Χρυσή Αυγή: «Αντισυνταγματική απαγόρευση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Χρυσή Αυγή: «Αντισυνταγματική απαγόρευση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα»

« Δεν χρειάζονται πλέον 151 ψήφους, αλλά μόλις 146 για να μην καταρρεύσουν. Η ένοχη σιωπή της δήθεν αντιπολίτευσης αποδεικνύει πως είναι...

«Δεν χρειάζονται πλέον 151 ψήφους, αλλά μόλις 146 για να μην καταρρεύσουν. Η ένοχη σιωπή της δήθεν αντιπολίτευσης αποδεικνύει πως είναι συνένοχη στο έγκλημα.»

Ακολουθεί ολόκληρο το Δελτίο τύπου από τον επίσημο ιστότοπο του κόμματος:

Η αντισυνταγματική απόρριψη του αιτήματος ανακοινώθηκε σε όλα τα ΜΜΕ πριν κοινοποιηθεί στους παράνομα έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Σε ακόμη μια παράσταση του Κράτους-οπερέτα των διεφθαρμένων πολιτικών και της μερίδας των επίορκων της δικαστικής εξουσίας εξελίχθηκε το αίτημα του Αρχηγού και βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για να παραβρεθούν στη συζήτηση στη Βουλή περί της πρότασης εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Όπως και κατά το πρόσφατο παρελθόν η επάρατος Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά απέρριψε το αίτημα των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, μέσω του εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού. Αναμφισβήτητα, περισσότερο αστεία και εξοργιστική της αποφάσεως, θα είναι η αιτιολόγησή της, η οποία και αναμένεται.

Είναι μάλιστα... απορίας άξιον το γεγονός πως οι δημοσιογράφοι για ακόμη μια φορά γνώριζαν εγκαίρως την απόρριψη του νόμιμου αιτήματος των 7 παράνομα προφυλακισμένων βουλευτών να συμμετέχουν στην συζήτηση περί πρότασης εμπιστοσύνης. 

Εντούτοις, η ικανοποίηση του Καθεστώτος των διεφθαρμένων και των δημοσιογραφικών τους πραιτόρων είναι πρόσκαιρη. Η αντεθνική τους Χούντα καταρρέει, ενώ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται καθημερινά. Οι Χρυσαυγίτες γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος δεκτοί με ενθουσιασμό από το Λαό μας, ενώ οι «δημοκράτες» των αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων και των παράνομων απαγορεύσεων βρίσκονται ερμητικά κλεισμένοι στις πολυτελείς τους επαύλεις, φυλασσόμενοι από δεκάδες αστυνομικούς. Οι «δημοκράτες» τρέμουν το Λαό, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι ο Λαός!

Η κατάλυση του Πολιτεύματος και η καταπάτηση του Συντάγματος συνιστούν εγκλήματα για τα οποία οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν σε μια πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Κι αυτή δεν είναι μια ανούσια κομματική εξαγγελία, αλλά ο Λόγος Τιμής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!

Παραθέτουμε την εξώδικη δήλωση - πρόσκληση των παρανόμως εγκλείστων βουλευτών της Χρυσής Αυγής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1. Νικόλαου Μιχαλολιάκου του Γεωργίου, Βουλευτή Α΄ Αθηνών, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αυτού.
2. Χρήστου Παππά του Ηλία, Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
3. Ηλία Κασιδιάρη του Παναγιώτη, Βουλευτή Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
4. Γεώργιου Γερμενή του Σπυρίδωνος, Βουλευτή Β΄ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
5. Ιωάννη Λαγού του Ευαγγέλου, Βουλευτή Β΄ Πειραιώς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
6. Παναγιώτη Ηλιόπουλου του Κωνσταντίνου, Βουλευτή Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
7. Νικόλαου Κούζηλου του Παναγιώτη, Βουλευτή Α΄ Πειραιά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

ΚΑΤΑ

Της κ. Εισαγγελέως Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού

Σήμερα, 7.10.2014 κατατέθηκε προς γνώση σας αίτησή μας με την οποία ζητούμε το αυτονόητο ενόψει της ψήφου εμπιστοσύνης, η οποία θα λάβει χώρα στη Βουλή κατά την τρέχουσα εβδομάδα. Δηλαδή την έγκριση της μεταγωγής και παρουσίας μας κατά τη διάρκεια της συζήτησης καθώς και της ψήφου στην κορυφαία συνταγματική διαδικασία σύμφωνα με το άρθρο 84 Σ.

Όπως ειδικότερα προβλέπεται από το άρθρο 141 παρ. 4 του Κανονισμού της Βουλής, η συζήτηση περί της προτάσεως εμπιστοσύνης αρχίζει 2 μέρες μετά την υποβολή της, ενώ κατά το άρθρο 6 η Κυβέρνηση απολαύει της εμπιστοσύνης της Βουλής αν η πρόταση εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων Βουλευτών. Επομένως ο συνταγματικός νομοθέτης θεωρεί κρίσιμη για την εξαγωγή του αποτελέσματος την παρουσία όλων των Βουλευτών καθότι σε αντίθετη περίπτωση αλλοιώνεται το μέτρο που απαιτείται για την παροχή της εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση.

Μια ενδεχόμενη άρνησή σας να εγκρίνετε τις ανωτέρω αιτήσεις μας, πλήττει ευθέως την ουσία της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, όπως εκφράζεται δια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και επομένως αποτελεί αντισυνταγματική και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά, η οποία υπαγορεύεται όχι από κριτήρια ασφάλειας και συνταγματικής νομιμότητας, αλλά από μικροκομματικά συμφέροντα, που απάδουν της λειτουργίας της ανεξάρτητης Εισαγγελικής Αρχής.

Κατόπιν των ανωτέρω σας καλούμε όπως εγκρίνετε άμεσα τις αιτήσεις μας για παρουσία μας στην υπέρτατη αυτή κοινοβουλευτική διαδικασία σε χρόνο που θα ανακοινωθεί από το Προεδρείο της Βουλής, σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας εναντίον σας, ιδίως δε τη δημοσιοποίηση της παρούσας στον Τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου δι΄ αυτής να καταδείξουμε τις απαράδεκτες πολιτικές μεθοδεύσεις που μας στερούν την κοινοβουλευτική μας παρουσία και την εκπροσώπηση του λαού, που μας εμπιστεύτηκε, χωρίς να μας έχουν στερηθεί τα κοινοβουλευτικά μας δικαιώματα.


Αθήνα, 7.10.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου