Έκτακτο: Μήνυση στον Πάγκαλο για κακουργηματικές πράξεις σχετικά με τις υποκλοπές - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έκτακτο: Μήνυση στον Πάγκαλο για κακουργηματικές πράξεις σχετικά με τις υποκλοπές

Ζητείται η σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου Μήνυση σε βάρος του Θεόδωρου Πάγκαλου για τις δηλώσεις του περί παρακολουθήσεων Αμε...

Ζητείται η σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Μήνυση σε βάρος του Θεόδωρου Πάγκαλου για τις δηλώσεις του περί παρακολουθήσεων Αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα από την ΕΥΠ, κατέθεσε δικηγόρος στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου.

Ο κ. Τάτσης ζητά να ασκηθεί εναντίον του πρώην Υπουργού δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων και να συλληφθεί εντός του αυτοφώρου, καθώς πλέον δεν καλύπτεται από ασυλία.

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι εφόσον αποτελούν αληθή γεγονότα οι δηλώσεις του πρώην υπουργού, συνιστούν «αποκάλυψη μυστικών πολιτείας» που εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της.

Όπως επισημαίνει ωστόσο, ακόμα κι αν δεν αποδειχθούν βάσιμα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος,  συνιστούν και πάλι «έκθεση της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων» και «διατάραξη των ειρηνικών σχέσεων με άλλα κράτη».


Από "ΑΠΕ - ΜΠΕ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου