Oξύτατη απάντηση Γούδη στις απειλές αίματος του Μ.Ιγνατίου: “Η ΕΟΚΑ, οι πράκτορες, οι προδότες, οι πόρνες και οι καταδότες..” - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Oξύτατη απάντηση Γούδη στις απειλές αίματος του Μ.Ιγνατίου: “Η ΕΟΚΑ, οι πράκτορες, οι προδότες, οι πόρνες και οι καταδότες..”

“Τη στιγμή πού άνω του μισού εκατομμυρίου Ελλήνων ψηφοφόρων με σθένος στήριξαν τις προσπάθειες ενός πατριωτικού κόμματος να προβάλει την...

“Τη στιγμή πού άνω του μισού εκατομμυρίου Ελλήνων ψηφοφόρων με σθένος στήριξαν τις προσπάθειες ενός πατριωτικού κόμματος να προβάλει την αναγκαιότητα συνοχής του ελληνικού έθνους, αποδοκιμάζοντας εν τοις πράγμασι τις συνεχιζόμενες άνευ δίκης φυλακίσεις του αρχηγού και πολλών ηγετικών στελεχών του, διαβάζουμε με έκπληξη στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου μια αναρτημένη παρέμβαση ενός Κύπριου, ονόματι Μοιχάλη Ιγνατίου, δια της οποίας στοχοποιεί επωνύμως τα υπόλοιπα ενεργά (και ακόμη ελεύθερα) ηγετικά στελέχη του εν λόγω κόμματος, προτρέποντας, εμμέσως πλην σαφώς, συγκεκριμένο πολιτικό χώρο να αναλάβει ένοπλη δράση εναντίον τους, ενώ ψέγει και χλευάζει τα υπόλοιπα κόμματα, ίσως διότι εχέφρονα και έντιμα στελέχη τους διαφώνησαν, το κάθε ένα με τον δικό του τρόπο, για όσα μεθοδεύτηκαν εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων.

Γράφει το ευφυές αυτό ον:  «Εκτός του ΚΚΕ, που έχει μια σταθερότητα και συνέπεια στις θέσεις του, όλα τα υπόλοιπα κόμματα- με τον έναν ή τον άλλον τρόπο – έδειξαν να «λιγουρεύονται» τους ψηφοφόρους της ναζιστικής οργάνωσης. Είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι που συνειδητά αυτή τη φορά – όχι από οργή και αγανάκτηση, όπως λέγαμε στις προηγούμενες εκλογές – υποστήριξαν τη Χ.Α. Ψήφισαν τους υποψηφίους της και τις ιδέες της. Η δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίσει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία».

Έμπλεος αμερικανικής «δημοκρατικής» κουλτούρας και του συμπαρομαρτούντος θράσους που συνοδεύει όλους τους απογόνους των εξολοθρευτών των ντόπιων πληθυσμών της Αμερικής, που πιστοί στις προγονικές επιταγές (τόσο υπό την προτρεπτική όσο και υπό την χρηματαρπακτική έννοια της λέξεως) συνεχίζουν το εξολοθρευτικό ανθρωποκτόνο έργο τους, ανά τον πλανήτη αυτή την φορά,  ο εν λόγω «δημοσιογράφος» (έτσι αυτοαποκαλείται), θεωρεί ότι εμείς οφείλουμε να θεωρήσουμε προφανές ότι η όποια ενδεχόμενη και ενδεχομένως μεθοδευόμενη δολοφονική ενέργεια, κατά των στοχοποιημένων από αυτόν τον ίδιο προσώπων, θα προέλθει από το ΚΚΕ ή συγγενή προς αυτό χώρο. Έξυπνα τα «αμερικανάκια» και τα «πρακτόρια»! Λες και απευθύνονται στους ομοίους τους για να πετύχουν «μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»!

Ίσως η μακρά παραμονή του εν λόγω όντος στην MEGAλη Δημοκρατία της Αμερικής, απ’ όπου εκπέμπει ή εξεμεί τα όσα εκπέμπει ή εξεμεί («περί ορέξεως και χρωμάτων – ή εμεσμάτων – ουδείς λόγος»), να του έχει αποστερήσει την εθνική του μνήμη αναφορικά με το έργο της ηρωϊκής ΕΟΚΑ, εκείνων των ειλικρινών, ανιδιοτελών και άδολων Κύπριων νεαρών αγωνιστών που στον ανηφορικό τους δρόμο για την εθνική τους απελευθέρωση σάρωναν συνάμα τις πόρνες, τους προδότες, τους καταδότες και τα κάθε λογής αποβράσματα που δεν ήταν παρά «άχθος αρούρης» για τα ένδοξα ελληνικά χώματα του πολύπαθου νησιού της Κύπρου. Το «Δεν ξεχνώ» παραμένει ακόμα ζωντανό στις καρδιές πολλών Ελλήνων, που έχουν σήμερα να αντιπαλέψουν όχι μόνο τον ξένο εισβολέα αλλά και τα λογής-λογής παράσιτα που τρέφονται με τα κόπρανα των κυρίων τους.

«ΔΕΝ  ΞΕΧΝΩ»…

Χρίστος  Γούδης


Καθηγητής Πανεπιστημίου

Από Μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου