ΝΔ: Κανένα όφελος από τον TAP. Ο Θεός ξέρει πότε θα βγάλουμε το ελληνικό φυσικό αέριο... (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΝΔ: Κανένα όφελος από τον TAP. Ο Θεός ξέρει πότε θα βγάλουμε το ελληνικό φυσικό αέριο... (Video)

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκυβέρνηση έκρυβε τα αποτελέσματα των ερευνών του nordic explorer! Τα έδωσε στη δημοσιότητα μόλις έφερε το θέμα στ...

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκυβέρνηση έκρυβε τα αποτελέσματα των ερευνών του nordic explorer! Τα έδωσε στη δημοσιότητα μόλις έφερε το θέμα στη βουλή η Χρυσή Αυγή!

Η Χρυσή Αυγή έφερε χθες στη βουλή το μείζον θέμα των ελληνικών υδρογονανθράκων. Στην ουσία έφερε στο φως μεγάλες αλήθειες, τις οποίες αναγκάστηκε να παραδεχτεί ο υφυπουργός ενέργειας της αμαρτωλής συγκυβέρνησης. Με απλά λόγια:

- Δεν θα εισπράξουμε ούτε ευρώ ως τέλη διέλευσης για τον TAP

- Τα μόνα έσοδα θα είναι κάτι γελοίοι φόροι (περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!). Τα υπερδιπλάσια χαρίζει κάθε χρόνο το κράτος στο κόμματα!

- Θα ανοίξουν μόνο 2.000 θέσεις εργασίας (το ένα χιλιοστό των Ελλήνων ανέργων). Σ' αυτές όμως θα εργαστούν Έλληνες και αλλοδαποί (ίσως μόνο αλλοδαποί λέμε εμείς...)

- Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο φυσικό αέριο θα κρατάει η Ελλάδα και σε ποια τιμή!

- Φυσικά τον τελευταίο λόγο σε όλα θα έχει η Τουρκία, που ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να κλείσει τους διακόπτες και να σταματήσει τη ροή προς Ελλάδα και Ε.Ε.

Όσον αφορά τις έρευνες του νορβηγικού ωκεανογραφικού, εκεί ο υφυπουργός Παπαγεωργίου δεν απάντησε σε καμία από τις εξαιρετικά κρίσιμες ερωτήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Με απλά λόγια είπε πως μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα βγει (αν βγει...) το ελληνικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Ο υφυπουργός φάνηκε να μη γνωρίζει ούτε ποιες εταιρείες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα του Nordic Explorer, ούτε καν σε ποιες περιοχές της ελληνικής ΑΟΖ υπήρξαν σημαντικά ευρήματα. Μιλάμε για την ύστατη παραδοχή ανικανότητας και ανυπαρξίας. Δεν είναι τυχαίο πως στο δελτίο επίκαιρων ερωτήσεων που λάβαμε γινόταν αναφορά σε ελληνικούς υδατάνθρακες (!) αντί για υδρογονάνθρακες. Το γεγονός αυτό σχολίασε με καυστικό τρόπο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου