Αίσχος: Νοσοκομείο αρνήθηκε να εμβολιάσει δωρεάν, ελληνόπουλο ανασφάλιστων γονέων! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αίσχος: Νοσοκομείο αρνήθηκε να εμβολιάσει δωρεάν, ελληνόπουλο ανασφάλιστων γονέων!

Είχε την «ατυχία» να είναι ελληνόπουλο και όχι παιδί λαθρομεταναστών! Ντροπή! Σάλος και εκνευρισμός προκλήθηκε από την άρνηση του Καρ...

  • Είχε την «ατυχία» να είναι ελληνόπουλο και όχι παιδί λαθρομεταναστών! Ντροπή!
  • Σάλος και εκνευρισμός προκλήθηκε από την άρνηση του Καραμανδάνειου νοσοκομείου να κάνει δωρεάν εμβόλιο σε παιδάκι που οι γονείς του είναι ανασφάλιστοι.

Εκτός από τις αντιδράσεις του κόσμου για την αναλγησία των αρμόδιων υπηρεσιών του νοσοκομείου -όπως χαρακτηριστκά λένε- προχθες Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας, τις επιτροπές Αγώνα Κάστρου, Αγ. Αλεξιώτισσας, Λάγγουρα και Γηροκομειού διεκδικώντας τον εμβολιασμό μικρού παιδιού. "Οι γονείς του είναι ανασφάλιστοι και μακροχρόνια άνεργοι. Οι πρώτοι Ελληνες είναι που βρίσκονται σε αυτή τη θέση; Και τι κάνει το νοσοκομείο; Το κράτος; Εχουμε ένα μικρό παιδί που χρειάζεται το εμβόλιο. Και πρέπει να γίνει" δήλωσαν μέλη του Συλλόγου.

Κατόπιν αυτού, ζητήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Στακιά Νίκο, όπου του εκτέθηκε το πρόβλημα και ζητήθηκε λύση. Μάλιστα, ανέφεραν ότι τόσο ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όσο και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, έχουν διαβεβαιώσει ότι τα εμβόλια των παιδιών μπορούν να γίνονται δωρεάν στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο διοικητής του Καραμανδανείου δεν διέψευσε τα παραπάνω, αλλά επικαλέστηκε ότι δεν υπάρχουν εμβόλια στη Υπηρεσία Υγιεινής, ενώ το Νοσοκομείο είναι κέντρο εμβολιασμού και δεν μπορεί να κάνει δωρεάν εμβόλια.


Ωστόσο, προσφέρθηκε να αντιμετωπίσει μεμονωμένα το πρόβλημα, δίνοντας χρήματα... από την τσέπη του για την αγορά του εμβολίου! Οι επιτροπές και ο γονέας όμως, αρνήθηκαν αυτή την λύση και του έκαναν γνωστό ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για την οριστική λύση του προβλήματος των εμβολίων που είναι δικαίωμα για κάθε παιδί.

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου