Δημιουργεί εχθρικό κλίμα ο Ερντογάν: «Στην Ελλάδα υπάρχουν στρατόπεδα Τούρκων τρομοκρατών» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δημιουργεί εχθρικό κλίμα ο Ερντογάν: «Στην Ελλάδα υπάρχουν στρατόπεδα Τούρκων τρομοκρατών»

Ανεβάζει εκ νέου τους τόνους στην γειτονική Τουρκία ο Ταγίπ Ερντογάν που κατηγορεί ξένες δυνάμεις ότι επιβουλεύονται την πρόοδο της χώρα...

Ανεβάζει εκ νέου τους τόνους στην γειτονική Τουρκία ο Ταγίπ Ερντογάν που κατηγορεί ξένες δυνάμεις ότι επιβουλεύονται την πρόοδο της χώρας του.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ανέφερε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης του παράνομου του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Λαϊκού Μετώπου (DHKP/C).

«Όλοι γνωρίζουμε ποιοι στηρίζουν και προστατεύουν αυτές τις ομάδες. Τα στρατόπεδα του DHKP/C βρίσκονται στην Ελλάδα. Τους έχουμε δει να μπαίνουν στην Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση τους κατέστειλε αλλά δεν ξέρουμε εάν ακόμη επιχειρούν εκεί» είπε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός επανέλαβε τις κατηγορίες ότι «ξένα χέρια από το εξωτερικό» επιχειρούν να ανακόψουν την άνοδο της Τουρκίας. «Ένα κουμπί πιέζεται και νόμιμοι και παράνομοι οργανισμοί διαταράσσουν την ειρήνη. Είναι μία τόσο προετοιμασμένη επίθεση που στοχεύουν την ειρήνη μας, την σταθερότητα και την οικονομία την ίδια στιγμή» υπογράμμισε ο Ταγίπ Ερντογάν.


Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται συνεχείς παραβιάσεις στο Αιγαίο από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου