30 βουλευτές ψάχνει ο Κασιδιάρης για προανακριτική κατά Σαμαρά και υπουργών - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

30 βουλευτές ψάχνει ο Κασιδιάρης για προανακριτική κατά Σαμαρά και υπουργών

Τη στήριξη και από βουλευτές άλλων κομμάτων, ζήτησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έτσι ώστε να μαζευτούν οι απαραίτητε...

Τη στήριξη και από βουλευτές άλλων κομμάτων, ζήτησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έτσι ώστε να μαζευτούν οι απαραίτητες 30 υπογραφές για την πρόταση της Χρυσής Αυγής να συσταθεί προανακριτική επιτροπή της Βουλής κατά του Αντώνη Σαμαρά, του Νίκου Δένδια και του Χαράλαμπου Αθανασίου.

Η πρόταση της Χρυσής Αυγής κατά του πρωθυπουργού, του υπουργού Δημόσιας Τάξης και του υπουργού Δικαιοσύνης, αντίστοιχα, είναι για «κατάχρηση εξουσίας» και «εσχάτη προδοσία».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε «να ανοίξουν τα τηλέφωνα όλων και τα τριψήφια, που έλεγε ο Μπαλτάκος, όπως και οι υπολογιστές» και επίσης «να καταθέσει ο “παναθηναϊκάκιας” και να μας πει η Τσάμη, προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, τι της είπε ο Αθανασίου, όταν του είπε σε τηλεφώνημα πως “δεν δένει η εγκληματική οργάνωση”».

Ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε την πρόταση για προανακριτική επιτροπή «ακομμάτιστη» και πρόσθεσε ότι θα διανεμηθεί στις θυρίδες όλων των βουλευτών. Την κατέθεσε δε και στα πρακτικά της Βουλής, δηλώνοντας ότι «είναι ανοιχτή για προτάσεις και βελτιώσεις».

«Στόχος είναι να αποτελέσει καίριο πλήγμα στην ανθελληνική ηγεσία Σαμαρά που έχει βιάσει την Δικαιοσύνη», είπε ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος εκτόξευσε βαρύτατες μομφές κατά του Κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι απάτη η έξοδός μας στις αγορές» και ότι έγινε μόνο και μόνο «για να καλυφθούν τα κακουργήματα Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου». «Αυτή είναι Βουλή της εκτροπής και της διαφθοράς», πρόσθεσε, και επεσήμανε ότι «οι σκευωροί δεν μπορούν να σταθούν ούτε ένα λεπτό».

Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό τον ρώτησε «για ποιο λόγο τα έκανε όλα λίμπα και εξύβρισε υπουργούς του», όταν δεν προφυλακίστηκε ο ίδιος και άλλοι δυο χρυσαυγίτες βουλευτές, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Μπαλτάκου στο «βίντεο της ντροπής» που αποκαλύφθηκε, οδηγώντας στην αποπομπή του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.


Κατηγόρησε δε τον κ. Σαμαρά ότι «κρύβεται και δεν έρχεται στη Βουλή να δώσει λόγο γιατί φοβάται την αλήθεια και την οργή». Είπε ακόμη ότι «η ομολογία Μπαλτάκου ξεγύμνωσε όχι μόνο την προδοτική συγκυβέρνηση, αλλά και την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ» και έκανε λόγο για «συνομωσία σιωπής για την συγκάλυψη ενός σκανδάλου».

1 σχόλιο

  1. Ούτε ένας δέν θά τού κάνει τήν χάρη, γιατί είναι όλοι μίά παρεούλα μέ τό ψευτοδημοκρατικό αντισυνταγματικό κλεπτοκρατικό προδοτικό τόξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου