Παιδιά της Ελλάδος! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παιδιά της Ελλάδος!

Πολύς λόγος γίνεται από την ανθελληνική καθεστωτική λαίλαπα περί εγκληματικών συμμοριών και φασιστικών επικλήσεων. Αλήθεια ποιος είναι ...

Πολύς λόγος γίνεται από την ανθελληνική καθεστωτική λαίλαπα περί εγκληματικών συμμοριών και φασιστικών επικλήσεων. Αλήθεια ποιος είναι εγκληματική οργάνωση; Αυτός που επιθυμεί την απομάκρυνση των κατοχικών αρχών ή αυτός που επιθυμεί την παραμονή αυτών;

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Και όταν συμβαίνει ένας πόλεμος για την υπεράσπιση τής εθνικής κυριαρχίας και τής εδαφικής ακεραιότητας, αυτός ο πόλεμος γίνεται για λόγους ιδεολογικούς ή πατριωτικούς; Αυτός ο πόλεμος γίνεται ασφαλώς για λόγους πατριωτικούς. Ο δε Εθνικιστής αγωνίζεται ενάντια στον εχθρό τής Πατρίδος του ανεξαρτήτως τής ιδεολογίας τού επιτιθέμενου. Θέλει τις κατοχικές αρχές μακριά από την Γη των Πατέρων του. Αυτό ακριβώς επιχείρησε ο Εθνάρχης Εθνικοκοινωνιστής Ιωάννης Μεταξάς.

Λέγουν με θράσος χιλίων πιθήκων οι εθνικιστοφάγοι, οι ανθέλληνες δηλαδή που λυμαίνονται τον Τόπο των Αγίων και των Ηρώων, ότι η Ελλάς το 1940 πολέμησε ενάντια στον φασισμό. Όμως η Εθνικιστική Ελλάς πολέμησε την Γερμανία που τύγχανε τότε να έχει εθνικιστική πολιτική διοίκηση. Η Ελλάς πολέμησε τη Γερμανία που μάς επιτέθηκε, αφού προηγουμένως η ίδια Ελλάς τού Ιωάννη Μεταξά είχε νικήσει την Ιταλία. Η δε Εσπερία μάς εκμεταλλεύτηκε, αλλά και ψαλίδισε τα Εθνικά μας Δίκαια. Μπήκαμε στη μέση των πολεμικών και οικονομικών παιχνιδιών των Μεγάλων Δυνάμεων όταν μείναμε άνευ Εθνικής Διοικήσεως .

Στις μέρες μας οι ίδιες Μεγάλες Δυνάμεις μάς επιτέθηκαν με οικονομικά μέσα. Οι δυνάμεις αυτές τώρα έχουν τάχα δημοκρατικές διοικήσεις, αλλά μάς ζητούν να παραδώσουμε την Πατρίδα μας στις ορέξεις τής δημοκρατικής παγκοσμιοποίησης και των βαρβάρων γειτόνων. Και οι ελληνόφωνοι ψευτοδημοκράτες το αποδέχονται.

Ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς ένωσε τον ελληνικό λαό και εξόπλισε την Ελλάδα, οδηγώντας την απολύτως ετοιμοπόλεμη εμπρός στα πεπρωμένα της. Δεν δέχτηκε ποτέ καμία επιβουλή και καμία ανωτερότητα τού μισελληνισμού επί τού Ελληνισμού. Δεν φοβήθηκε καμία εχθρική αριθμητική υπεροχή.

Ο Ιωάννης Μεταξάς υπήρξε ο Εθνικός Ηγέτης μιας Αληθινής Ελλάδος που διέθετε ως αποστολή την Ελευθερία, την Προκοπή και τη Μεγαλοσύνη με τα χέρια των Παιδιών τής Ελλάδος για τη γη που τούς κατέλειπαν οι μεγάλοι πρόγονοί μας. Και πάλι τα Παιδιά τής Ελλάδος, εμείς οι Εθνικιστές, τα πνευματικά παιδιά τού Ιωάννη Μεταξά, μαζί με ολάκερο τον ελληνικό λαό θα διώξουμε εισβολείς και συμμορίτες. Θα ολοκληρώσουμε την Ιερή Αποστολή. Για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.

Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς!!!

ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου