Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » Νέα πολιτική κίνηση από απόστρατους -Το όνομα αυτής Δημοκρατική Παρέμβαση
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Το κείμενο που ακολουθεί είναι η διακήρυξη της Δημοκρατικής Παρέμβασης

Οι αποχωρήσαντες, ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ [κόμμα των αποστράτων], διαπνεόμενοι από  αναλλοίωτα όπως και κατά την ίδρυση του ΣΕΕ πατριωτικά και δημοκρατικά φρονήματα,  απαλλαγμένοι από κάθε είδους εσωστρέφεια και ιδιοτέλεια, αποφασισμένοι για την παραγωγή υγιούς και δημοκρατικής πολιτικής γλώσσας και υποστηριζόμενοι από πλήθος δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας, προχωρήσαμε  στον σχηματισμό μιας  Πολιτικής Πρωτοβουλίας με την επωνυμία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που σκοπό  έχει:

1.       Την με κάθε δημοκρατικό μέσο και μέσα από τις επιταγές του Συνταγματικού Δικαίου και των σχετικών διατάξεων, αποκατάσταση της Συνταγματικής τάξης, η οποία βάναυσα διασαλεύτηκε τα τελευταία χρόνια .

2.      Την με κάθε δημοκρατικό μέσο και μέσα από τις επιταγές των Εθνικών αλλά και Ευρωπαϊκών σχετικών νόμων, αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας, της Εργασιακής ειρήνης, της Ισονομίας και Ισηγορίας για τους Έλληνες πολίτες. 

3.      Την προώθηση της συνεργασίας και συνεννόησης με άλλες δημοκρατικές δυνάμεις και την συγκρότηση Ενιαίου Λαϊκού Εθνικού Μετώπου, για την εξυγίανση του πολιτικού σκηνικού από το παλαιοκομματικό κατεστημένο το οποίο επεφύλαξε μόνο δεινά και εξευτελισμούς για τον υπερήφανο τόπο μας.

4.      Tην πλήρη ενημέρωση της Ελληνίδας και του Έλληνα, με ακρίβεια και αλήθειες χωρίς μεγαλοστομίες και διφορούμενες δηλώσεις για τα τεκταινόμενα και  την προώθηση θέσεων και προτάσεων μακριά από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, για την ανάκτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας.

Είμαστε πιστοί στα Δημοκρατικά ιδεώδη της φυλής μας στα οποία και ορκιστήκαμε πίστη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε τον Εθνικό εξευτελισμό και την αποικιοποίηση της Ελλάδας, είμαστε Ευρωπαϊστές, αλλά σε μια Ευρώπη ισότιμων μελών -κρατών, σε μια Ευρώπη αλληλοσεβασμού και αλληλεγγύης.

Έχουμε και τις γνώσεις και την θέληση και την εμπειρία. Περισσότερο όμως στέκονται ήδη αρωγοί στον δύσκολο αυτό αγώνα, άτομα εγνωσμένου κύρους αλλά και κοινωνικές και πολιτικές ομάδες που μας παρακίνησαν για αυτή την συστράτευση.

Από την Πολιτική Γραμματεία


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια

  1. Η χρήση της ιδιότητας του αποστράτου ,σε κόμμα, αποσκοπεί αποκλειστικά στην προσέλκυση ψήφων. Είναι ιδιότητα που η χρήση της απαιτεί την σύμφωνη γνώμη εμού και των συναδέλφων μου όχι κατά πλειοψηφία αλλά καθ ολοκληρία. Η μη συμμόρφωση προς αυτά των περιφερόμενων σωτήρων καθίσταται ποινικά κολάσιμος και επιφέρει αυτεπάγγελτες ή μη διώξεις που θωρακίζουν την περηφάνια μας.

    Τσουμελεκας Σωκρατης
    ΣΧΗΣ Ε.Α (ΣΣΕ 77)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου