«Φιλο-σκοπιανό» δικηγόρο προσέλαβαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούσης και Μίχος; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Φιλο-σκοπιανό» δικηγόρο προσέλαβαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούσης και Μίχος;

Αν ισχύει η είδηση είναι τουλάχιστον ατυχής η επιλογή δικηγόρου..! Πηγή: kanal5 Όπως μεταδίδει το Σκοπιανό kanal 5 ο δικηγόρος Χ...

Αν ισχύει η είδηση είναι τουλάχιστον ατυχής η επιλογή δικηγόρου..!

Πηγή: kanal5

Όπως μεταδίδει το Σκοπιανό kanal 5 ο δικηγόρος Χαλκίδας Θανάσης Τάρτης ο οποίος δηλώνει  «ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ» είναι ο δικηγόρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής  Μπαρμπαρούση και Μίχου.

Μάλιστα το  kanal 5 ειρωνεύεται και λοιδωρεί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής,  πού ενώ όπως δηλώνουν   δεν αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» ζητούν βοήθεια από ένα Φιλο-Σκοπιανό πού δηλώνει «ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ» για να σωθούν από την... φυλακή...!

 Ο Θανάσης Τάρτης επιβεβαίωσε ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δύο Βουλευτών στην ιστοσελίδα του  kanal 5 λέγοντας ότι ο ίδιος  δεν άλλαξε τις ιδέες του, αλλά ότι:

 «Θα τους υπερασπιστεί όπως οποιονδήποτε δολοφόνο, έμπορο ναρκωτικών, βιαστή κ.τ.λ.»

Η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ, ήδη από 30/9/2011, είχε αποκαλύψει με βίντεο ντοκουμέντο πως ο δικηγόρος Τάρτης, «σέρνει πρώτος τον χορό της Αντιμακεδονικής και Ανθελληνικής προπαγάνδας»

1 σχόλιο

  1. Εάν ισχύει είναι φοβερό καί θά έχει συνέπειες. Δέν θά περάσει έτσι. Αλλά μέχρι νά μάθουμε σίγουρα είναι απάτη, όπως όλες οί παπαριές πού τούς κατηγορούν οί προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου