Οι αριστεροί φασίστες επιτίθενται σε κάθε πατριωτική δημοτική κίνηση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι αριστεροί φασίστες επιτίθενται σε κάθε πατριωτική δημοτική κίνηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνδυασμού «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-Πρώτη Πόλη» Σήμερα, 10 Μαΐου 2014 στον Κορυδαλλό, κατά την διάρκεια ομαδοποιημένης πορείας με αν...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνδυασμού «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-Πρώτη Πόλη»

Σήμερα, 10 Μαΐου 2014 στον Κορυδαλλό, κατά την διάρκεια ομαδοποιημένης πορείας με αναρχικούς και φασίστες της άκρας αριστεράς κάποιοι από αυτούς βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού μας «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-Πρώτη Πόλη» και εκφόβισαν την Αναστασία Διάκου, αδελφή του επικεφαλής Γιάννη Διάκου και τον 10χρονο υιό της που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο περίπτερο. Παράλληλα, βανδάλισαν για δεύτερη φορά με συνθήματα και το εκλογικό κέντρο, επί της οδού Αθηνάς 34.

Εμφάνιση DIAKOS_periptero.jpg

Ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννης Διάκος, αμέσως μετά την διαπίστωση του συμβάντος, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα του Κορυδαλλού και κατήγγειλε το γεγονός.

Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που προσπαθούν να στοχοποιήσουν μια δημοτική παράταξη που στηρίζεται από την κεντροδεξιά και τις ευρύτερες πατριωτικές δυνάμεις και ασφαλώς, είμαστε περήφανοι ως Έλληνες για την Δημοκρατική μας κληρονομιά.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.


Εμείς το «τσακίστε» δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως σύνθημα με σπρέι μέσα από τον όχλο, θα το υλοποιήσουμε στις κάλπες του Κορυδαλλού μέσω των χιλιάδων Ελληνίδων και Ελλήνων πατριωτών της πόλης μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου