Η ΔΗΜΑΡ έφυγε από την κυβέρνηση αλλά όχι από το κράτος... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ΔΗΜΑΡ έφυγε από την κυβέρνηση αλλά όχι από το κράτος...

Δεν θα αποσυρθούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ από τις διοικήσεις οργανισμών. Στην εκτίμηση ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος να ζητηθούν οι π...

Δεν θα αποσυρθούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ από τις διοικήσεις οργανισμών.

Στην εκτίμηση ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος να ζητηθούν οι παραιτήσεις των στελεχών της ΔΗΜΑΡ που τοποθετήθηκαν στις διοικήσεις οργανισμών, κατέληξε η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος, σε συνεδρίασή της την Τρίτη.

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής άλλωστε εκτιμούν ότι δεν χρειάζεται να παραιτηθούν δεδομένου ότι τοποθετήθηκαν εκεί, με αξιοκρατικά κριτήρια, λόγω των προσόντων και της προσφοράς τους. Ζητούν δε, να κριθούν από το έργο τους, όπως και κάθε δημόσιος λειτουργός.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, στο παρασκήνιο καταγγέλλουν ότι μία εβδομάδα μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, έχουν ήδη αποπεμφθεί δύο μέλη Διοικητικών Συμβουλίων που τοποθετήθηκαν εκεί από τη ΔΗΜΑΡ, η καθηγήτρια Ευγενία Μπουρνόβα από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ και ο Τάσος Γιαννόπουλος από το ΔΣ της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια».

Στην ίδια συνεδρίαση, συζητήθηκε το ενδεχόμενο το κόμμα να καταθέσει αίτημα προκειμένου να μείνει ανοιχτή η Βουλή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάτι το οποίο έχει ήδη κάνει «σημαία» του ο ΣΥΡΙΖΑ. Βασικό επιχείρημα της Αγίου Κωνσταντίνου είναι ότι σε περίπτωση λειτουργίας μόνο θερινών τμημάτων της Βουλής, δεν θα συζητηθούν οι προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει από κοινού με το ΠΑΣΟΚ για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που οδήγησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ.


Ειδικά για την ΕΡΤ, πάντως, το νομοσχέδιο της κυβέρνησης αναμένεται να κατατεθεί ίσως και εντός των επόμενων ωρών, με τις πληροφορίες να το θέλουν να εισέρχεται στην αρμόδια επιτροπή για συζήτηση μεθαύριο Πέμπτη.

Από "Real"

1 σχόλιο

  1. Ποιος δουλεύει ποιον , εδώ δεν υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία και οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος ασχολειται με την ΕΡΤ , ρέε τα λεφτά που είναι να πάνε στους χαραμοφαιδες ας πάνε σε κανένα νοσοκομείο να πιάσουν τόπο , τι περιμένετε να χρειαστείτε ιατρική βοήθεια για να το καταλάβετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου