Δημοψήφισμα για το νόμισμα προτείνει υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δημοψήφισμα για το νόμισμα προτείνει υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το ερώτημα «ευρώ ή δραχμή» πρότεινε υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τη θέση του σκληρού αρ...

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το ερώτημα «ευρώ ή δραχμή» πρότεινε υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τη θέση του σκληρού αριστερού εσωκομματικού πυρήνα.

Σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη κομματική γραμμή που εστιάζει σε λύση εντός ευρωζώνης και θέτει ως μοναδικό δίλημμα το «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο» το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Σόφη Παπαδόγιαννη υπογράμμισε πως αν η διαπραγμάτευση μια κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές αποτύχει τότε η έξοδο από την ευρωζώνη αποτελεί μια λύση.

«Τίποτα δεν αποκλείεται. Είπαμε ότι θέλουμε ο ελληνικός λαός να είναι στο προσκήνιο. Δεν είμαστε αφελείς. Γνωρίζουμε ότι και το εγχώριο και το ευρωπαϊκό κατεστημένο, με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την άνοδο της αριστεράς στην κυβέρνηση. Ο πιο ισχυρός μας σύμμαχος είναι ο ελληνικός λαός. Αν δεν μπει μπροστά, αν δεν είναι σε αγωνιστική εγρήγορση, γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα» δήλωσε, αναφερόμενη στην προοπτική δημοψηφίσματος για το νόμισμα.


Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 η κ. Παπαδόγιαννη, που ανήκει στην μειοψηφούσα παράταξη της Αριστερής Πλατφόρμας, τόνισε επίσης ότι δεν είναι μόνο το ζήτημα του νομίσματος, γιατί υπάρχει ένα μείζον θέμα για την χώρα, για να μπορέσει να ακολουθήσει μια αναγκαία αναπτυξιακή πορεία για να μπορέσει να βγεις από τον φαύλο κύκλο. Κι αυτό είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου