Τιμοσένκο: Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε τους Ρώσους (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τιμοσένκο: Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε τους Ρώσους (Video)

«Να πεθάνουν με πυρηνικά όπλα οι 8 εκατομμύρια Ρώσοι στην Ουκρανία» ακούγεται να λέει η πρώην πρωθυπουργός της χώρας καλώντας σε ένοπλη...

«Να πεθάνουν με πυρηνικά όπλα οι 8 εκατομμύρια Ρώσοι στην Ουκρανία» ακούγεται να λέει η πρώην πρωθυπουργός της χώρας καλώντας σε ένοπλη αντεπίθεση μετά την προσάρτηση της Κριμαίας

Τον αφανισμό όλων των Ρώσων στην Κριμαία αλλά και την Ουκρανία ακούγεται να ζητά η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτς, που διέρρευσε στο Youtube.

«Αυτό που συνέβη ξεπερνά όλα τα όρια. Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους» ακούγεται να λέει η Τιμοσένκο προσθέτοντας ότι «αν ήμουν εγώ ηγέτης δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να πάρουν την Κριμαία».

Σε κάποιο άλλο σημείο η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας ακούγεται να λέει ότι χρειάζεται ακόμα και ο πυρηνικός όλεθρος κατά των 8 εκατ. Ρώσων που ζουν στην Ουκρανία.

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας της αναφέρει:

«Θα χρησιμοποιήσω όλες μου τις διασυνδέσεις. Θα το θέσω σε όλο τον κόσμο, μόλις θα είμαι σε θέση, έτσι ώστε να το κάνω σίγουρο. Γαμώτο. Ούτε μια σπιθαμή γης δε θα μείνει όρθια εκεί που βρίσκεται η Ρωσία σήμερα».

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας της αναφέρει:

«Θα αρπάξω το όπλο μου, ξέρεις για τι πράγμα μιλάω και θα πυροβολήσω τον μπάσταρδο Πούτιν στο μέτωπο».

Η ίδια η Τιμοσένκο παραδέχθηκε ότι το περιεχόμενο της συζητήσης που έγινε στις 18 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, είναι αληθινό εκτός από το κομμάτι του πυρηνικού ολέθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου