Λαϊκή βούληση και εθνικοκοινωνισμός - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Λαϊκή βούληση και εθνικοκοινωνισμός

Οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές και εκφραστές τής δημοκρατίας στον τόπο μας έχουν οριοθετήσει με τις ενέργειές τους την έννοια τής πολιτική...

Οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές και εκφραστές τής δημοκρατίας στον τόπο μας έχουν οριοθετήσει με τις ενέργειές τους την έννοια τής πολιτικής υποκρισίας.


Είναι αυτοί οι προστάτες των πάντων πλην Ελλήνων που φιμώνουν τον ελληνικό λαό. Τού απαγορεύουν να εκφράσει την πολιτική του βούληση και τις αποφάσεις για την τύχη του καταργώντας τα δημοψηφίσματα και τώρα τις εκλογές.

Επί τής ουσίας οι διορισμένοι πολιτικάντηδες τού «περιούσιου» νεοταξισμού καταργούν το πολίτευμα που μας λένε ότι εκφράζουν ενώ κατηγορούν ως εχθρούς τής δημοκρατίας τους το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εξισώσουν στην αρχή το πολίτευμα με την Πατρίδα και στην συνέχεια ακυρώνουν και τα δύο, επιδιώκοντας την δική τους πολιτική διάσωση και την καταστροφή τής Ελλάδος για την οποία έχουν λάβει εντολή και στήριξη από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, είναι παρανοϊκοί και επικίνδυνοι συνάμα. Πηδάνε με μεγάλη ευκολία από το εξουσιαστικό τρένο κάθε φορά που κόβουν από μια σάρκα τού Έθνους και νομίζουν πως θα γλιτώσουν από την λαϊκή οργή. Παραχωρούν το ταμείο τού ξεπουλήματος που τους είπε το νεοταξικό κτήνος να φτιάξουν σε ξένα χέρια και νομίζουν πως μπορούν να αποπροσανατολίσουν τον λαό με τον ανασχηματισμό πολιτικών λυμάτων.

Προκαλούν οι προσωρινοί γείτονες με τις σε βάρος μας διεκδικήσεις που πατρονάρουν οι δανειστές και έμποροι των εθνών, τα δικά τους αφεντικά δηλαδή, και φρονούν εκ προοιμίου πως θα κάτσουμε φρόνιμα να περιμένουμε το εχθρικό μαχαίρι. Πιστεύουν ακόμη χειρότερα πως είναι σε θέση να ερμηνεύσουν για όλα τούτα οι ίδιοι οι κατοχικοί εξουσιαστές τη δική μας βούληση υπέρ τής νεκρικής ειρήνης όταν οι προοδευτικοί συνέταιροι τής κατοχής φαντασιώνονται συμμοριτοπόλεμους.

Οι σύγχρονοι συμμορίτες λαμβάνουν βέβαια εντολές από τα ίδια κέντρα εξουσίας, τους ταξικούς «εχθρούς» τους τής Εσπερίας. Κάνουν κοινές φιέστες και διαμαρτυρίες με τους εισβολείς λαθρομετανάστες και ζητούν για λογαριασμό τους πλήρη πολιτικά δικαιώματα όταν η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε ασύλληπτα όρια και ο δημογραφικός μαρασμός θερίζει ενώ ανθεί ο λαθροεποικισμός.

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι εκφραστές τού καθεστώτος μεταξύ τους. Τα μνημόνια και οι αντιρατσιστικοί νόμοι τούς ενώνουν. Τους ενώνει το όραμα για μια Ελλάδα δίχως Έλληνες που στο μεταξύ πλήττεται μέσα και έξω από τα σύνορα. Τα νέα μέτρα εξώσεως από τα σπίτια και την Πατρίδα μας έρχονται και οι φλόγες τού πολέμου στην αυλή μας ανάβουν. Αλλά οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν επιθυμίες και βούληση. Δεν πρέπει να βγάζουν μονάχοι τις αποφάσεις τους, γιατί αγαπούν την Πατρίδα τους και βλάπτουν τούς δολοφόνους της.

Αυτή είναι η αντίληψη που έχουν για τον ελληνικό λαό οι διαβόητοι ελληνόφωνοι «δημοκράτες». Όμως το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει διαφορετική άποψη. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αρνούμαστε την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και ελληνικού εδάφους χάριν τής «ειρήνης» και τής συνύπαρξης με τους βαρβάρους τής παγκοσμιοποίησης που είχε προλεχθεί άνευ αντιδράσεως στον σημερινό πρόεδρο τής «δημοκρατίας» όταν αναλάμβανε «καθήκοντα».

Εμείς οι Εθνικιστές δεν είμαστε υπέρ τού πολιτεύματος που θέλει τους Έλληνες βωβούς και όμηρους από μια ψήφο με ημερομηνία λήξης αλλά υπέρ τού ενεργού Έλληνα Πολίτη – Οπλίτη που διαμορφώνει την Πατρίδα του ο ίδιος με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και την εθνική ισχύ. Υπηρετούμε και εκφράζουμε τη λαϊκή βούληση που ταυτίζεται με την εθνική στρατηγική για την διατήρηση τής φυλετικής ταυτότητος και τής εθνικής ανεξαρτησίας.

Εντολέας και Κοινοβούλιο τού Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή είναι η Ελληνική Κοινωνία. Οι Σύμβουλοι τής Λαϊκής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης επιλέγονται ανάμεσα στους Άριστους τής Φυλής μας σε Πίστη, Ήθος, Ικανότητα και Πατριωτισμό. Η Άμεση Λαϊκή Ετυμηγορία δια των δημοψηφισμάτων και δια τής διαβούλευσης με τα τοπικά αυτοδιοικητικά συμβούλια εξασφαλίζουν τη διαφάνεια και την ενότητα των Ελλήνων. Σκοπός είναι η συλλογική ενέργεια τού Έθνους κι όχι το εμπόριο των ψήφων, η ξενοκρατία και η αντιπολίτευση σε βάρος τού Έθνους.

Είμαστε κάθετα ενάντιοι στην υπαγωγή τού λαού μας στην κατάσταση άτακτου όχλου με την παροχή βήματος λόγου και ψήφου στους έκφυλους, στους δωσίλογους, στους αρνητές των αξιών μας και στους διχαστές τού λαού. Η λαϊκή βούληση είναι ιερή υπόθεση που αφορά την Εθνική Κοινότητα κι όχι τα άνομα συμφέροντα. Τα δε κατάλληλα πολιτεύματα δεν οριοθετούνται από τα ονόματα αλλά από τις προθέσεις και τον χαρακτήρα τού λαού.

Οι Έλληνες είναι λαός που μεγαλουργεί όταν υπακούει στην επαναστατική και δημιουργική του φύση, ενώ μαραζώνει όταν υποτάσσει τη φωνή του στην πολιτική «ορθότητα» των ατσαλάκωτων τυράννων. Πρέπει να δοθεί φωνή στις τοπικές κοινωνίες που θα αναδομηθούν στο επίπεδο των κοινοτήτων με την εκλογή των τοπικών συμβουλίων, την ανάδειξη των περιφερειακών διοικήσεων και την αντιπροσώπευση αυτών στο Εθνικό Συμβούλιο των Αρίστων.


Στο Συμβούλιο αυτό θα έχουν επιπλέον συμμετοχή και οι εκπρόσωποι των κορυφαίων Θεσμών και Παραγωγικών Τάξεων, από τον Στρατό, την Εκκλησία, την Ακαδημία, την Εθνική Εργατική Τάξη, την Ελληνική Επιχειρηματικότητα. Η Πίστη στο Θεό και την Ελληνική Φυλή είναι το πλαίσιο τής Διακυβέρνησης που θέτει ο Ελληνικός Εθνικισμός. Η Πίστη στην Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα δίχως ταξικούς διαχωρισμούς αλλά Εθνική Συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου