Α.Δρούγος: Όλα είναι πιθανά στην Ουκρανία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Α.Δρούγος: Όλα είναι πιθανά στην Ουκρανία

Χρειάζεται ψυχραιμία, γιατί πλέον όλα είναι πιθανά. Από το να συνεχιστεί μια κατάσταση σαν την τρέχουσα για λίγο χρόνο, μέχρι έναν νέο ψ...

Χρειάζεται ψυχραιμία, γιατί πλέον όλα είναι πιθανά. Από το να συνεχιστεί μια κατάσταση σαν την τρέχουσα για λίγο χρόνο, μέχρι έναν νέο ψυχρό πόλεμο.

Του Αθανασίου Δρούγου

Το παλιό σύστημα, με τους διεφθαρμένους Γιανούκεβιτς και Τιμοσένκο, πρέπει να τελειώνει. Ασφαλώς ο Πούτιν και οι Ρώσοι αιφνιδιάστηκαν. Ασχολούνταν πολύ με το Σότσι και με μια ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια από τους ισλαμιστές του Καυκάσου. 

Αν η Μόσχα προχωρήσει σε κάτι πιό δυναμικό στην Ουκρανία, πολλά μπορεί να συμβούνε, με επιπτώσεις ακόμα και σε Συρία-Ιράν. Ασφαλώς και το Κίεβο δεν είναι εύκολο να δεχθεί κάτι φιλορωσικό πλέον. Εκεί όμως που πονάει η Ουκρανία, και μπορεί να πονέσουν και δυτικές χώρες, είναι στα ενεργειακά.

ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ. Ή ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΜΟΣΧΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.

Η ΜΟΣΧΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.

ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΗΠΑ ''ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ'' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΤΙΦΛΙΔΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΥΚΑΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ. ΑΡΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΝΟΤΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΥΚΑΣΟ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΡΙΜΗΝΟ.

ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΗ.ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Η ΜΟΣΧΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ....

Η ΜΟΣΧΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΕ ΡΩΣΟΦΩΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 32%. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΟΙ. ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ 2010, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ. ΠΧ ΟΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. Ή ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗΣ. ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΣΚΙΝΒΑΛΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΣΕΤΙΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟ 2008.


ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΜΑΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΑΡΚΟΒ ΚΑΙ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου