Αλβανός οδηγός της γραμμής Τίρανα - Αθήνα έφερνε κοκαΐνη με το τσουβάλι! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αλβανός οδηγός της γραμμής Τίρανα - Αθήνα έφερνε κοκαΐνη με το τσουβάλι!

Συνελήφθησαν προχθες το πρωί στη Νέα Ιωνία Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττική...

Συνελήφθησαν προχθες το πρωί στη Νέα Ιωνία Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο Αλβανοί ηλικίας 48 και 47 ετών, για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορία για αλλοδαπούς που εισάγουν από την Αλβανία και διακινούν στην Αθήνα μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, εντόπισαν και μετά από οργανωμένη επιχείρηση συνέλαβαν τους δύο παραπάνω αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας είναι οδηγός λεωφορείου της γραμμής Τίρανα-Αθήνα και ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή των ναρκωτικών στη χώρα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους -15- κιλών και -176- γραμμαρίων.

- Επτά (7) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

- Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

- Ένα (1) υπεραστικό λεωφορείο Δ.Χ.

- Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

-Το χρηματικό ποσό των 29.250 €.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη άγνωστου συνεργού τους.

Από "Αυτόνομη"

1 σχόλιο

  1. Τρομερό ! σκεφθείτε σε μια οποιαδήποτε χώρα του κόσμου , ΕΛΛΗΝΕΣ κακοποιοί να κυνηγιούνται από την αστυνομία στα βουνά , άλλοι Έλληνες να μπουκάρουν σε σπίτια σε τράπεζες ,σε βενζινάδικα να ληστεύουν να σκοτώνουν να βιάζουν και η κυβέρνηση αυτής της χώρας να μας λέει περί ανέμων και υδάτων! Εδώ δεν έχουμε έναν μετανάστη που έκανε μια αξιόποινη πράξη , έχουμε έναν ολόκληρο λαό που έχει εισβάλει στην χώρα και βουτάει με κάθε τρόπο τα περιουσιακά της στοιχεία και τα πάει στην χώρα του Ρέε διώξετε όλους τους Αλβανούς από την χώρα εγκληματίες είναι οι άνθρωποι ,δεν το βλέπετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου