Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » Εντείνεται η διεθνής δράση των…«Τούρκων της Δυτικής Θράκης»!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Ακόμη μεγαλύτερη πλέον η τουρκική εκπροσώπηση στη FUEN, αφού εκτός των αλυτρωτικών τουρκοσυλλόγων έγινε πια δεκτό ως μέλος και το DEB, το κόμμα των τουρκοφρόνων της ελληνικής Θράκης…

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF), του αλυτρωτικού δηλαδή σωματείου που δραστηριοποιείται στη Δυτική Ευρώπη με πακτωλούς μαύρου τουρκικού χρήματος, η λεγόμενη «Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων» (FUEN) πραγματοποίησε στο διάστημα 19-23 Ιουνίου 2013 το ετήσιο συνέδριο της στο Ν.Τιρόλο της Ιταλίας και σε αυτό την…«Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης» την εκπροσώπησαν η ΑBTTF , ο «Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BTAYTD) και το κόμμα DEB, που υπέβαλε μάλιστα και αίτημα ένταξης ως μέλους στη FUEN. Παρών φυσικά για λογαριασμό της ABTTF ο διαβόητος αρχιχαφιές-πρόεδρος Χαλίτ Χαμπίπογλου, ενώ από το DEB παρέστησαν ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο σύμβουλός του Αϊντίν Αχμέτ, καθώς και τα μέλη Λεϊλά Σαλίχογλου και Σερήφ Οσμάν. Τον BTAYTD εκπροσώπησε ο φανατικός τουρκόψυχος – και αρθρογράφος της προξενοφυλλάδας της Κομοτηνής «Γκιουντέμ» – Τζεμίλ Καμπζά, ενώ το «παρών» έδωσε και η “Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης” (ΠΕΚΕΜ) με τη διευθύντριά της (και επίσης διαβόητη τουρκοπρακτοράντζα) Περβίν Χαϊρουλλάχ. Σχεδόν όλος ο…καλός κόσμος δηλαδή ήταν εκεί (τον βλέπετε και στην 1η φωτογραφία)!


Από το συνέδριο βέβαια δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι γνωστές ευρω-χαζοχαρούμενες σάχλες, όπως ένα…Φεστιβάλ Γεύσεων (από τα διάφορα μέλη της FUEN) ή σαν κι αυτό που βλέπετε στη 2η φωτογραφία, με τα πολύχρωμα μπαλόνια προφανώς να συμβολίζουν την ευρωπαϊκή…πολυεθνικότητα και πολυπολιτισμικότητα. Επειδή όμως, πλην της συγκεκριμένης γελοιότητας, είχαμε κι πιο…σοβαρά, να σας ενημερώσουμε ότι κατά τις εκλογές που έγιναν στην βουλή των αντιπροσωπειών της FUEN, το κόμμα DEB ως εκπρόσωπος (σ.σ. ρητά και ξεκάθαρα) της…Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης είδε την αίτηση του ως νέου μέλους να γίνεται δεκτή. «Έτσι» συνεχίζει η επίσημη ανακοίνωση της ABTΤF,  «η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης πέτυχε μία ιστορική επιτυχία και πλέον θα εκπροσωπείται πλέον στην FUEN, από τον BTAYTD, το κόμμα DEB και την ABTTF. Και ο πρόεδρος όμως της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου εξελέγη στο Δ.Σ. της FUEN, έλαβε μάλιστα και το αξίωμα του αντιπροέδρου».

Και για να μη σας μείνει καμμιά αμφιβολία για το αντικειμενικό πνεύμα που κυριαρχεί μέσα σ’ αυτή την περίφημη FUEN (σ.σ. ναι, είναι η γνωστή οργάνωση που, όπως πολλές φορές σας έχουμε γράψει στο «Προξενείο-Στοπ», τα μέλη της πηγαινοέρχονται στη Θράκη με όλα τα έξοδα πληρωμένα και βγάζουν εκθέσεις σε βάρος της χώρας μας), η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:

«Τα παραβιασθέντα μειονοτικά μας δικαιώματα και οι επιθέσεις μίσους ενάντια στην μειονότητα μας συζητήθηκαν στη βουλή των αντιπροσωπειών και έγινε δεκτό το σχέδιο ψηφίσματος που υπέβαλλαν από κοινού η ABTTF και ο BTAYTD ως επιτροπή ¨Τούρκων Δυτικής Θράκης¨, και αφορούσε τα αναγνωρισμένα από διεθνείς συνθήκες δικαιώματα της μειονότητας, τα οποία παραβιάζονται από την Ελλάδα. Επίσης εγκρίθηκε και το κείμενο που υπέβαλλαν οι ABTTF και BTAYTD, στο οποίο αναφέρεται η αύξηση επιθέσεων μίσους κατά της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ζητείται από την Ελλάδα να πάρει μέτρα για την αποτροπή τους».

Είπατε τίποτε;


Από "Προξενείο Στοπ"

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου