Ο εθνοκτόνος ΣΥΡΙΖΑ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο εθνοκτόνος ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ελληνικός λαός, έχει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση που περνά η πατρίδα μας. Ας αναλογισθεί, έστω και αργά, τις ευθύνες τ...

Ο Ελληνικός λαός, έχει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση που περνά η πατρίδα μας. Ας αναλογισθεί, έστω και αργά, τις ευθύνες της ψήφου του. Σήμερα που δεν είναι τίποτε όπως ήταν χθες.

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Προ ημερών, το ανθρωπόμορφο τέρας από το Πακιστάν, Αχμέτ Βακάς, που το καλοκαίρι του 2012 κακοποίησε απάνθρωπα τη Μυρτώ, καταδικάστηκε σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη. Όμως, η ομολογία, η συγγνώμη και η καταδίκη του τέρατος δεν θα επαναφέρουν ποτέ τη ζωντάνια και τη φλόγα για ζωή στην μικρή Ελληνοπούλα. Δε θα δώσουν ποτέ πια το χαμόγελο στην οικογένειά της, που ζει και θα εξακολουθεί να ζει το δράμα της.

 Και όμως, κάποιος ξενοδόχος της Πάρου είχε στη δούλεψή του αυτό το εγκληματικό μεταναστευτικό «μπουμπούκι». Κάποιος λοιπόν, «Έλληνας» εμπιστεύθηκε την περιουσία και την ασφάλειά του σε ένα Πακιστανό και πιθανότατα απέρριψε Έλληνες που ευχαρίστως θα αναλάμβαναν την εργασία του κηπουρού, εργασία που εκτελούσε ο αλλοδαπός. Αυτός ο «Έλληνας» είναι ο ηθικός αυτουργός μαζί με όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, οι οποίες «άνοιξαν τα σύνορα» μετατρέποντας την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι και «μάζεψαν» στην πατρίδα μας κάθε καρυδιάς καρύδι....

Αυτή η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ποτέ και από καμία κυβέρνηση τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια, δεν αντιμετωπίστηκε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα ενώ ταυτόχρονα υποδείχτηκε από όλες τις κυβερνήσεις μια περίεργη ανοχή. Αντιθέτως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι πολιτικοί των κομμάτων τους αποκαλούσαν και τους αποδέχονταν ως «οικονομικούς μετανάστες» πιστεύοντας πως η είσοδός τους στη χώρα θα προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της οικονομίας μας, παραγνωρίζοντας τον ελλοχεύοντα κίνδυνο της πληθυσμιακής τους αύξησης.  Έτσι, συνειδητά εθελοτυφλούσαν μπροστά στο καθημερινώς διογκούμενο πρόβλημα και σήμερα αυτό το τεράστιο Εθνικό  ζήτημα έχει φτάσει στην κορύφωσή του και σε όλους τους Έλληνες έχει δημιουργήσει ανασφάλεια και φόβο που σαν θηλιά σφίγγει το λαιμό τους. Ταυτόχρονα, αυτή η αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, δημιουργεί τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα καθώς αλλοιώνεται η πληθυσμιακή σύνθεση της πατρίδος μας.

Ωστόσο, η μη έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης μέσω των ανύπαρκτων ή αναποτελεσματικών πολιτικών αποφάσεων, όλων των κυβερνήσεων από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, δημιούργησε την συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι τελικά είναι ξένοι μέσα στην ίδια τους τη χώρα αφού  καθημερινά βιώνουν πολεμικές καταστάσεις τύπου Λιβύης, Αφγανιστάν και Σομαλίας. Επιπλέον, η άκρατη και ανεξέλεγκτη πορνεία γέννησε μεταδοτικές ασθένειες με ταχείς ρυθμούς εξάπλωσης, όπως η φυματίωση, η ηπατίτιδα, οι οποίες είχαν εξαλειφτεί από την πατρίδα μας, καθώς επίσης η εμφάνιση του ιού του έιτζ, που εμφανίζει πολλά κρούσματα λόγω της παντελούς έλλειψης μέτρων υγιεινής από πλευράς της πολιτείας. Ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω έχουν υποβαθμίσει το πάλαι ποτέ υψηλό επίπεδο ζωής των συμπολιτών μας σε πολλές περιοχές της Ελλάδος (Κέντρο της Αθήνας - συνοικία Αγ. Παντελεήμονα Αθηνών, Πάτρα, Ηγουμενίτσα κ.α.), όπου ο όγκος των λαθρομεταναστών είναι δυσανάλογα μεγάλος και έχουν εξανεμίσει την αξία της γης τους, πέραν των δυσβάσταχτων φορομπηχτικών μέτρων.

Ειδικά στα χρόνια των μνημονίων, που ο Ελληνικός λαός εξαθλιώνεται καθημερινώς, θα περιμέναμε για αυτό το μείζον ζήτημα, τα κόμματα να αντιμετωπίσουν από κοινού το πρόβλημα και επιτέλους να είχαν δώσει οριστική λύση. Αντ΄ αυτού έχουμε συνεχείς αποσπασματικές κυβερνητικές λύσεις που προσπαθούν να μεταφέρουν το πρόβλημα από περιοχή σε περιοχή. Άραγε, τι να πρωτοθυμηθούμε! Τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου, όταν αποφάσιζε, πως όσοι εκ των λαθρομεταναστών θέλουν να αποχωρήσουν οικιοθελώς από τη χώρα μας, θα πριμοδοτούνται με τα ναύλα τους καθώς και με ένα επίδομα 200 ευρώ; Όταν ο ίδιος Υπουργός ανακοίνωνε και στη συνέχεια υλοποιούσε τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και ξεσήκωνε θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα; Όταν η Υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, στην ίδια κυβέρνηση, δήλωνε: «Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, παρά μόνο λαθραία τσιγάρα»; Ή όταν ο σημερινός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «εφαρμόζει» το πρόγραμμα «Ξένιος Ζευς», μετακινώντας κατά το δοκούν από περιοχή σε περιοχή τους λαθρομετανάστες, ενταφιάζοντας το πρόβλημα, όπως ο σκύλος τις ακαθαρσίες του;

Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφανίζουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στις προτιμήσεις των πολιτών. Θεωρώ, πως όλοι συνυπολογίζουν στην προτίμησή τους, την υπέρμετρη λαγνεία αυτού του κόμματος – κυρίως των συνιστωσών του – στους Ισλαμιστές λαθροεισβολείς. Όμως, είναι άλλο αυτή η λαθρολαγνεία να εκφράζεται από στελέχη του κόμματος ή από ακραίες αριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, και έχει άλλη δυναμική να ανακοινώνεται από τον ίδιο τον αρχηγό του! Έτσι, την περασμένη Πέμπτη ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τις προτάσεις του για τη λαθρομετανάστευση μετά, άκουσον-άκουσον, από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και εκπροσώπους συλλόγων μεταναστών. Διαβάστε και φρίξτε με τις προτάσεις της Εθνοκτόνου πολιτικής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και εν δυνάμει Πρωθυπουργού:

- Αλλαγή του καθεστώτος νομιμοποίησης των μεταναστών, με στόχο την κοινωνική ένταξή τους.

- Χορήγηση ασύλου στους πολιτικούς πρόσφυγες που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές και επίσης, να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να μεταβούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Άμεση δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των μεταναστών και όχι στρατοπέδων κράτησης.

- Να σταματήσουν οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις "σκούπα", που δεν προσφέρουν λύσεις και η αστυνομία να μην ασχολείται με το άσυλο, αλλά με την πάταξη της εγκληματικότητας.

- Να ληφθούν άμεσα μέτρα "απογκετοποίησης" των αστικών κέντρων με υγειονομικές παρεμβάσεις, συγκρότηση κοινωνικών υπηρεσιών, με στόχο την κοινωνική ένταξη των μεταναστών, με άμεσες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των συνθηκών των λαϊκών γειτονιών και άμεση στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις περιοχές που έχουν "γκετοποιηθεί".

Δεν αρκέστηκε όμως, μόνο στα παραπάνω και μας τόνισε επιπλέον πως: «Η Ελλάδα, πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για μια νέα ευρωπαϊκή πολιτική στο πρόβλημα αυτό, και να στηρίξει οικονομικά και αναπτυξιακά τις χώρες προέλευσης των μεταναστών, ώστε να αντιμετωπίσει τις αιτίες του προβλήματος. Και παράλληλα, να στηρίξει κοινωνικές υποδομές στις χώρες υποδοχής των μεταναστών. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να δημιουργήσει μια διαρκή κοινωνική συμμαχία, ώστε να μην ακούγονται μόνο οι ακραίες φωνές μισαλλοδοξίας, αλλά να ακουστεί και η φωνή της λογικής».

Συνεπώς, Αλέξη Τσίπρα, όταν ο Ελληνικός λαός πένεται και δυστυχεί, όταν μπροστά στα κεντρικά γραφεία του κόμματός σου, στην Πλατεία Κουμουνδούρου, κοιμούνται στα παγκάκια Έλληνες άστεγοι, όταν αυτή η πατρίδα δεν μπορεί να θρέψει τα δικά της παιδιά, εσύ θα νομιμοποιήσεις όλους τους λαθρομετανάστες και θα τους εντάξεις στην Ελληνική κοινωνία; Όταν η Ελλάδα αιμορραγεί οικονομικά, εσύ στις προτεραιότητές σου θέτεις την ανάληψη πρωτοβουλίας για την οικονομική στήριξη των χωρών από όπου προέρχονται οι λαθρομετανάστες; Δηλαδή, να τους πληρώνουμε για να μην μας έρχονται κατά χιλιάδες;

Ο Ελληνικός λαός, έχει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση που περνά η πατρίδα μας. Ας αναλογισθεί, έστω και αργά, τις ευθύνες της ψήφου του. Σήμερα που δεν είναι τίποτε όπως ήταν χθες. Εκτός δε, των άλλων ας θυμηθεί που μας οδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν πρόσφατα είχαμε επίθεση συμμορίας λαθρομεταναστών και κουκουλοφόρων εναντίον Ελλήνων πολιτών στην Αθήνα, ως αντίποινα στην υποτιθέμενη  καταστροφή μαγαζιών λαθρομεταναστών από Έλληνες κατοίκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου