Πρώην Πρέσβης Αλβανίας : «Η Τουρκία είναι το μόνο φιλο-αλβανικό έθνος» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πρώην Πρέσβης Αλβανίας : «Η Τουρκία είναι το μόνο φιλο-αλβανικό έθνος»

«Γέφυρες» Αλβανίας προς Τουρκία...! «Οι Αλβανοί πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουν ότι η νέα Τουρκία είναι ένας μεγάλος φίλος του έθνο...

«Γέφυρες» Αλβανίας προς Τουρκία...!

«Οι Αλβανοί πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουν ότι η νέα Τουρκία είναι ένας μεγάλος φίλος του έθνους μας», σημειώνει σε άρθρο του με τίτλο «Η αντι-τουρκική προσωπίδα είναι αντι-αλβανική και σερβο-ρωσόφιλη» , ο πρώην πρέσβης της Αλβανίας στα Ηνωμένα Έθνη, Abdi Baleta.

«Ο αντι-τουρκισμός υποστηρίζεται  από την προπαγάνδα των Σερβο-Ρώσων και αποτελεί μια εχθρότητα εναντίον των Αλβανών και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η σερβο-ρωσοφιλία στους Αλβανούς.

Παρά τις όποιες Αλβανο-Οθωμανικές σχέσεις κατά τη διάρκεια της 600 ετών αυτοκρατορίας των Σουλτάνων, η νέα Τουρκία, η οποία ξεκίνησε να ζει ως έθνος-κράτος στη δεκαετία του 1920, παρουσιάστηκε ως ένας μεγάλος φίλος των Αλβανών και της Αλβανίας.

Είτε το θέλουν, είτε όχι, κάποιοι Αλβανοί  που είναι επηρεασμένοι από τον αντι-μουσουλμανισμό και τον αντι-οθωμανισμό, σήμερα η νέα Τουρκία και το τουρκικό έθνος έχουν αποδειχθεί ως πιο ειλικρινείς φίλοι των Αλβανών σε κάθε ώρα.

Ακόμη και σήμερα, η Τουρκία είναι η μόνη χώρα, που διατηρεί ανοικτές τις θύρες της για δεχθεί τους Αλβανούς,  και αυτοί οι Αλβανοί στην Τουρκία, γνωστοί ως ‘Αρναούτες’ ζουν με φροντίδα και αγάπη και είναι το μόνο κράτος στο οποίο δεν νοιώθουν απομονωμένοι.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ορισμένοι Αλβανοί, θέλουν να αποξενώσουν το λαό από τους Τούρκους και τους «συμβουλεύουν διαβολικά» με άρθρα τους κατά του «ιστορικού χρέους της Τουρκίας στο Κοσσυφοπέδιο».


Είναι αχάριστο αυτό το κράτος και το έθνος να στέλνει προκλητικά μηνύματα από ορισμένους Αλβανούς που θέλουν να αμαυρώσουν  τους Τούρκους στα μάτια όλων των Αλβανών, ως ‘αχάριστους’ και να τους βλέπουν ως εχθρό των Αλβανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου