Ν. Νυφούδης: «Αυτή η Βουλή θα είναι η μεταπολίτευση της δικής μου γενιάς» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ν. Νυφούδης: «Αυτή η Βουλή θα είναι η μεταπολίτευση της δικής μου γενιάς»

Δελτίο Τύπου της συνέντευξης του υποψήφιου Βουλευτή με το Ποτάμι στην Β' Θεσσαλονίκης, Νίκου Νυφούδη στην Euro τηλεόραση «Στις ...

Δελτίο Τύπου της συνέντευξης του υποψήφιου Βουλευτή με το Ποτάμι στην Β' Θεσσαλονίκης, Νίκου Νυφούδη στην Euro τηλεόραση

«Στις 24 Γενάρη πρέπει να έχει αποφασίσει ο Έλληνας ποιους πολιτικούς θέλει να έχει στο κοινοβούλιο, γιατί αυτοί θα αποφασίσουν για το μέλλον μας. Αυτή η Βουλή θα είναι η μεταπολίτευση της δικής μου γενιάς», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό EURO.

«Αναμενόμενο είναι να μη χαίρεται κανείς που το Ποτάμι διεκδικεί την 3η θέση και θα είναι ο ρυθμιστής της επόμενης ημέρας. Η δική μου παρουσία, όπως και πολλών άλλων, αποδεικνύει ότι το Ποτάμι δεν είναι ένα συστημικό κόμμα», τόνισε ο κ. Νυφούδης χαρακτηρίζοντας «εγκληματικό» το γεγονός ότι η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε εκλογές.

Μιλώντας για την επιχείρηση ελληνικών προϊόντων που διατηρεί στο Λονδίνο, δίνοντας βήμα στους μικρούς παραγωγούς, ο κ. Νυφούδης δήλωσε παρών στην προσπάθεια να επιστρέψουν τα λαμπρά μυαλά στην Ελλάδα, με την ύπαρξη ενός στρατηγικού εθνικού σχεδίου ανάπτυξης και τουρισμού. «Το στοίχημα είναι να μας αναδείξει ο κόσμος σε τρίτη δύναμη ώστε να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή πορεία και η χώρα να πάρει τροχιά ανάπτυξης», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής.

Τέλος, όσον αφορά την εκλογική του περιφέρεια, ο κ. Νυφούδης επεσήμανε: «Η Β’ Θεσσαλονίκης είναι μια εκπληκτική περιοχή, αλλά κανένας δεν αντιλήφθηκε το συγκριτικό της πλεονέκτημα. Έχει πλούτο και ο πλούτος αυτός θα πρέπει να συντονιστεί. Εγώ θα είμαι παρών για να διεκδικήσουμε για τη Β’ Θεσσαλονίκης  κάτι διαφορετικό».

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης



Εκ μέρους του γραφείου τύπου:
Μαρία Ζαμπέτη, τηλ. 6944173214

e-mail: pressnyfoudis@gmail.com

1 σχόλιο

  1. ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    Βίντεο ΣΟΚ για την μετανάστευση! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 1.5 ΛΕΠΤΟ
    Αφιερωμένο στους απανταχού "αριστερο-προοδευτικούς" λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε οτι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την πατρίδα μας γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και είναι σωστό απο ανθρωπιστικής άποψης.
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4370.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου