Το εφάπαξ 500ευρω της πολιτικής ρεμούλας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το εφάπαξ 500ευρω της πολιτικής ρεμούλας

Πάντα οι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες εύρισκαν χρήματα για να εξαγοράσουν συνειδήσεις και ψήφους. Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης Το έτ...

Πάντα οι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες εύρισκαν χρήματα για να εξαγοράσουν συνειδήσεις και ψήφους.

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Το έτος 2009, αμέσως μετά την εκλογή του, ως «πρωθυπουργός των Ελλήνων», ο άνθρωπος που εξαπάτησε πολιτικά τους Έλληνες, αφού άλλα τους έταζε και αλλού τους οδήγησε εξ αιτίας των αβελτηριών του, Γεώργιος Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ), κατασπατάλησε , αφού λεφτά υπήρχαν, 1 δίς ευρώ, ενισχύοντας, λόγω προεκλογικής υπόσχεσης και χωρίς κανένα έλεγχο, ανέργους, απόρους, ακαμάτηδες, λαθρομετανάστες, ψευτοαναξιοπαθούντες κ.α., για πολιτική σπέκουλα και αγορά ψήφων..

Πρίν από αυτόν, ο τότε υπουργός της κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή, ο εκ Τρικάλων ορμώμενος κ. Χατζηγάκης, για να κατευνάσει πονηρώς τους «αγανακτισμένους αγρότες», που είχαν πάρει και πάλι τα τρακτέρ τους και τα οδήγησαν στις Εθνικές οδούς,  θέλοντας και αυτοί δίκην δημοσίων υπαλλήλων, να σιτίζονται από τον δημόσιο κορβανά, τους χάρισε από τους φορολογούμενους Έλληνες και από τα λεφτά που δανείζονταν αισχρώς η χώρα 500.000.000 ευρώ αβλεπί, με σκοπό την εξαγορά ψήφων και την πολιτική σπέκουλα.

Σήμερα ο ανακυβιστής των Ζαππείων, συνεχιστής των ολετήρων, πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, «χαρίζει» και πάλιν 500.000.000 ευρώ, στους άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους, «ένστολους» κλπ, την στιγμή που το κράτος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του στους πολίτες, έχει στραγγαλίσει τους νοικοκυραίους με υπέρογκους φόρους, έχει ρημάξει την υγεία και την κοινωνική πρόνοια και έχει επιβάλει την φτώχια σε όποιον εξαρτάται από αυτό.

Ειδικώς για τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου η αναλγησία και η εκδικητική μανία, των σημερινών κυβερνόντων, επέπεσε ως μάστιγα ηθικής μειώσεως, εξαθλιώσεως και απαξιώσεως αυτής της τάξης νοικοκυραίων, μίας τάξης που εδέχθη τριπλή μείωση των αποδοχών τους, εν συγκρίσει με όλους τους άλλους μισθωτούς, μία τάξη που δεν έχει δικαίωμα στην απεργία, στο ωράριο, στις αργίες, μίας τάξης (αυτιστικών κατά τον κ. Βενιζέλο και ακαμάτηδων κατά Μπεγλίτη, κατά τα άλλα) υπερήφανης γι΄αυτό που προσφέρει στην Πατρίδα, μίς τάξης αξιοπρεπών Ελλήνων,  μίας τάξης που τολμάτε να εξαγοράσετε με πουρμπουάρ 500 ευρώ εφάπαξ για μισθούς 1.500 ευρώ ακαθάριστα και κάτω μόνο, ενώ τους έχετε κατακλέψει το πάν.

Πάντα οι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες εύρισκαν χρήματα για να εξαγοράσουν συνειδήσεις και ψήφους.


Να είναι σίγουροι πλέον ότι ο κοσμάκης δεν βρίσκεται ούτε στο 2007 ούτε στο 2009 και τα ολέθρια σφάλματα των λανθασμένων επιλογών των ολετήρων, θα εισπράχθουν στο ακέραιο επί της κάλπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου