Ίτε Παίδες Ελλήνων - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ίτε Παίδες Ελλήνων

Τα μηνύματα των καιρών είναι σαφή και οι αποφάσεις για τις δράσεις που θα αναλάβουμε ως Ελληνισμός είναι ειλημμένες.  Η Ορθόδοξη Πίστ...

  • Τα μηνύματα των καιρών είναι σαφή και οι αποφάσεις για τις δράσεις που θα αναλάβουμε ως Ελληνισμός είναι ειλημμένες. 
  • Η Ορθόδοξη Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα διώκονται μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα κι αυτό είναι μια ύβρις που θα απαντηθεί ακαριαία.

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 

Η εγκατάλειψη των Αξιών μας έφερε τυράννους και πλήγματα. Η επιστροφή των Ελληνικών Αξιών στην πρώτη γραμμή τού εθνικιστικού μας αγώνα για λευτεριά και ισχύ ελληνική, θα φέρουν την αναγέννηση τής Ελληνικής Φυλής. Ουδείς θα μάς οδηγήσει στις κατακόμβες και στον τεμαχισμό τής Πατρίδος μας. Κριτής η Ιστορία μας και δικαστές αμείλικτοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή.

Οι δωσίλογοι τού ντόπιου νεοταξισμού βάλανε προσφάτως τις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν και να προφυλακίσουν Έλληνες Χριστιανούς που είχαν διαμαρτυρηθεί ενάντια στην βλάσφημη παράσταση «Κόρπους Κρίστι», για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!!! Η ίδια συμπεριφορά που επιδεικνύεται ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που αντιτάσσεται στον αντιχριστιανισμό και τον ανθελληνισμό. Ίδια μισελληνική και αντίχριστη συμπεριφορά από τούς ίδιους ελληνόφωνους δωσίλογους που με τις εντολές τού ίδιου εμποράκου των εθνών θέλουν να ποινικοποιήσουν το Εθνικό Φρόνημα.

Στην πυρά λοιπόν θέλει την Πίστη σε Θεό και Πατρίδα ο σιωνιστικός νεοταξισμός για να περάσει τα παγκοσμιοποιημένα δεσμά και τον ακρωτηριασμό τής Ελλάδος μας. Χαστούκι ηχηρό όμως δίδει ο ελληνικός λαός, που σε ποσοστό 60% στις δημοσκοπήσεις τού κατοχικού καθεστώτος και των επιχρυσωμένων επικοινωνιακών παπαγάλων του, λέει όχι στην φίμωση τού Λαϊκού Εθνικισμού. Είναι ένα όχι που δίδεται από ολάκερο τον ελληνικό λαό, ακόμη και από εκείνους που ψήφισαν τούς καθεστωτικούς καταστροφείς μας. Επομένως  οι αποδοκιμασίες θα ακολουθηθούν από το ολοκληρωτικό γκρέμισμα τής ψευτοδημοκρατίας.

Παράλληλα οι εθνικοί ολετήρες που μάς φέρνουν την επιμήκυνση τής οικονομικής σκλαβιάς και προσπαθούν να πριονίσουν τούς στύλους τού Ελληνισμού, υπογράφουν την παράδοση τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας, που είναι η οδός για να αποκτήσει ο Νεοταξισμός τον απόλυτο έλεγχο σε εξουσία και γεωστρατηγικά περάσματα. Το κάνουν μάλιστα με την πλήρη στρατιωτική στήριξη τής Τουρκίας. Έτσι λοιπόν ενώ Αναστασιάδης και Ερόγλου υπέγραφαν το προσύμφωνο για την παροχή ιθαγενειών, κρατικής οντότητος και συνδιοίκησης τής Άγκυρας επί ολόκληρης τής Κύπρου Μας, η κορβέτα Μπαντίρμα εισέβαλε στις Κυκλάδες και περιέπλεε ανάμεσα σε Εύβοια, Κέα, Κύθνο και Άνδρο!!!

Την ίδια στιγμή που οι Εφιάλτες κανόνιζαν την επιστροφή τής Αμμοχώστου με το παράλληλο άνοιγμα των κατοχικών λιμένων και αεροδρομίων για την κατάλυση τής Κύπρου και την μετατροπή τού πρώην κυρίαρχου κράτους σε κοινότητα, αυτό που είχε αποτρέψει ο μεγάλος Τάσος Παπαδόπουλος, οι Τούρκοι ερχόντουσαν να σφραγίσουν την συγκυριαρχία στο Αιγαίο Μας. Την έρευνα και διάσωση, τον γεωφυσικό μας πλούτο και τις διεκδικήσεις τους που θα στρέψουν τα όπλα τους σε βάρος μας, με τις προτροπές τού εμποράκου των εθνών.

Ο δε υπουργός των ελληνόφωνων εξωτερικών γονυκλισιών δήλωνε προσήλωση σε διεθνές δίκαιο, ευρωπαϊκά κεκτημένα, αποφάσεις τού ΟΗΕ και εθνική ενότητα – στήριξη – υποταγή στον παγκόσμιο δυνάστη. Πως είναι στο χέρι τού Κυπριακού Ελληνισμού οι αποφάσεις του και επομένως η αυτοκτονία του, για να τον στηρίζουν οι δήθεν δυνατοί άρπαγες τής οικουμένης. Η δε Ρωσία δήλωσε άμεσα την αντίθεσή της σε χρονοδιαγράμματα και συνταγές διευθέτησης από τούς Οηέδες, ενώ δέσμευσε για στρατιωτικές ασκήσεις εκτάσεις σε θάλασσα και αέρα πέριξ τής Ελληνικής Μεγαλονήσου, περιβάλλοντας την Κύπρο από Αθήνα και από Τελ Αβίβ.

Ίτε Παίδες Ελλήνων για μία ακόμη φορά στην μακραίωνη και ένδοξη μα και πληγωμένη πορεία τής Ελληνικής Φυλής. Να συντριβούν ιερόσυλοι, ανθέλληνες και βάρβαροι από ένα μαζικό κύμα Ελληνικής Πίστης, Ηρωισμού και Πατριωτισμού. Η ιστορία λένε πως επαναλαμβάνεται σαν φάρσα και εκείνες που επανέρχονται πρώτες είναι οι συμφορές, αν δεν εξοντώσεις το μίσος.

Να πέσουν λοιπόν οι φαύλοι και να αρχίσει η ανάκαμψη τής Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος. Ο Αγώνας είναι υπέρ τής Εθνικής μας Αποκαταστάσεως. Δίδεται και πάλι για τα Ιερά μας, για την Πατρίδα μας, για τις Γυναίκες μας, για τα Παιδιά μας. Για την Τιμή όσων έπεσαν, για τη Ζωή των γενεών που έρχονται στο πόδι μας, για την Δόξα τής Ελληνικής Φυλής που πρέπει να κατακτήσει με το σπαθί της την ελληνικότητα που φέρει στο Αίμα της.

Ο Έλληνας δεν σηκώνει τη μοίρα τού ραγιά. Φτάνει πια η αποδοχή ενός δήθεν ελληνικού κράτους που δεν είναι δικό μας. Φτάνει πια η υπομονή στην αρπαγή τής Πίστης και τής Εδαφικής μας Επικράτειας, γιατί τώρα έρχονται να μάς πάρουν και την σκόνη τής Ιερής Γης μας.

Τώρα ξεκινούμε και αποτινάσσουμε το ψευτορωμέϊκο. Σηκώνουμε λαμπρό Εθνικό και Λαϊκό Κράτος. Ξαναγινόμαστε Δύναμη Πολιτισμού και Πολέμου Ιερού. Δίδουμε ζωή στο Κάστρο τής Φυλής. Παίρνουμε πίσω τον μόχθο μας. Κάνουμε τον πλούτο τής γης και την γεωπολιτική αυλή μας, το εφαλτήριο για να διώξουμε τούς κατακτητές των ελληνικών πατρίδων.


Συζητούμε λίγο, εργαζόμαστε πολύ και μαχόμαστε ακόμη περισσότερο με όσους τιμούν την Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Νυν υπέρ Πάντων Ελλάς. Μονάχα με τούς Έλληνες, μονάχα με Εθνικό Φρόνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου