Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » Το άνευ ορίων τουρκικό θράσος του «μεγάλου» Ταγίπ Ερντογάν...!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Έστειλε μήνυμα προς τους…Χριστιανούς που ζουν στην Τουρκία. 

Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του έκανε λόγο για χώρα χωρίς ρατσισμό, εχθρότητες, μίσος και διάκριση…!

Ο συνεργάτης των τζιχαντιστών αποκεφαλιστών των Χριστιανών και όχι μόνο, ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τη συνεχιζόμενη τουρκική βάρβαρη κατοχή της μισής Κύπρου και την οποία συνεχίζει και επεκτείνει με το «Μπαρμπαρός» του, που εκπροσωπεί τις γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, τους ποταμούς αιμάτων των σφαγιασθέντων Χριστιανών (ως απίστους), τις συλήσεις και λεηλασίες 550 τόσων χριστιανικών εκκλησιών και ιερών χώρων και κοιμητηρίων στα κατεχόμενα, τους βιασμούς το 1974 πέραν των 800 Ελληνοκύπριων γυναικών όλων των ηλικιών, τις κακοποιήσεις και δολοφονίες εγκλωβισμένων στα κατεχόμενα, τη μη εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής, που εκπροσωπεί και συνεχίζει το έγκλημα πολέμου του εποικισμού από την Ανατολία, ο συνεχιστής του σχεδιασμού Νιχάτ Ερίμ για επανάκτηση ολόκληρης της Κύπρου (βλέπε «Αιματηρή Αλήθεια»), τολμά με θράσος χιλίων πιθήκων να στέλλει χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τους... Χριστιανούς που ζουν στην Τουρκία και απανταχού! Και να μιλά -άκουσον άκουσον- για χώρα χωρίς ρατσισμό, εχθρότητες, μίσος και διάκριση!

Με μήνυμά του, λοιπόν, που πέρασε απαρατήρητο και που αναρτήθηκε στην προεδρική του ιστοσελίδα (ημερ. 24.12.2014) έγραψε, μεταξύ άλλων:

«…Δια μέσου της ιστορίας η Ανατολία υπήρξε η γη όπου διαφορετικές θρησκείες, κουλτούρες και εθνικότητες έζησαν μαζί, όπου ο ρατσισμός, η διάκριση, οι εχθρότητες ή το μίσος ποτέ δεν βρήκαν έφορο έδαφος.

΄Ολοι οι άνθρωποι που τράπηκαν σε φυγή από πολέμους, καταπίεση και βάσανα βρήκαν σ' αυτή τη χώρα καταφύγιο, ένα περιβάλλον μεγάλης ανεκτικότητας και ασφάλειας στις δύσκολες τους στιγμές.

Σήμερα η Τουρκία συνεχίζει να είναι τόπος όπου όλοι οι πολίτες της, ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνικής καταγωγής, ζουν με ειρήνη, αρμονία και ασφάλεια για το μέλλον, εν μέσω περιφερειακών διαφορών και αστάθειας.

Όπως ζήσαμε πάντοτε δια μέσου της ιστορίας, μαζί ενωμένοι και με αλληλεγγύη, θα συνεχίσουμε...».

Και ευχήθηκε σε όλους τους χριστιανούς πολίτες της Τουρκίας, διαφορετικών Εκκλησιών και παραδόσεων, τα Χριστούγεννα να είναι ευκαιρία για ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και ανεκτικότητας…

Η Τουρκία και τα σχέδιά της

Να, λοιπόν, που .. «δικαιώθηκαν» οι διάφοροι ψευτο-ιστορικοί Ρεπούσηδες ότι δεν έκαναν γενοκτονίες οι Τούρκοι αλλά φταίνε οι... συνωστισμοί στις παραλίες της Σμύρνης, του Πόντου, και προφανώς και... στο Πέντε Μίλι της κατεχόμενης Κερύνειας...


Κατά τα άλλα, ο άνευ ορίων σχιζοφρενής Ερντογάν μάς στέλλει μήνυμα να ενδυναμώσουμε την... αλληλεγγύη μας προς αυτόν και την ανεκτικότητά μας έναντι της Τουρκίας! Δηλαδή να συνεχίσουμε την υποταγή προς αυτόν, την Τουρκία και τα σχέδιά τους. Σφάξε με, αγά μου, ν' αγιάσω, για όσους τρέφουν ακόμα ψευδαισθήσεις ότι θα τα βρουν με τον αντικαταστάτη του σφαγέα Ετζεβίτ για «Μια και πάλι μεγάλη Τουρκία» (Yeniden Buyuk Turkiye) - που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν το θράσος και αυτοί να μας καλούν με ξενοπληρωμένα φιλμάκια και βραβεία Νόμπελ να μοιραστούμε τα αέρια και πετρέλαιά μας μαζί με την κατοχική Τουρκία, για να πλουτίσουμε μαζοχιστικά όλοι μαζί μια ώρα γρηγορότερα!

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου