Η συνομιλία Κασιδιάρη - Μπαλτάκου αποκαλύπτει το απεχθέστερο εναλλακτικό σενάριο των σκοτεινών υπηρεσιών - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η συνομιλία Κασιδιάρη - Μπαλτάκου αποκαλύπτει το απεχθέστερο εναλλακτικό σενάριο των σκοτεινών υπηρεσιών

Τώρα πλέον είναι περισσότερο από προφανές ότι εκτυλίσσεται το δυσμενέστερο για την χώρα και τον ελληνικό λαό σενάριο, προωθούμενο φυσικά...

Τώρα πλέον είναι περισσότερο από προφανές ότι εκτυλίσσεται το δυσμενέστερο για την χώρα και τον ελληνικό λαό σενάριο, προωθούμενο φυσικά από τα σκοτεινά γραφεία ξένων Υπηρεσιών, κυρίως της Ουάσιγκτον και του Βερολίνου.

Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

Η κομπιάζουσα, αλλά σταθερή, μεταβολή του ΣΥΡΙΖΑ σε αντιδραστική, μνημονιακή δύναμη και η εξασφάλιση των αναγκαίων διαβεβαιώσεων από την ηγετική ομάδα του Τσίπρα ότι δεν θα θιγούν τα συμφέροντα των δανειστών, δεν αρκούν. Για να λειτουργήσει το σύστημα καθυπόταξης, χρειάζεται και ο αντίπαλος πόλος. 

Κι αυτός ο πόλος δεν μπορεί να είναι η επίσης μνημονιακή (κατ’ ακρίβειαν, εθνοπροδοτική) ΝΔ, ούτε βέβαια τα καταρρέοντα υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και τα ...σιγανά ποταμάκια του MEGAλου καναλιού. Απέναντι στην ψευτοαριστερά του Τσίπρα, αλλά και των λοιπών εθνομηδενιστικών «προοδευτικών» δυνάμεων, χρειάζεται μια ψευτοπατριωτική, ψευτοαντιμνημονιακή, δικαιωμένη πλέον και αποκαθαρμένη νεοναζιστική ακροδεξιά.

Το σχέδιο μπήκε από καιρό σε εφαρμογή με την προφανέστατα πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής. Μια πολιτική δίωξη που δεν είχε στόχο το χτύπημα του φασισμού στη χώρα μας, αλλά, αντιθέτως, την ευθεία πριμοδότησή του.

Σ’ αυτό το παιχνίδι έπαιξε πρόστυχα και το σύνολο των αριστερών κομμάτων, που είτε από άγνοια, είτε παρασυρμένοι από τα ρηχά ιδεολογήματά τους, είτε απλά εκτελούντες τις έξωθεν εντολές, αγκάλιασαν το δήθεν «συνταγματικό τόξο», στηρίζοντας της επιλογές της ΝΔ να διατηρήσει τους ψηφοφόρους που της αποσπούσε η Χ.Α.

Από την αρχή το λέγαμε ότι πρόκειται για ένα καλοσκηνοθετημένο κουκλοθέατρο. Με τις θλιβερές μαριονέτες να λικνίζονται κάτω από τα χειραγωγούντα νήματα, και τους περισσότερους εκ των οποίων να μην αντιλαμβάνονται τον ακριβή τους ρόλο. Η συμμορία του Σαμαρά (αποδείχτηκε πλέον με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι πρόκειται για συμμορία) νόμιζε πως ανέκοπτε την διαρροή των ψηφοφόρων της, οι κουτοπόνηροι του Τσίπρα και του Κουτσούμπα πίστευαν ότι χτυπούσαν τον φασισμό, οι αριστερίστικες σέχτες εξαργύρωναν τις χρηματοδοτήσεις τους και η φανατική θρησκόληπτη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη (θεούσα την αποκαλεί ο Μπαλτάκος), πίστευε πως πολεμούσε τον Αντίχριστο.

Τώρα πλέον και οι πιο αφελείς αντιλαμβάνονται τι παίχτηκε τότε με τις διώξεις που ξεκίνησε ο Αθανασίου και ο Δένδιας εναντίον της Χ.Α. Οι αποκαλύψεις του ίδιου του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου, είναι ανατριχιαστικές. Οι συλλήψεις των στελεχών της Χ.Α. ήταν αποτέλεσμα παρέμβασης του υπουργού δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου προς την θρησκόληπτη εισαγγελέα, την οποία έπεισε πως, παρότι δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον τους, εν τούτοις πρέπει να διωχθούν επειδή είναι παγανιστές και αντιτίθενται στον χριστιανισμό.

Που το πάνε οι διεθνείς εξουσιαστές

Ακόμα και η Χρυσή Αυγή νόμιζε πως βρισκόταν υπό διωγμό. Ακόμα και τώρα δεν πάει ο νους τους πως κι εκείνοι αποτελούν θλιβερές μαριονέτες στα χέρια εξωχώριων σκηνοθετών. Πως όλη εκείνη η καλοστημένη πλεκτάνη εξ αρχής αποσκοπούσε στην διόγκωση των εκλογικών τους ποσοστών. Μόνο στα πολύ υψηλά κλιμάκιά τους αντιλαμβάνονται πως πίσω από την μυωπία των αφελών πρωταγωνιστών, που νόμιζαν πως εξυπηρετούσαν τα παραταξιακά τους συμφέροντα, το ζοφερό σχέδιο εξυφάνθηκε έξωθεν και είχε εξ αρχής στόχο την αναγόρευση της Χ.Α. ως ηγέτιδα δύναμη που πρωτοστατεί τάχα στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία.

Εκεί μας οδηγούν σιγά-σιγά και μεθοδικά. Από την μία πλευρά μια έρπουσα εθνομηδενιστική ψευτοαριστερά, που στο άκουσμα και μόνο της λέξης «πατρίδα» βγάζει σπυριά και από την άλλη μια εμφυλιοπολεμική, φασιστική ακροδεξιά, που έρχεται σαν φάντασμα από το μακάβριο παρελθόν, έτοιμη να χύσει και πάλι αίμα Ελλήνων. Και δεν είναι μόνο τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής. Δίπλα και μαζί μ’ αυτούς, ήδη έχουν συμπαραταχθεί πλείστοι άλλοι «κομμουνιστοφάγοι», αναπόλοι της μαύρης επταετίας. Της επταετίας που οδήγησε το έθνος στην απώλεια της μισής Κύπρου.

Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν πιστεύει σοβαρά πως η αναφερόμενη συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου κατεγράφη κρυφά. Ξέρουμε πολύ καλά το ποιόν και του Μπαλτάκου, αλλά και πολλών άλλων στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι ήδη έχουν πάρει εντολή να βουλιάξουν το καράβι του Σαμαρά και να μεταβιβαστούν στην μαύρη γαλέρα του Κασιδιάρη.

Φοβάμαι πως το πολιτικό σκηνικό μεταβάλλεται ραγδαίως ως εξής: Από την μια, μία κεκαλυμμένη, πλην όμως ακραιφνώς μνημονιακή κυβέρνηση (θα την πούνε συγκυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού) με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα συμπεριλαμβάνει κάποια απομεινάρια του παλαιού ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ και μέρος της λεγόμενης «λαϊκής δεξιάς» και από την άλλη μια σκληροπυρηνική φασιστική αξιωματική αντιπολίτευση, με κέντρο βάρους την Χρυσή Αυγή, αλλά κυρίως με στελέχη προερχόμενα από το ακροδεξιό κομμάτι της ΝΔ, από την οποία εξ άλλου έλκει την καταγωγή της και η ΧΑ.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν θα μείνουν εκεί. Αυτό που επιδιώκουν οι αποικιοκράτες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είναι ένας δεύτερος εμφύλιος σπαραγμός στην πατρίδα μας. Ξέρουν πολύ καλά πως μόνο μ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζονται και τα γεωστρατηγικά τους συμφέροντα και η απρόσκοπτη συνέχιση απομύζησης της Ελλάδας μέσω του δημοσίου χρέους.

Είναι σε θέση να στήσουν έναν εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα; Δύσκολο. Πολύ δύσκολο! Διότι αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός, στην βάση του, δεν είναι χωρισμένος σε αριστερούς και δεξιούς. Η διαχωριστική γραμμή αυτή τη φορά χαράζεται ανάμεσα στο σύνολο του ελληνικού λαού, που παλεύει για την οριστική διαγραφή του χρέους και την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, και τους κομματικούς μηχανισμούς (το σύνολο δηλαδή των κομμάτων της βουλής) που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διαιώνιση της εξουσίας τους και κατ’ επέκταση των οικονομικών οφελών που απορρέουν απ’ αυτήν.

Δυστυχώς όμως έχουν τον τρόπο να διαθλάσουν αυτή την γραμμή. Το είδαμε στην Ουκρανία, στη Συρία, στην Γιουγκοσλαβία και αλλού. Μπορούν να «στήσουν» μια προβοκάτσια με τους μετανάστες για παράδειγμα ή με κάποιο ελεγχόμενο «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο ή στη Θράκη. Κι αυτό θα γίνει με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως. Δηλαδή με μια κυβέρνηση παντελώς ανίκανη (λόγω «διεθνιστικών» προκαταλήψεων) να διαχειριστεί μια τέτοια κρίση. Και τότε θα λάβουν το σύνθημα οι ταγματασφαλίτες της φασιστικής αντιπολίτευσης. Όπως έγινε και στην Ουκρανία. Και η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα!

Μπορούμε να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς τους;

Φαντάζει μακρινό αυτό το σενάριο, όμως δεν είναι. Κι από την άλλη δεν είναι ούτε και εύκολο να πραγματοποιηθεί. Και είπαμε γιατί. Διότι αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός είναι περισσότερο ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε. Όμως, ας μην έχουμε αυταπάτες. Οι τελευταίες εξελίξεις με την φασίζουσα κυβέρνηση και την φανατική Χρυσή Αυγή, δείχνουν πως προς τα εκεί κατατείνουν οι εξωγενείς σχεδιασμοί.

Υπάρχει τρόπος να ματαιώσουμε αυτούς τους σχεδιασμούς; Βεβαίως και υπάρχει! Φτάνει να κατανοήσουμε σε ποιον όλεθρο μας οδηγούν οι ξένοι πάτρωνες και τα εδώ εντεταλμένα όργανά τους. Κυρίως όμως να αντιληφθούμε τον βρώμικο ρόλο των κομμάτων της βουλής (όλων των κομμάτων!), που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο κρατικός κορβανάς που τους θρέφει και τους παχαίνει.

Οι εθνικές εκλογές που έρχονται είναι κοντά. Πολύ πιο κοντά απ’ ότι φανταζόμαστε. Εκεί οδηγούμαστε με την «αποκάλυψη» του βίντεο του Κασιδιάρη, αλλά και άλλων «υποκλοπών», που θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ξετυλίγονται.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Όλος ο λαός με μια ψυχή. Αγώνας για εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία (πραγματική δημοκρατία). Όχι μόνο με την ψήφο, αλλά και τους αγώνες μας. Ας το φωνάξουμε με φωνή στεντόρεια: δεν αναγνωρίζουμε ούτε την εξουσία σας, ούτε το χρέος που μας φορτώσατε, ούτε τα θλιβερά σας κόμματα. Δεν θέλουμε ούτε την αυτοκρατορία σας (την ΕΕ), ούτε το κατοχικό σας νόμισμα.

Είμαστε όλοι εδώ και θα ανατρέψουμε τους μακάβριους σχεδιασμούς σας.

Στο διάολο κι εσείς και τα κόμματά σας και τα παρανοϊκά αφεντικά σας.

Ζήτω η Ελλάδα!
Ζήτω η δημοκρατία!
Ζήτω το έθνος των Ελλήνων!

Ζήτω τα έθνη όλου του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου