Κανέλλη για Τσίπρα: «Αυτό το χαμόγελο εκφράζει πολιτική θέση» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κανέλλη για Τσίπρα: «Αυτό το χαμόγελο εκφράζει πολιτική θέση»

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίαζαν πως η βουλευτής του ΚΚΕ εξαπέλυσε την επίθεση χωρίς να έχει δει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ και προσέθεταν...

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίαζαν πως η βουλευτής του ΚΚΕ εξαπέλυσε την επίθεση χωρίς να έχει δει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ και προσέθεταν.

«Εκτίθεται γιατί βγάζει πολιτικό κόμπλεξ και εκθέτει και το ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ μπορεί να ήταν πάντα πολύ σκληρό στην κριτική του, όμως ποτέ δεν έκανε προσωπικούς χαρακτηρισμούς τέτοιου επιπέδου. Τώρα ήρθε κι έδεσε».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ακόμα ότι πρόσφατα η Λ. Κανέλλη ρωτήθηκε στον αέρα, τι θα έκανε το ΚΚΕ εάν στον β' γύρο περνούσαν στην Αθήνα ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ουσιαστικά απάντησε πως θα ψήφιζε Κασιδιάρη.

«Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει;».

Η ίδια η βουλευτής με δήλωσή της στα «ΝΕΑ» επιμένει στην επίθεση κατά Τσίπρα λέγοντας: «Υποψήφιος πρωθυπουργός που γελάει όταν μια κομμουνίστρια χαστουκίζεται από έναν φασίστα υπό τα όμματα των ελλήνων πολιτών, εκφράζει πολιτική θέση και για τον κομμουνισμό και για τον φασισμό. Οταν εν γνώσει του τον τραβάνε οι κάμερες για να κατασκευάσει σε ντοκιμαντέρ τον προσωπικό του μύθο. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση αυτών που θα πιστέψουν ότι θα γίνει και πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και ηγέτης όλων των Ευρωπαίων. Αλλο παρέα άλλο πατρίδα. Είμαστε οι επιλογές μας».

Η κ. Κανέλλη εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη και για τον χαρακτηρισμό «ψυχοπαθής» του Αλέξη Τσίπρα για τον Κασιδιάρη, αφού όπως τόνιζαν συνομιλητές της «πρόκειται για χαρακτηρισμό που ουσιαστικά αθωώνει τον φασίστα και προσβάλλει τους ψυχικά ασθενούντες».


Από «Τα Νέα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου