Λευτεριά ερχόμαστε να σε κατακτήσουμε - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Λευτεριά ερχόμαστε να σε κατακτήσουμε

Η πατρίδα μας δέχεται τα πιο βρώμικα πυρά που έχει δεχθεί ελεύθερο τάχα έθνος. Πολιτικά πυρά στο εσωτερικό και από τούς ψευτοσυμμάχους...

Η πατρίδα μας δέχεται τα πιο βρώμικα πυρά που έχει δεχθεί ελεύθερο τάχα έθνος. Πολιτικά πυρά στο εσωτερικό και από τούς ψευτοσυμμάχους τού σιωνιστικού νεοταξισμού που εξουσιάζουν την Ελλάδα. Και τις στρατιωτικές προκλήσεις με την παράβαση πάσης έννοιας υπολειπόμενης εθνικής κυριαρχίας.


Λευτεριά, λευτεριά ερχόμαστε να σε κατακτήσουμε. Να συντρίψουμε το ψευτορωμέϊκο και τούς εντολείς του και τούς βαρβάρους που νομίζουν πως αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία εκφράζουν τάχα τούς Αληθινούς Έλληνες. Αλλά οι Έλληνες δεν διώκουν Έλληνες στο Φρόνημα και την Ψυχή. Δεν κύπτουν τον αυχένα σ’ αυτούς που παραβιάζουν την λαϊκή βούληση. Δεν στρώνουν κόκκινα χαλιά στους κατακτητές, διώκοντας τούς Εθνικιστές. Δεν σπρώχνουν στην απελπισία τον ελληνικό λαό.

Αυτοί είναι οι ψευτορωμιοί. Είναι εκείνοι που δεν έχουν πατρίδα, πίστη και αξιοπρέπεια. Είναι μισθοφόροι προδότες. Είναι όλοι αυτοί που θέλουν να φτιάξουν έδρα ισλαμικών σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και να φτιάξουν Τέμενος για να ενσωματώσουν τούς λαθρομετανάστες. Είναι αυτοί που φτιάχνουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια ενάντια στον Ελληνισμό και τον Λαϊκό Εθνικισμό. Είναι αυτοί που θέλουν να εξαλείψουν Ορθοδοξία και Ελληνική Φυλή.

Είδαμε τις προάλλες τα τουρκικά αεροσκάφη την ώρα τής παρελάσεως στην Αθήνα για την Εθνεγερσία τού Εικοσιένα, να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο ανατολικά τού Καστελόριζου. Είδαμε ακόμη την επόμενη ημέρα να παραβιάζει τα ελληνικά χωρικά ύδατα τουρκική ακταιωρός και να προσπαθεί να εμβολίσει σκάφος τού Ελληνικού Λιμενικού και την ίδια στιγμή η κορβέτα Μπαντίρμα έφευγε από την Α. Μεσόγειο και περιέπλεε ολάκερο το Αιγαίο, έως το Σούνιο. Παρακολούθηση και μόνον επεβλήθη από τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες, άνευ αναχαιτίσεων ή ετέρων αντιδράσεων.

Είδαμε τον εκπρόσωπο των Τούρκων εισβολέων στην Κύπρο Μας Ταλάτ να προσέρχεται στα ελεύθερα χώματα ως κύριος ομιλητής σε εκδήλωση για την υποτιθέμενη λύση και την «επανένωση» τής Μεγαλονήσου. Για την διζωνική ομοσμονδιοποίηση δηλαδή και την ακολουθούμενη συμμετοχή των Τούρκων στην πολιτική διοίκηση και τον γεωφυσικό πλούτο τής μαρτυρικής Κύπρου. Και ακόμη την σύλληψη τού εκπροσώπου Τύπου τού ΕΛΑΜ, επειδή οι Έλληνες αδερφοί μας Εθνικιστές αντιστάθηκαν στην παρουσία τού βάρβαρου και τις μεθοδεύσεις σε βάρος τής γης και των ηρώων της.

Στην Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα, την ώρα που τα μνημόνια τής συμφοράς γίνονται νόμοι τού ψευτορωμέϊκου και οι λαθρομετανάστες που μάς στέλνουν σιωνιστικός νεοταξισμός και Τουρκία με τα λοιπά γειτονικά μορφώματα σκοτώνουν Έλληνες, τα κοράκια τού εμποράκου των εθνών φτιάχνουν εκθέσεις και σχέδια για την πρόληψη τού ρατσισμού και τής μισαλλοδοξίας στην Ευρώπη. Τέτοιους σχεδιασμούς έκαμε ένας Σουηδός σοσιαλιστής στας Βρυξέλλας, στο ψευτοευρωπαϊκό υπερκράτος, λέγοντας μας παράλληλα ότι ο «Ευρωπαίος» εκπρόσωπος για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» τού είπε πως σκέπτεται να προτείνει στην Ελλάδα κομματικές απαγορεύσεις με στόχο την απαγόρευση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Οι δε ψευτοδημοκράτες στην Πατρίδα μας στήνουν έως φωτογραφίες με τύπους δικούς τους, φιλελεύθερους πιστούς, στις οποίες χαιρετούν δια τής δεξιάς χειρός προτεταμένης. Και στις πλατείες οι μαρξιστές παρακρατικοί ασκούν χρέη ασφαλείας.

Η Πατρίδα μας «κύριοι» τού κατοχικού καθεστώτος και τού Νεοταξικού Κτήνους δεν είναι μήτε η «Ευρώπη» μήτε η Παγκοσμιοποίηση. Η Πατρίδα μας είναι η Ελεύθερη, Λαϊκή και Φυλετική Ελλάς. Είναι το Ελληνικό Έθνος που παίρνει εντολές μονάχα από τον Άγιο Θεό και τούς Έλληνες Ήρωες που μάς δώσανε Πολιτισμό και Ελευθερία. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Τις αποφάσεις μας, τις δουλειές μας, την παιδεία μας, όλα τα ασκούμε εμείς οι Έλληνες αποκλειστικά, χωρίς «βοήθειες» και ξένους σκοπούς. Και οι σκοποί μας είναι αποκλειστικά ελληνικοί. Να αναπτυχθούμε και να κυριαρχήσουμε.

Την λευτεριά μας, όπως και την ανεξαρτησία μας, ούτε τις ζητιανεύουμε ούτε τις γυρεύουμε σε ξένες αυλές. Τις παίρνουμε με τον στρατηγικό νου, τον πατριωτισμό μας και την ατσαλένια πυγμή μας. Τα δε μνημεία τής κατοχής ούτε τα συντηρούμε ούτε τα κατασκευάζουμε. Τα κονιορτοποιούμε. Εδώ είναι Ελλάς και τα προσκυνήματά μας είναι μονάχα Ορθόδοξα και Ελληνικά. Τα δε δάνεια που συνάψανε οι κατοχικοί συνεργάτες με την ψεύτικη ελληνική λαλιά τα ρίχνουμε στον σκουπιδοτενεκέ. Εκεί που ανήκουν παγκοσμιοποιητές και νενέκοι.

Η πλούσια ελληνική γη που τράβηξε τα βλέμματα και τα ερευνητικά μέσα και τα άλλα τα πολεμικά, θα δώσει τούς καρπούς και τούς χυμούς της, την τροφή και την ενέργεια, μονάχα στο Γένος των Ελλήνων. Τα σκοπίμως αραχνιασμένα εργοστάσια θα δουλέψουν και πάλι, βγάζοντας εργαλεία και όπλα και όλα τα αγαθά. Τα χωράφια θα κινηθούν πάλι. Και εκεί στα νερά μας, έχουμε χαράξει τούς δρόμους που οδηγούν στην Μεγάλη Ελλάδα, απορροφώντας ολάκερη την βορειοανατολική γεωπολιτική μας αυλή εντός ελληνικών συνόρων.

Αυτή είναι η εθνική και λαϊκή εργασία που έχει αναλάβει ως κανονική εκστρατεία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Με θάρρος και τόλμη. Τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν με τούς καταστροφείς των λαών.


Θέλουν να πάρουν παγκόσμια εξουσία πάνω στα πτώματά μας. Όμως εμείς είμαστε απόγονοι τού Μεγαλέξανδρου και τού Λεωνίδα και τού Κολοκοτρώνη. Είμαστε Έλληνες και Εθνικιστές. Παιδιά Θεού και Ηρώων, τού Φωτός και τής Καταιγίδας, τής Λευτεριάς και τής Ελληνικής Ηγεμονίας. Και θα νικήσουμε ωσάν Έλληνες Κατακτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου