυβέρνησης, χρειάζεται ωστόσο μια νέα πολιτική για να κερδίσει την υστεροφημία του.



Πηγή

5 σχόλια

  1. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ!!!!!!Χορηγιεs Δωρεεs Κληρονομιεs Κληροδοσιεs Φυσικων η Νομικων Προσωπων με τηρηση παντοτε του Ευεργετηματοs τηs Απογραφηs.Eυρωπαικεs και Εθνικεs Επιχορηγησειs και Χρηματοδοτησειs Δωρεεs και Επιδοτησειs Διεθνων Οργανισμων Δημοσιων Υπηρεσιων Δημοσιων και Ιδιωτικων Επιχειρησεων Εσωτερικου και Εξωτερικου που παρεχονται για την υποστηριξη του Σκοπου τηs.Συμμετοχη σε Ευρωπαικα Εθνικα η Διεθνη Προγραμματα!!!!!!!!!!!!!!!Μελη 60χ50 ευρω=3.000 χιλ.ευρω!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστολη προεδρου του''ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ Αγαπητοι κ.κ.συνεργατεs στο ΔΣ σαs ενημερωνω οτι δεν εχουμε λαβει καμμια οικονομικη βοηθεια-χορηγια οπωs προφορικα ειχαμε πληροφορηθει απο τουs διαχειριστεs των οικονομικων (και απο τον προεδρο του Λ.Α.Ο.Σ.) οσο και απο την απορρεουσα συλλογιστικη βασει τηs υπ.αριθμ.48445/21/12/2012 Υπουργικηs αποφασηs κατανομηs κρατικηs οικονομικηs ενισχυσηs ετουs (2012 γ δοση) στα δικαιουχα πολιτικα κομματα οπου σαφωs οριζεται το ποσον των 55.602.52 χιλ.ευρω σε οτι αφορα ενισχυση για ερευνητικουs και επιμορφωτικουs σκοπουs οπερ Ινστιτουτο!!!!!!!!!!Υπ.οψιν οτι η απελθουσα διοικηση ειχε στο ενεργητικο τηs χορηγια αξιολογη τουτο διαφαινεται απο τα λογιστικα τηρουμενα στοιχεια!!!!!!!!Οικονομικωs βρισκομαστε σε αθλια κατασταση εγω προσωπικα σαs δηλωνω οτι δεν εχω την δυνατοτητα διαθεσηs ουδενοs χρηματικου ποσου!!!!!!Εκφραζω την απαγοητευση μου ωs προs την αντιμετωπιση μαs συνολικα δια του προσωπου μου και την επιφυλαξη μου ωs προs την πορεια των δραστηριοτητων μαs γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ που απορρεουν απο τιs παρ.1 και οχι μονο οπου Εκτιθεμεθα Ανεπανορθωτα σε Προσωπα και Θεσμουs!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eπιστολη Παραιτησηs κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ To νεο ΔΣ του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''Και εγω προσωπικα καταβαλαμε καθε δυνατη προσπαθεια να ανταποκριθουμε στουs σκοπουs του Ινστιτουτου και προφανωs στην υλοποιηση των στοχων!!!!!!Οι δραστηριοτητεs βασει του θεματικου αξονα που ειχε συνταχθει απο εμενα ειχαν γινει ομοφωνα αποδεκτεs απο το ΔΣ!!!!!!!!!!Στην πορεια υπηρξε υστερηση που αυτο οφειλεται σε ανασταλτικου χαρακτηρα απο ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ του ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!Τα δημοσιευματα στα BLOGS 23/11/2012 και 16/02/2013 ειναι αυταποδεικτα στοιχεια!!!!!!!!!Το ΔΣ και ο Προεδροs του ωs γνωστον προηλθαν απο καταστατικεs διαδικασιεs εχουν το αυτοδιοικητο και καθε επιχειρουμενη ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΡΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗΜΑ!!!!!!!!!!!Δυστυχωs ομωs η στηριξη που περιμεναμε για την υλοποιηση του προγραμματοs μαs δεν υπηρξε αν και εδινε τη λυση η υπ.αριθμ.πρωτ.48445/21/12/2012 Αποφαση του Υπουργειου Οικονομικωντα στοιχεια που διαθετουμε τηs''παρελθουσηs''πενταετιαs (2007-2012) καταμαρτυρουν το παραλογο συμπεριφοραs και ενεργειων τουs!!!!!!!!!!!Στιs 16/02/2013 Κατοπιν Παρεμβασεωs του (''Προεδρου του Λ.Α.Ο.Σ''.) ειδοποιηθηκα οπωs μη προεδρευσω τηs εκδηλωσεωs τηs 25/02/2013 καθωs και η ατυχηs εκφραση στον πρωινο καφε 19/02/2013 και η εμπλοκη τηs γραμματειαs εθνικηs οικονομιαs του πολιτικου συμβουλιου που καταργει τον''προεδρο του ινστιτουτου''ωs συντονιστη τηs εκδηλωσηs παρα το οτι το Ινστιτουτο ειναι το καθ.υλην αρμοδιο οργανο!!!!!!!!!Τα ανωτερω με ενοχλησαν και θεωρω την ολη τακτικη''ΑΝΕΝΤΙΜΗ και ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ''και ωs εκ τουτου παραιτουμαι τηs Προεδριαs και του ΔΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ ο οποιοs ειχε διατελεσει και Γενικοs Δ/ντηs του Λ.Α.Ο.Σ.αναφερει οτι οσον αφορα την οικονομικη διαχειριση των κρατικων κονδυλιων για ερευνα και επιμορφωση ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!!!!!!!!!Δεν μου εδιναν λογαριασμο σχετικα με τιs δαπανεs(''δεν ειχαμε ιδεα τι γινεται'')!!!!!!Τα βιβλια ευρισκοντο σε αλλα γραφεια χαρακτηρισε''συστηματικη τακτικη''τη μη διοχετευση''προs το ιδρυμα των κρατικων ενισχυσεων για επιμορφωτικουs και ερευνητικουs σκοπουs που ΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!Μια υποθεση για την οποια βρισκεται σε εξελιξη ερευνα του ΣΔΟΕ οπωs αποκαλυφθηκε απο τον Υφυπουργο Οικονομικων πριν απο λιγεs μερεs!!!!!!!!!Για να παρει ενα κομμα επιχορηγηση για επιμορφωτικουs και ερευνητικουs σκοπουs πρεπει να εχει καποιο ιδρυμα η ινστιτουτο το Λ.Α.Ο.Σ.ειχε το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''και ΕΠΑΙΡΝΕ ανεφερε ο κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!Απο τα στοιχεια προκυπτει οτι απο το''2007 οταν ξεκινησε η λειτουργια του ινστιτουτου''που προσκεινται στο λαικο ορθοδοξο συναγερμο εωs και σημερα εχει δοθει στο κομμα ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΕΚ.ΕΥΡΩ=680.000.000 ΕΚ.ΔΡΑΧΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!Ο κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ ειπε δεν μου''παρεδωσαν τιποτα''εγω δεν ειχα δει στοιχεια για την χρηση του ετουs που ημουν προεδροs εναν προυπολογισμο εστω εκλεισε το ετοs τι καναμε απο που υπηρξαν χορηγιεs ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!Αν για παραδειγμα καποιοs πηγαινε να κανει μια ομιλια και''εκοβαν αποδειξη''δεν θα το ξεραμε;;;;;;;;;;;;;;;Για αυτο λεω''(ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ'') Ημασταν σε μια κατασταση νεφελωδη το τι γινοταν στο βαθοs δεν μπορουσα να το ξερω''τι τιμολογια εχουν κοπει''κατα την διαρκεια τηs θητειαs μου και εκει ηταν που φοβηθηκα και τα παρατησα δεν ειχα καμμια διαθεση να εμπλακω σε θεματα καπωs σκοτεινων κινησεων!!!!!!!!!!!!!Ρε τα λαμογια τουs βρωμιαρηδεs τουs ελεεινουs τα βοθρολυματα τουs ξευτιλισμενουs τουs ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος Σαρατσιώτης είναι ή ψεύτης ή υποκριτής. Ήταν γενικός διευθυντής του ΛΑ.Ο.Σ. Δεν ήξερε λοιπόν πως λειτουργούσαν τα πράγματα; Το ήξερε πολύ καλά. Άρα; Επιπλέον, κάτι που αποκρύπτει είναι ότι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στο ίδρυμα Ίωνας Δραγούμης δεν βρήκαν κάτι το μεμπτό. ΟΕΟ;;;

      Όμως, το ζουμί.... τί του τάξανε του Σαρατσιώτη από τη Χρυσή Αυγή; Ο Σαρατσιώτης λοιπόν είναι τώρα υποψήφιος στο επικρατείας της Χρυσής Αυγής στη δεύτερη θέση.

      Διαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου