«Όχι» στην απομείωση του ελληνικού χρέους από τη Φινλανδία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Όχι» στην απομείωση του ελληνικού χρέους από τη Φινλανδία

Ο Άλεξ Στουμπ ξεκαθάρισε ότι η Φινλανδία δεν επιθυμεί μία έξοδο της Ελλάδας από το τρέχον πρόγραμμα, δίχως την χορήγηση προληπτικής στήρ...

Ο Άλεξ Στουμπ ξεκαθάρισε ότι η Φινλανδία δεν επιθυμεί μία έξοδο της Ελλάδας από το τρέχον πρόγραμμα, δίχως την χορήγηση προληπτικής στήριξης.

Την αντίθεση του σε οιαδήποτε μορφή αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Άλεξ Στουμπ, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων ότι θα πει ένα μεγάλο «όχι» σε προτάσεις απομείωσης του ελληνικού χρέους.

Μιλώντας στην εφημερίδα Financial Times, ο Φιλανδός πρωθυπουργός θέτει τη χώρα του σε  πορεία σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα είμαστε σκληροί. Θα απορρίψουμε κάθε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στουμπ, τονίζοντας ότι είναι άδικο να μην ξεκαθαρίζεται δημόσια πως κάποιες προτάσεις των ελληνικών κομμάτων είναι μη αποδεκτές.

Ο Στουμπ υπενθύμισε επίσης ότι η Φινλανδία έχει δείξει ισχυρή αλληλεγγύη σε μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Και θα συνεχίσει να το κάνει, πρόσθεσε. Αλλά δεν θα στηρίξει προτάσεις που στοχεύουν στην απομείωση του χρέους ή αναιρούν το τρέχον πρόγραμμα.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η Φινλανδία δεν επιθυμεί μία έξοδο της Ελλάδας από το τρέχον πρόγραμμα, δίχως την χορήγηση προληπτικής στήριξης.  Η Ελλάδα έχει κάνει πολλά για να διασωθεί, αλλά έχει διανύσει ακόμη το μισό δρόμο, κατέληξε.


Από «Ναυτεμπορική»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου