Θεία πνευματικότητα και εθνικιστική ενέργεια - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θεία πνευματικότητα και εθνικιστική ενέργεια

Η υποκρισία έχει πιάσει όλα τα περάσματα στο κατοχικό ψευτορωμέϊκο. Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Οι Αρχές τού τόπου, πολιτικές κ...

Η υποκρισία έχει πιάσει όλα τα περάσματα στο κατοχικό ψευτορωμέϊκο.


Οι Αρχές τού τόπου, πολιτικές και θρησκευτικές, δίδουν τη δική τους στρεβλή ερμηνεία για τον Πατριωτισμό, την Πίστη και τον Ανθρωπισμό. Όμως μια πλέρια πνευματική κρίση αξιών έχει ανοίξει το δρόμο στην ανθρωπιστική τραγωδία που βιώνουμε. Μιαρές υπάρξεις στερούν τα Ιδανικά τού ελληνικού λαού για να τού πάρουν ψυχή και βιος.

Θέλουν λοιπόν οι ταγοί τής αστικής κοινοβουλευτικής τάξεως και οι πνευματικοί οδηγοί να αποκόψουν τον Ελληνισμό από τις ρίζες του. Και το κάνουν προσπαθώντας να δώσουν έναν ψευδέστατο και αήθη τόνο δήθεν αιρέσεως στον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Οι αρχοντοραγιάδες αποδίδουν στο βαριά χειμαζόμενο και λιμοκτονούντα λαό μας στίγμα ενοχής τάχα για την οικονομική ακαταστασία και τις πολιτικές του επιλογές. Να αποδεχτούμε οπωσδήποτε την ξενοκρατία ως λύση.

Πως γίνεται να εγκαταλείψουμε τα κλειδιά τού τόπου σε ξωμερίτες ψευτοσωτήρες και να περιμένουμε προκοπή; Πως γίνεται να γκρεμίσουμε τα τείχη τής Πατρίδος και ύστερα να περιμένουμε να τη βρούμε στη θέση της; Πως γίνεται οι επιρρεπείς στον άκοπο υλισμό να μάς φτιάξουν οικονομία και οι συνομιλούντες με τις αιρέσεις να μάς βαστήξουν αμόλυντο τον Οίκο τού Θεού; Δεν γίνεται με υλικά κατεδαφίσεως να φτιάξεις Ελλάδα Πιστή, Δίκαιη και Ισχυρή.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός γεννήθηκε, ανδρώθηκε, πολέμησε το κακό και έφτιαξε δικαιοσύνη και καλοσύνη μαζί με την Θεία Πνευματικότητα. Οι Πατέρες τής Ελληνικής Φυλής σε όλες τις φάσεις τής ανθρώπινης ιστορίας, πριν και μετά την ενσάρκωση τού Χριστού και Θεού μας, αγωνίζονταν για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Οι πράξεις των Ελλήνων εμπνέονταν πάντα από την ψυχική και τη σωματική ισορροπία. Από την ευγνωμοσύνη στο Θεό, την αλληλεγγύη στον συνέλληνα, την πολιτισμική δημιουργία και την εθνική αρτιότητα.

Υπέρ Βωμών και Εστιών στην αρχή. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος όταν στεγάστηκε ο ιερός βωμός στις εκκλησιές μας. Η ζωή τού Έλληνα Εθνικιστή είναι ένας ατελείωτος προμαχώνας δίπλα στα παιδιά, τα αδέρφια και τα ιερά του χώματα. Για τις εκκλησιές μας, για τις συζύγους μας, για τα γεννήματά μας, για την καλύτερη και μεγαλύτερη Ελλάδα που θα αφήσουμε πίσω μας τιμημένο κληροδότημα. Μα και για το όνομα το πατρογονικό που θα δώσουμε στα ελληνόπουλα γιομάτο από τίμιο ιδρώτα και αξιοπρέπεια.

Απάντων τιμιωτέρα και αγιοτέρα εστί η Πατρίς. Έτσι μάς μάθανε οι σοφοί σαν τον Σωκράτη. Αλλά σήμερα οι πολιτικάντηδες τού νεοταξικού δωσιλογισμού και καταπατητές τής συλλογικής μας μνήμης, διάγουν βίο προκλητικά τυχοδιωκτικό, παραβιάζοντας όλους τούς νόμους. Τούς νόμους τού κράτους και τής Φυλής, τούς γραφτούς και τους άγραφους. Θα τούς κάνει ο Θεός τούς ψευτορωμιούς άφρονες στον καιρό τής αποστασίας από τις πολλές αμαρτίες, μαθαίναμε σαν ήμασταν μικροί. Κι έτσι τούς βλέπουμε να βγάζουν στο δρόμο όνειρα και να κυκλοφορούν μέσα στη χλιδή και την παραβατικότητα, θεωρώντας το φυσιολογικό!

Πλαστές πινακίδες αυτοκινήτου λένε είχε γνωστός πολιτικάντης. Μα αυτοί έχουν ούτως ή άλλως τα πάντα πάνω τους πλαστά. Από την ηθική μέχρι την ελληνικότητα. Ακόμη και οι ψευτοκαλοσύνες τους εκφράζονται σε όσους στέρησαν ανθρώπινη ζωή. Σε όσους σκορπούν τον τρόμο και σε όσους πλησιάζουν την Εκκλησία για να χωρίσουν τον Πιστό Ελληνικό Λαό σε ομάδες καλών και κακών τάχα ανθρώπων. Μα και οι Κεφαλές τής Ορθοδοξίας μας απέκτησαν εκείνους που ονομάζουν τη λαθρομετανάστευση και την απομείωση τού Ελληνισμού από την Πατρίδα του πράξη εκ Θεού τάχα. Τα Τζαμιά αποδεκτά και την εθνοφυλετική συνοχή δήθεν μίσος.

Ελληνικά όνειρα θρυμματίζονται για το χατίρι μιας Ευρώπης που καταρρέει δεμένη στο άρμα τής σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης στην οποία θέλουν να μάς πάνε οι «Αρχές» τού τόπου. Και κάποιοι Ιεράρχες τής Ορθοδοξίας μας «βλέπουν» αντιχριστιανικότητα και μη σεβασμό τάχα τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στο ανθρώπινο πρόσωπο.

Ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός όμως, ο Άγιος των Ελλήνων που καλούσε το λαό μας να φτιάξει σχολεία και εκκλησίες για να φωτίσει τον Αγώνα τής Λευτεριάς από τούς Τούρκους, είχε προφητεύσει πολλά συγκλονιστικά. Είχε πει λοιπόν ο Άγιος Πατέρας μεταξύ άλλων πως στον καιρό τής αποστασίας οι Πρώτοι, και μέσα σ’ αυτούς οι Κεφαλές τής Εκκλησίας μας, θα προσκυνήσουν τον Άνομο.

Εγώ πάλι από την πλευρά μου, με πλήρη σεβασμό και ταπεινότητα προς τον Άγιο Θεό και Πατέρα μας, θα πω απλώς πως ασέβεια προς το ανθρώπινο πρόσωπο δεν είναι να βαστάς την Ελλάδα στα παιδιά της και τούς Έλληνες Όρθιους. Ασέβεια είναι να προστρέχεις στην πολυπολιτισμικότητα και τον Οικουμενισμό. Να αφήνεις τον Εμποράκο των Εθνών να βγάζει λαούς από τις πατρίδες τους και από τα σπίτια τους για να καμώνεται τον αρχηγό τού σύμπαντος επάνω σε ανθρώπινα ερείπια.


Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δεν θα αφήσουμε λιγοστούς νεοταξίτες να ερημώσουν την Πατρίδα μας. Η Ορθοδοξία μας είναι Θεία και Άσβεστη Λαμπάδα. Η Ελλάς Ζωντανή στον Ορθό Δρόμο τής Εθνικής Αποκατάστασης. Και ο Άγιος Θεός Βασιλεύς μας και Κύριος. Η Πατρίδα μας θα ορθοφρονήσει και θα μεγαλώσει, θα γενεί πάλι Ηγέτιδα Δύναμη, τιμώντας το Αίμα των Ηρώων της, απλών κληρικών και λαϊκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου