Σιδηρούν εθνικοθρηκευτικό φρόνημα κατά «συνταγματικού» πολυφυλετισμού - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σιδηρούν εθνικοθρηκευτικό φρόνημα κατά «συνταγματικού» πολυφυλετισμού

Μεθοδεύεται από μέρα σε μέρα ο καθοδηγούμενος σηκωμός και η ψεύτικη επανάσταση των «ρέμπελων» που έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Γρά...

Μεθοδεύεται από μέρα σε μέρα ο καθοδηγούμενος σηκωμός και η ψεύτικη επανάσταση των «ρέμπελων» που έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός.


Καταλήψεις ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και συλλαλητήρια «αντιφασιστικά» λαμβάνουν διαρκώς χώρα από ελληνόφωνους παρακρατικούς και λαθρομετανάστες. Αλλά το κουρέλιασμα τής Ελλάδος θα ανατραπεί σε μια στιγμή και για πάντα.

Θέλουν να φέρουν οι «συνταγματικοί» τύραννοι τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας τον πολυφυλετισμό και την πανθρησκεία στον τόπο των Αγίων και των Ηρώων. Και ξεκίνησαν την βεβήλωση σε όλα τα επίπεδα μαζί.

Στο ψευτοκυβερνητικό επίπεδο οι σοσιαλφιλελεύθεροι με τον μεταναστευτικό κώδικα τής απορρόφησης των λαθρεποίκων, με δήθεν μέριμνες αναπτυξιακές που κάπου, κάποτε και ποτέ θα γυρίσουν κάποιους στις πατρίδες τους. Και στο ψευτοαντιμνημονιακό επίπεδο, οι μαρξιστές να ζητούν πλήρη απορρόφηση αλλοδαπών και να οργανώνουν αντιχρυσαυγίτικες διαδηλώσεις με τούς υποψήφιους συμπολίτες τους.

Το Σύνταγμα ούτως ή άλλως δεν υφίσταται. Όταν η εθνική κυριαρχία έχει εκχωρηθεί, όταν υποδομές, γεωφυσικός πλούτος και γη πουλιούνται ένεκα τού «χρέους», όταν οι δρόμοι και το κράτος έχουν παραδοθεί στην νέα ξενοκρατία, όταν τα εθνικά μας ζητήματα υποχωρούν υπέρ των γειτονικών διεκδικήσεων, για ποιο Σύνταγμα και ποιο κράτος να μιλήσουμε; Για το ψευτορωμέϊκο που διώκει τον Ελληνισμό, τον Λαϊκό Εθνικισμό και την Ορθοδοξία, μόνον ολοκληρωτική ισοπέδωση οφείλουμε να τού επιφέρουμε. Ούτε διάλογο ούτε εκλογή. Συντριβή για τούς ελληνόφωνους δωσίλογους.

Ας κοιτάξουμε στην πλευρά τής Συρίας που οι χιλιάδες ελληνορθόδοξοι απόγονοι τής Αγίας Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Ρωμανίας σφαγιάζονται ακόμη. Ας δούμε τα προσδιοριστικά γνωρίσματα των σφαγέων μισθοφόρων τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Να σκεφτούμε πως από αυτούς τούς σφαγείς και διάφορους δήθεν απελευθερωτές από διάφορους τόπους που έχει μπει ο νεοταξισμός, προέρχονται οι λαθροεισβολείς στην Ελλάδα μας σε μέγα βαθμό. Με διαμετακομιστικό σταθμό την Τουρκία που υλοποιεί με δική της ομολογία το σχέδιο τού Ιμπραήμ από τον καιρό τού Εικοσιένα να αφανίσει τούς Έλληνες και να τούς αντικαταστήσει με φερμένους φελάχους από την αραπιά.

Πάμε τώρα σε δύο χαρακτηριστικά κρούσματα από το συριακό μέτωπο. Το ένα αφορά την σταύρωση ενός Σύριου, προφανώς Ορθόδοξου, με την κατηγορία ότι έκλεψε το φαγητό που κλέψανε οι ισλαμιστές τρομοκράτες από τον ντόπιο λαό. Ό,τι συμβαίνει σε όλες τις κατοχές. Το δεύτερο αφορά την σύληση μιας εκκλησίας τής Παναγίας με τον βανδαλισμό των εικόνων και την αποκεφάλιση αγάλματος τού Χριστού. Πράξεις που γίνονται και στον συριακό λαό.

Θυμηθείτε όμως αγαπημένοι μου Συνέλληνες, τις χιλιάδες των Ελλήνων που έχουν σφαγιαστεί από την λαθραία εγκληματικότητα για ελάχιστα ευρώ, μα κυρίως με απύθμενο μίσος για τον ελληνικό λαό. Θυμηθείτε ότι οι λαθρομετανάστες έχουν γίνει η οδός αναγορεύσεως ψεύτικων μειονοτήτων στην Ιερή Πατρίδα μας και έχουν γίνει αντικείμενο προστασίας και διεθνών ανθελληνικών εκθέσεων από διεθνιστές και νεοταξίτες και ψευτοσυμμάχους. Θυμηθείτε τα Τζαμιά τής κατοχής που ζητούνται και η αλλοίωση τού ελληνικού πληθυσμού που πεθαίνει από μνημόνια και υπογεννητικότητα συνεπικουρικά στο έγκλημα.

Στην Συρία καίνε βίβλους και δεν τρέχει τίποτα για τούς διάφορους επαγγελματίες «ευαίσθητους». Στην Ελλάδα κάψανε μια φορά και σχίσανε μια άλλη φορά οι προβοκάτορες κοράνια και σκορπίσανε εθνικιστικές προκηρύξεις για να κάψουν τον τόπο οι γυρολόγοι. Και να τονίσω και κάτι ακόμη. Στην σύληση τής συριακής εκκλησίας, μάρτυρες είπαν ότι κάποιοι από τούς συλητές δεν μιλούσαν καν αραβικά!

Η λύση υπάρχει και αποτελεί την φυσική νομοτέλεια και τον Νόμο τής Ελληνικής Φυλής μαζί. Είναι η απελευθέρωση και η επικράτηση τής Αληθινής Ελλάδος κατά τής Κατοχής. Το Σιδηρούν Εθνικοθρησκευτικό Φρόνημα κατά τού «συνταγματικού» Πολυφυλετισμού. Η καταστροφή τού νέου δούρειου ίππου και των απογόνων τού Εφιάλτη. Η πτώση των φαύλων και των προσκυνημένων από την Ελλάδα των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών και η αληθινή έγερση που θα προλάβει την ψευτοεπανάσταση.

Θέλουν να ανατρέψουν την έλευση στην εξουσία των Ελλήνων και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτό όμως δεν μπορούν να το κάνουν με τις εκλογές που έχουν ήδη χάσει. Η Ελλάς λοιπόν θα αναστηθεί. Δεν θα γίνει αυτό όμως με ομαλό τρόπο, αλλά με φωτιά και πολιτική ανωμαλία. Τούς βοηθάει η φτώχια και η αναταραχή τής ελληνικής κοινωνίας.

Θέλουν να την εκτρέψουν αλλού. Θέλουμε ως Γνήσιοι Έλληνες και Εθνικιστές να πορευτούμε μαζί με τον ελληνικό λαό στην αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας. Ιδού λοιπόν η εθνοσωτήριος οδός και η εργασία μας. Η απόφαση, το δικαίωμά μας και οι άμεσες ενέργειες για να παραμείνουμε Έλληνες και η Μεγάλη Πατρίδα Μας Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει πως η Εθνική και η Θρησκευτική μας Ταυτότητα αποτελούν την μία και μόνη κυρίαρχη λαϊκή έκφραση στο Ελληνικό Έθνος. Σημαίνει πως η Αλήθεια και ο Πατριωτισμός μας θα συντρίψουν το Ψέμα και την Προδοσία τού αδύναμου και «φιλάνθρωπου» ψευτορωμέϊκου. Είμαστε Ενωμένοι, Πιστοί και ως εκ τούτου Δυνατοί. Και αγαπούμε τον άνθρωπο, κάνοντας περισσότερους και ασφαλέστερους Έλληνες.


Λαμβάνουμε την Εξουσία ορμητικά, επαναστατικά, λαϊκά, εθνικιστικά, αποκλειστικά ελληνικά. Λευτερώνουμε γειτονιές, κοινωνίες και πατρίδες ελληνικές. Αναστηλώνουμε Προσκυνήματα και Ελληνικότητα. Για την Πίστη στον Χριστό και την Μεγάλη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου