Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » Φωνάζει ο λύκος…γιατί νομίζει ότι απευθύνεται σε πρόβατα…!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Έχουμε καταγεγραμμένα τα ψέματα τους με εικόνα και ήχο!

Γράφει ο Γιώργος Παπανικολάου

Στις 4/1/2015 σε άρθρο του με τίτλο «προς νέο 1920», ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαρακόπουλος, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες, ισχυριζόμενος ότι η απαγκίστρωσή μας απ την πορεία υποταγής στους εκβιαστές και καταστροφής που ακολουθούν οι κυβερνήσεις των ομοϊδεατών του, θα μας οδηγήσουν σε «νέα μικρασιατική καταστροφή».

Παρακαλώ δώστε μου το λόγο. Κοινωνία δεν είναι μόνο τα κόμματα. Έχω κι εγώ το δικαίωμα σαν πολίτης, ν απευθυνθώ στους συμπολίτες μου.

Ο εν λόγω κύριος αναγνωρίζει στο άρθρο του πως βρισκόμαστε «εν μέσω ενός σκληρού οικονομικού πολέμου» και ισχυρίζεται πως ακολουθούμε «πορεία ανασυγκρότησης της οικονομίας», με διαδρομή προς το «ξέφωτο». Απ την άλλη μιλάει για συμφωνίες με τους «εταίρους».

Με ποιους γίνεται ο οικονομικός πόλεμος; Που αρχίζουν οι «εταίροι» και που τελειώνουν οι οικονομικοί εχθροί και οι κερδοσκόποι; Μπορεί να μην απαντάει κανείς καθαρά σε τέτοια ζητήματα, σε εκλογές με «τεράστια σημασία για το μέλλον της χώρας» (όπως λέει);

Εν μέσω οικονομικού πολέμου, πως βρεθήκαμε με αντιπροσωπείες των ξένων εχθρών και εκβιαστών να λύνουν και να δένουν σ όλα τα υπουργεία;

Πως ισχυρίζεται ότι οδεύουμε προς το «ξέφωτο» όταν το χρέος από 120% που ήταν στην αρχή της κρίσης, σήμερα έφτασε στο 172% του ΑΕΠ και με λεηλατημένα (παράνομα) τα αποθεματικά των ταμείων, νοσοκομείων, πανεπιστημίων κ.λ.π; Όταν η ανεργία σκαρφάλωσε στο 1,5 εκατομμύριο ανέργους;

Για ποια πορεία προς το «ξέφωτο» μιλάει, όταν καταχώνιασαν τη δημοκρατία πίσω από δεκάδες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και νόμους εκατοντάδων σελίδων του ενός άρθρου (αδιάβαστους απ τους ψηφίσαντες βουλευτές), που οδήγησαν χιλιάδες συμπολίτες στην αυτοκτονία;

Ποια διαπραγμάτευση κάνουν, όταν βαφτίζουν «μονομερή ενέργεια» κάθε πρόταση διαφορετική απ των δανειστών;

Όταν βαφτίζουν «πρόγραμμά τους» τις απαιτήσεις των εκβιαστών/δανειστών κι απ αυτές κρύβουν τις πιο οδυνηρές;

Ποια αξιοπιστία μπορεί να έχουν τα λεγόμενα ανθρώπων, όπως ο «καταλληλότερος για πρωθυπουργός» Σαμαράς, που στο προεκλογικό του πρόγραμμα το 2012 έλεγε «όχι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις», «όλα θα τα λύσουμε με εξοικονόμηση 18,4 δις από μείωση της σπατάλης και με ισοδύναμα μέτρα»; Κι αυτός ο άνθρωπος, όχι μόνο παραμένει μη «τιμωρητέος» (όπως θάπρεπε, για εξαπάτηση εκλογέων, σύμφωνα με τον κ. Βασ. Κόκκινο, Επιτ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου), αλλά συνεχίζει να θεωρείται «καταλληλότερος για πρωθυπουργός» και «ατού για τη Ν.Δ.», με ευθύνη και της αντιπολίτευσης.

Αυτοί οι άνθρωποι απειλούν με λιμούς και καταποντισμούς και με χρεωκοπία, αν χάσουν την εξουσία. Ποιος μπορεί να τους πιστέψει, όταν ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ τόσο αισχροί ψεύτες;

Προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία της αντιπολίτευσης, με ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που ΘΑ συμβούν (κατ αυτούς), ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, όταν ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι δεν μπορούν να προβλέψουν το παραμικρό (αν και κυβέρνηση), όπως όταν έλεγαν πριν 2-3 μήνες ότι βγήκαμε απ τα μνημόνια και μπήκαμε σε περίοδο ανάπτυξης κ.ο.κ, κ.ο.κ.

Ο κ. Χαρακόπουλος και οι όμοιοί του, απευθύνονται στα ευαίσθητα τμήματα του πληθυσμού (συνταξιούχοι, νοικοκυρές, αγρότες) και φωνάζουν για να τα τρομοκρατήσουν, ευελπιστώντας να το καταφέρουν όπως το 2012.

Όμως τώρα υπάρχει Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ, τους ξέρουμε, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ (και δεν μπορεί κανένας «παναθηναϊκάκιας» να εμποδίσει την πρόσβαση του καθενός σ αυτά τα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, που υπάρχουν στο ίντερνετ για την ώρα και όχι στην TV) και κανείς δεν μπορεί να ξεγελαστεί, παρά μόνο συνειδητά…

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Γιώργος Παπανικολάου

Αυτή είναι η Ελλάδα που παραδίδουν: Διαβάστε τους αριθμούς που βγάζουν ψεύτες Σαμαρά-Βενιζέλο όταν μιλούν για σταθερότητα (Από koutipandoras)

Ο Αντώνης Σαμαράς κι ο Βαγγέλης Βενιζέλος ορκίζονται στη «σταθερότητα» που έφεραν στη χώρα. Ας δούμε, λοιπόν, με αριθμούς τη «σταθερότητά» τους:

-Η απώλεια 25% του εθνικού εισοδήματος λόγω της πολιτικής της βίαιης λιτότητας.

-Τα 75 δισ. ευρώ που από το 2008 μέχρι και το τέλος του 2013 ανήλθαν οι συνολικές απώλειες καταθέσεων στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής των Μνημονίων.

-Τα 33 δισ. ευρώ που ανήλθαν οι απώλειες χρημάτων των Ασφαλιστικών Ταμείων μέσα στο ίδιο διάστημα (μόνο από το περίφημο PSI οι απώλειες των Ταμείων ξεπέρασαν τα 12,5 δισ. ευρώ).

-Τα 63 δισ. ευρώ που όπως ομολόγησε ο κ. Στουρνάρας , αφαιμάχτηκαν από τον ελληνικό λαό ως συνέπεια των δημοσιονομικών μέτρων από το 2010 και μετά.

-Η αύξηση του ελληνικού χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ από 120% στο 175%

-Τα 6,3 εκατομμύρια του ελληνικού λαού που σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής κινούνται μεταξύ φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

-Το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων και τα 2 εκατομμύρια των ημιάνεργων – «απασχολήσιμων».

- Τα 700.000 παιδιά που σύμφωνα με την ΟΥΝΕΣΚΟ υποσιτίζονται στην Ελλάδα.

-Το γεγονός ότι - για πρώτη φορά από συστάσεως του ελληνικού κράτους - τα στοιχεία της απογραφής δείχνουν μείωση του ελληνικού πληθυσμού ως συνέπεια μιας πολιτικής που χαρακτηρίζεται «λευκή αναίμακτη γενοκτονία» του ελληνικού λαού.

-Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ξεπαγιάζουν καθώς επί μνημονίων (σύμφωνα με τις έρευνες οικογενειακών προϋπολογισμών της ΕΛΣΤΑΤ) η μέση μηνιαία κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης μειώθηκε κατά 62,5% και τα νοικοκυριά χωρίς καθόλου θέρμανση αυξήθηκαν κατά 252,3%.

-  Η ανακήρυξη της Ελλάδας σε χώρα, που τελεί υπό το αγγλικό δίκαιο, υπό την εποπτεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, που πορεύεται – «αξιοπρεπής» και «περήφανη» κατά τον κ. Σαμαρά - παραιτημένη από κάθε ασυλία περί τα περιουσιακά της στοιχεία.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου