Νότης Σφακιανάκης: «Η Χρυσή Αυγή είναι αγγελούδια μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νότης Σφακιανάκης: «Η Χρυσή Αυγή είναι αγγελούδια μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν» (Video)

Αποκαλεί τους κυβερνώντες «εγκληματίες » , και επισημαίνει πως ότι κάνουν γίνεται σκόπιμα για το ξεπούλημα της χώρας και όχι λόγω βλακε...

Αποκαλεί τους κυβερνώντες «εγκληματίες», και επισημαίνει πως ότι κάνουν γίνεται σκόπιμα για το ξεπούλημα της χώρας και όχι λόγω βλακείας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής τονίζει στη συνέντευξη μεταξύ άλλων πως «Το σημερινό καθεστώς είναι φασιστικό. Πρέπει να γίνει επανάσταση για να πέσει».

«Ένας λαός κυβερνάται από ανθρώπους ακατάλληλους. Είναι οι χείριστοι διαχειριστές. Οι ακατάλληλοι πρέπει να φύγουν, μας κοροϊδεύουν χυδαία. Τι πλεόνασμα έχουμε; Για να έχουμε πλεόνασμα πρέπει να έχουμε παραγωγή. Βγαίνουν και τα λένε αυτά στις απρόσωπες αγορές για να πάρουν κι άλλα δανεικά. Πανηγυρίζουν οι άλλοι γιατί πας να τους ξαναχρεώσεις».

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου