Ευχαριστεί τον Βαρδινογιάννη και δεν δέχεται την προσφορά τελικά ο Αβραμόπουλος... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ευχαριστεί τον Βαρδινογιάννη και δεν δέχεται την προσφορά τελικά ο Αβραμόπουλος...

Μετατρέπει την παρέλαση σε άσκηση. Πέντε μέρες τιμητική στους συμμετέχοντες Με μια ακόμα τακτική κίνηση αιφνιδιασμού το Πεντάγωνο, ό...

Μετατρέπει την παρέλαση σε άσκηση. Πέντε μέρες τιμητική στους συμμετέχοντες

Με μια ακόμα τακτική κίνηση αιφνιδιασμού το Πεντάγωνο, όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ευχαριστεί τον Όμιλο Βαρδινογιάννη και προσωπικά τον “πατριάρχη” της οικογένειας και δεν δέχεται την ευγενή χορηγία για να πληρωθούν τα έξοδα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Επίσης κατά τις ίδιες πληροφορίες η εθνική εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων μετατρέπεται σε προγραμματισμένη άσκηση με αποτέλεσμα το κόστος της εορτής να είναι μηδενικό. Σύμφωνα με πηγές από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όλοι οι στρατιώτες και αξιωματικοί που έλαβαν μέρος στην παρέλαση λαμβάνουν πέντε μέρες τιμητική άδεια.

Πρόκειται για μια ακόμα επικοινωνιακή αντεπίθεση “τάπας” στον βουλιμικό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βενιζέλο ο οποίος είχε επικρίνει τον Αβραμόπουλο ότι βάζει τη χώρα σε έξοδα και την υποχρεώνει έναντι επιχειρηματιών ενώ όπως όλα δείχνουν η κόντρα ανάμεσα στους δύο δεν θα καταλαγιάσει αφού ο Δημήτρης από το Ελληνικό Αρκαδίας μάλλον έχει φορέσει γάντια του μποξ και περιμένει.

Πάντως η χθεσινή στρατιωτική παρέλαση έχει ανυψώσει το ηθικό πολιτών και φαντάρων και χρειαζόταν, ανεξάρτητα εαν συμπαθεί ή αντιπαθεί κάποιος τον “ατσαλάκωτο” υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου