Όταν η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων γίνεται "επιστημονική άποψη"... (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όταν η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων γίνεται "επιστημονική άποψη"... (Video)

H "δημοκρατία" τους λειτουργεί με δύο μέτρα και με δύο σταθμά. Ξεχνούν όμως ότι ο μεγαλύτερος φασίστας και προδότης δεν είναι...

H "δημοκρατία" τους λειτουργεί με δύο μέτρα και με δύο σταθμά. Ξεχνούν όμως ότι ο μεγαλύτερος φασίστας και προδότης δεν είναι ο Εθνικιστής, αλλά των ξένων εθνικισμών ο υποστηρικτής!

Kατά την άποψη της Νέας Δημοκρατίας, όπως εκφράστηκε σήμερα από την βουλευτή του κόμματος Φωτεινή Πιπιλή η θέση της συναδέλφου της επίσης κυβερνητικής βουλευττού Μαρίας Ρεπούσης περί ανυπαρξίας της Γενοκτονίας των Ποντίων δεν είναι ιστορική ύβρις κατά του Ελληνισμού και ειδικά κατά του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά ... "επιστημονική αποψη".

Και όλα αυτά σε έναν πρωτοφανή καυγά της ιδίας με την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή (το αστείο είναι ότι έχουν αποκλείσει τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέμσου όλα τα κανάλια για να μην δημιουργούνται ... εντάσεις), η οποία προασπίστηκε την ιστορική αυθεντικότητα της Γενοκτονίας των Ποντίων για να δεχθεί οχετό ύβρεων από την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας στο πάνελ.

Η συζήτηση για το θέμα έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega με την βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή να επιτίθεται στον βουλευτή του Λαϊκου Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη στην για την έμμεση άρνηση της Γενοκτονίας των Εβραίων χθες από βήματος της Βουλής (100% λανθασμένη η θέση του Η.Κασιδιάρη και ιστορικά και πολιτικά, έστω και αν η ύβρις της Μ.Ρεπούση κατά των Ποντίων δεν εξισώνεται σε πολιτικό επίπεδο).

Τότε η Ρ.Μακρή τόνισε ότι "Πρέπει να ασκηθεί όμως η ίδια κριτική και στην Μαρία Ρεπούση για τα όσα έχει δηλώσει για τη γενοκτονία των Ποντίων".

Μόλις το άκουσε η εκπρόσωπος της ΝΔ στο πάνελ οργισμένη της αντιγύρισε: "Είναι αδιανόητο να εξομοιώνονται οι φασίστες με μια επιστημονική άποψη"!

Με αυτά που λέτε, πράττετε και συμφωνείτε πίσω από την πλάτη των Ελλήνων, στέλνετε τους Έλληνες στο κόμμα της Χρυσής Αυγής. Αν εσείς ήσασταν πραγματικοί δημοκράτες και πάνω από όλα Έλληνες δεν θα υπήρχε καμία Χρυσή Αυγή. Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι κυβερνώντες και πλειοψηφία αντιπολιτευόμενων, όπως και το σύνολο των Μ.Μ.Ε, δεν έχετε καμία σχέση με αυτό για το οποίο εγκαλείτε την Χρυσή Αυγή. Δεν έχετε καμία σχέση ούτε με την Δημοκρατία, αλλά ούτε και με την έννοια της εθνικής συνείδησης. Εσείς ευθύνεστε και εσείς προκαλείτε όλα τα άσχημα που γίνονται σήμερα και όλα τα καταστροφικά που θα έρθουν στο μέλλον, εκτελώντας ξένες επιταγές..! Οι Έλληνες μάτια έχουν και βλέπουν και αυτιά έχουν και ακούν. Αργά ή γρήγορα είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα αφυπνισθούν.

(Με στοιχεία από defencenet και metaxotikordela)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου