Εξαγριωμένοι οι διαδηλωτές, δεν φεύγουν από το κέντρο - Λιποθυμίες και τραυματισμοί - Φωτογράφιζαν οι τουρίστες! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εξαγριωμένοι οι διαδηλωτές, δεν φεύγουν από το κέντρο - Λιποθυμίες και τραυματισμοί - Φωτογράφιζαν οι τουρίστες!

Μπαρούτι μυρίζει από νωρίς το πρωί το κέντρο της Αθήνας, όπου εκατοντάδες διαδηλωτές έρχονται αντιμέτωποι με δυνάμεις των ΜΑΤ... Στο...

Μπαρούτι μυρίζει από νωρίς το πρωί το κέντρο της Αθήνας, όπου εκατοντάδες διαδηλωτές έρχονται αντιμέτωποι με δυνάμεις των ΜΑΤ...

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εκεί απ' όπου ξεκίνησαν τα σημερινά επεισόδια, επιστρέφουν πεζή εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, που διαμαρτύρονται για το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου έγινε η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη και των μελών της Τρόικας.

Υπενθυμίζεται ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, είχε απευθύνει κάλεσμα προς όλα τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που είχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι μπροστά από το υπουργείο.

Επικράτησε ένταση ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση της τρόικας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να κλείσουν το δρόμο και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα τραυματίστηκε, ενώ άλλοι λιποθύμησαν -μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.

Το σουρεαλιστικό της υπόθεσης; Την ώρα της μεγάλης έντασης περνούσε από το Σύνταγμα το τουριστικό λεωφορείο της Αθήνας και οι τουρίστες φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν... τα χάλια μας.

Ένταση επεκράτησε και κατά την έξοδο των τροϊκανών από το υπουργείο. Εξαγριωμένοι διαδηλωτές κυνήγησαν τα αυτοκίνητα και πέταξαν μπουκάλια εναντίον τους. Ενα από τα μπουκάλια βρήκε το αυτοκίνητο του Πολ Τόμσεν.

Στο μεταξύ αφέθηκαν ελεύθεροι οι 17 προσαχθέντες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το πρωί, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου.


Εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν από νωρίς σήμετα το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών, για να διαμαρτυρηθούν για το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Από "Επίκαιρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου