Το video της επίθεσης του υιού Μπαλτάκου σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή!! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το video της επίθεσης του υιού Μπαλτάκου σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή!!

Γιατί δεν συνελήφθη ο γιος του Μπαλτάκου; Μείζον θέμα ανακύπτει εξαιτίας του γεγονότος ότι, ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου δεν συνελήφθη...

Γιατί δεν συνελήφθη ο γιος του Μπαλτάκου;

Μείζον θέμα ανακύπτει εξαιτίας του γεγονότος ότι, ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου δεν συνελήφθη για την εισβολή του στη Βουλή και την επίθεση την οποία εξαπέλυσε εντός των γραφείων της Χρυσής Αυγής.


Μετά το επεισόδιο δεν συνελήφθη αλλά συνοδεύτηκε από τον υποφρούραχο εκτός του Κοινοβουλίου.
Εν τω μεταξύ ο φρούραρχος της Βουλής αρνήθηκε να παραλάβει τη μήνυση της Χρυσής Αυγής εναντίον του για την εισβολή του στα γραφεία του ναζιστικού κόμματος.

Όπως ενημέρωσαν οι βουλευτές, τους είπε ότι αρμόδιο είναι το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, στο οποίο και κατευθύνθηκαν.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έβγαλαν στη δημοσιότητα τα parapolitika, βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής τρέχουν στους διαδρόμους φωνάζοντας ο ένας στον άλλο, με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Απολαύστε το βίντεο..!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου