Δια πυρός και σιδήρου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δια πυρός και σιδήρου

Εκλογές και προεκλογικές εξαγγελίες αποτελούν το μόνιμο παραμύθι τής αστικής κοινοβουλευτικής και ξενοκίνητης τυραννίας. Αυτό είναι το μ...

Εκλογές και προεκλογικές εξαγγελίες αποτελούν το μόνιμο παραμύθι τής αστικής κοινοβουλευτικής και ξενοκίνητης τυραννίας. Αυτό είναι το μυστικό τής διατήρησης των υπηκόων τού ψευτορωμέϊκου κάτω από τον ζυγό υπνωτισμένους.

 Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Όμως τα λεφτά δεσμεύτηκαν στα σεντούκια των ισχυρών μαζί με τη γη. Και το παραμύθι έχει πλέον γίνει ο βρόγχος που αν δεν ξυπνήσουμε, θα πνίξει ολάκερη την Ελληνική Φυλή.

Μάς δεσμεύσανε την πατρίδα και τις οικογένειές μας για τα επόμενα 50 χρόνια στους σιωνιστές τοκογλύφους. Και τώρα τάζουν έως και σπίτια, όταν στη Θράκη επελαύνει ο Τούρκος μέσα από εκλογές και μετά με το μαχαίρι, αν τον αφήσουμε.

Το νεοταξικό κτήνος έρχεται να πέσει επάνω στον Ελληνισμό μας από τα πάνω, τα βορεινά σύνορα. Από την πλευρά τής Αλβανίας, τις προάλλες συνελήφθη φορτίο με όπλα και εκρηκτικά που είχε προορισμό την Ελλάδα. Λέγεται πως οι αλβανικές αρχές που σταμάτησαν το φορτίο ξέρουν τούς δράστες που αρχικά διέφυγαν. Ένα όμως είναι σίγουρο. Πως τα βαποράκια των εμποράκων των εθνών, ελληνόφωνα και βαρβαρόφωνα και λοιπά παρακρατικά, το πάνε για σαματά, ώστε να ανασχέσουν την αληθινή επανάσταση των Ελλήνων.

Στην έως σήμερα Ελεύθερη Θράκη Μας, το τουρκικό κόμμα που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, ζητάει την στήριξη των Ελλήνων μουσουλμάνων προκειμένου να αποσχίσει την Θράκη από την Ελλάδα και να την ενσωματώσει στην Τουρκία!!! Στην δε προεκλογική του εκστρατεία χρησιμοποιεί εμβατήρια εξυμνήσεως τού τουρκικού στρατού!!! Αυτά βλέπουν οι Ελληνόψυχοι αδερφοί μας, μάς τα λένε και σφίγγει η καρδιά μας.

Όμως οι προδότες τής κατεχόμενης από τούς παγκοσμιοποιητές Αθήνας είναι απασχολημένοι με τη συνέχιση των διώξεων σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ακόμη και τώρα που αποδείχθηκε η σκευωρία. Ακόμη και τώρα που οι θεσμοί τής χώρας έχουν γίνει ένα μόρφωμα νεοταξικής υποταγής και το λένε ακόμη και δικαστικοί παράγοντες. Στη Θράκη μας όμως που διενεργείται το κακούργημα τής εσχάτης προδοσίας, θα αποδοθεί αληθής δικαιοσύνη;

Αλλά πώς να γίνει να αποδοθεί η δικαιοσύνη, όταν το καθεστώς τής ψευτοδημοκρατίας έχει αποποιηθεί τής εθνικής μας κυριαρχίας, καθιστάμενο το ίδιο επικεφαλής τής εσχάτης προδοσίας; Και ο πρωθυπουργεύων τής κατοχής, βλέποντας την οργή των Ελλήνων, προσπαθεί να διασωθεί, τάζοντας σπίτια για τούς άστεγους που το σύστημα των μνημονίων, η ψευτοδημοκρατία δηλαδή, τούς πέταξε στον δρόμο με την ανεργία και τούς ληστρικούς φόρους!!!

Μα όταν θες να στηρίξεις τούς αστέγους, αποτρέπεις τούς λόγους που τούς στερούν το σπίτι και απαγορεύεις τις κατασχέσεις σπιτιών. Δεν ψάχνεις εκ των υστέρων να στήσεις φτωχογειτονιές και να βρεις κτίσματα, ακόμη κι από αυτά που έχεις στερήσει από άλλους συμπολίτες μας. Κοινωνική κατοικία και μετατροπή των ιδιοκτητών σε ενοικιαστές τής περιουσίας τους και άλλα κόλπα σημαίνουν νομιμοποίηση των κατασχέσεων. Ενώ κοινωνική πολιτική σημαίνει απαγόρευση κατασχέσεων και ενίσχυση τού εθνικού εισοδήματος με την ελληνική απασχόληση.

Πρέπει να σώσουμε την Πατρίδα μας ΤΩΡΑ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ. Διότι η Πατρίδα μας χάνεται και η εδαφική μας συρρίκνωση θα ακολουθήσει την συρρίκνωση τής εθνικής μας κυριαρχίας, εάν ολιγωρήσουμε κι άλλο. Πως θα παραμείνουμε Έλληνες, όταν διοικούμαστε από ψευτορωμιούς ολόιδιους με τούς παλιούς κοτζαμπάσηδες που τάζανε ηρεμία με τούς κατακτητές; Με τούς τωρινούς κοτζαμπάσηδες τρις χειρότερους, αφού η ψεύτικη ειρήνευση με τον Νεοταξισμό έρχεται με αλλαγή των εθνικών ταυτοτήτων από «ευρωπαϊκές» και με τις εγχάρακτες βιοταυτότητες τού αντίχριστου.

Θέλουν να μάς κάνουν αντί έθνους, κοινότητα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Και στις κοινότητες τα σύνορα αλλάζουν πολύ εύκολα. Απλώς καταργούνται για λόγους οικονομίας. Και όπου υπάρχουν αντιστάσεις, έρχονται τα όπλα. Πρώτα χαλούν η Πίστη και οι Αρχές. Μετά χαλούν οι οικονομίες. Χαλαρώνουν τα σύνορα. Ανακατώνονται οι λαοί και οι πολιτισμοί. Μετά ο πόλεμος. Μετά η παγκόσμια διακυβέρνηση.

Δεν πάει άλλο λοιπόν. Τα έχουμε γευτεί σχεδόν όλα. Δεν θα δούμε και τον θάνατό μας απαθείς. Ακόμη και η γλυκιά μας Παναγία εκεί που παρακαλούσε τον Χριστό Μας να λυπηθεί το ανθρώπινο γένος, λέγει πως δεν πάει άλλο. Έτσι καταμαρτυρεί χριστιανός που συνομίλησε με ιερέα, πως είπε στον παπά ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Οι Άγιοι είναι κάτω, ανάμεσά μας και μάς προστατεύουν.

Πρέπει όμως να κάνουμε κι εμείς το χρέος μας. Το ένα και μοναδικό. Να κάνουμε την οργή μας κύμα που θα πνίξει την φαυλότητα και θα καθαρίσει την Γη των Ηρώων και των Αγίων. Δια πυρός και σιδήρου θα έρθει η λευτεριά τού Ελληνισμού και στα κοινωνικά και στα εθνικά μας ζητήματα που αποτελούν ένα και μόνον ενιαίο πεδίο δράσης.

Η Πίστη και ο Εθνικισμός μας, ο Θεός και η Φυλή μας η Ελληνική, είναι οι μόνοι σύμμαχοί μας και η οδός τής αναγεννήσεώς μας. Δεν έχουμε αντιπάλους. Έχουμε εχθρούς. Και τούς εχθρούς απλώς τούς εξαλείφεις.


Η Πίστη εδραιώνεται και δεν συνενώνεται με το σκότος. Η Ελλάς κατακτά τούς κατακτητές της και διοικεί τον λαό της. Αυτοδιοικείται και μεγαλώνει. Με Φρόνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό. Με το Σταυρό και το Ξίφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου