Παραδοχή ήττας από Βενιζέλο: Δεν μπορεί να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τις εκλογές (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παραδοχή ήττας από Βενιζέλο: Δεν μπορεί να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τις εκλογές (Video)

Παραδοχή ήττας έκανε ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που έψαχνε για νομικές φόρμουλες προκειμένου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή έσ...

Παραδοχή ήττας έκανε ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που έψαχνε για νομικές φόρμουλες προκειμένου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή έστω εκτός εκλογών.

Ο ίδιος σε ερώτηση, κατά τη διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, για τυχόν αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις επικείμενες εκλογές δήλωσε:

«Δεν ασχολείται αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή με το αν το κόμμα είναι νόμιμο ή είναι παράνομο, διότι δεν υπάρχει μηχανισμός στην Ελλάδα να κηρυχθεί εκτός νόμου ένα κόμμα, αλλά είναι εκτός νόμου μια εγκληματική οργάνωση.

Τώρα, εάν πει κάποιος ότι δε θα κατέβει η Χρυσή Αυγή αλλά θα κατέβει η Αργυρή Αυγή ή θα κατέβει η Εθνική Αυγή, δεν κερδίσουμε τίποτα, το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι έχουμε στις δημοσκοπήσεις ένα ποσοστό της κοινωνίας που αποδέχεται που ανέχεται που υποστηρίζει που ενθαρρύνει αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, είναι ένα μεγάλο θέμα για τη Δημοκρατία, είναι ένα μεγάλο θέμα για την κοινωνία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου