Δημοψήφισμα για κατώτατο μισθό 3.300 ευρώ στην Ελβετία, ενώ στην Ελλάδα μας οδηγούν σε μισθό 330 ευρώ...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δημοψήφισμα για κατώτατο μισθό 3.300 ευρώ στην Ελβετία, ενώ στην Ελλάδα μας οδηγούν σε μισθό 330 ευρώ...!

Διεκδικούν κατώτατο ημερομίσθιο περίπου 18 ευρώ Στις κάλπες, προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ ή κατά ενός κατώτατου μισθού ύψους 4.000 φ...

Διεκδικούν κατώτατο ημερομίσθιο περίπου 18 ευρώ

Στις κάλπες, προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ ή κατά ενός κατώτατου μισθού ύψους 4.000 φράγκων (περίπου 3.300 ευρώ), θα κληθούν στις 18 Μαΐου οι Ελβετοί. Αν τελικά αποφασίσουν υπέρ της αύξησης, τότε η Ελβετία θα έχει τον υψηλότερο κατώτατο μισθό στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, με το δημοψήφισμα θα αποφασιστεί αν θα εφαρμοστεί στη χώρα κατώτατο ωρομίσθιο 22 φράγκων (περίπου 18 ευρώ).

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, το 90% των εργαζομένων στην Ελβετία έχουν ήδη μηνιαίο μισθό αρκετά υψηλότερο από τα 4.000 φράγκα.

Οι εργοδότες υποστηρίζουν ότι η εφαρμογή του μέτρου του κατώτατου μισθού θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερο ύψος τις συνολικές αποδοχές αρκετών εργαζομένων.


Σχόλιο: Τι 3300, τι 330 για κατώτατο μισθό. Δεν έχει ανάγκη ο έλληνας από λεφτά, σημασία έχει που βγήκαμε στις αγορές...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου