Σαράντα χρόνια μεταπολιτευτικής φαγούρας...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σαράντα χρόνια μεταπολιτευτικής φαγούρας...!

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι...Σαράντα ολόκληρα χρόνια στην εξουσία μετράνε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Σχεδόν μισός αιώνας διαφθοράς, σκανδάλων, διαπλ...

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι...Σαράντα ολόκληρα χρόνια στην εξουσία μετράνε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Σχεδόν μισός αιώνας διαφθοράς, σκανδάλων, διαπλοκής και εθνικής ταπείνωσης.

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Ίσως πολλοί δεν το έχουν συνειδητοποιήσει. Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που κανένα από τα δύο κόμματα δεν θα βρεθεί στην πρώτη θέση της προτίμησης του Ελληνικού Λαού σε επίπεδο εθνικών εκλογών. Τη Κυριακή στις 25 Γενάρη γράφεται Ιστορία. Κι αν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 έγινε η αρχή με τον τερματισμό του δικομματισμού και την εκλογική ισοπέδωση του ΠΑΣΟΚ αυτή τη Κυριακή κλείνει οριστικά ο κύκλος της λεγόμενης Μεταπολίτευσης.

Για να φτάσουμε ως εδώ μεσολάβησαν πέντε χρόνια Γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού. Στο διάστημα αυτό σε πολιτικό επίπεδο αναγκάστηκαν τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα να συγκυβερνήσουν,βλέποντας τα ποσοστά τους να συρρικνώνονται και τους ψηφοφόρους τους να τους εγκαταλείπουν μαζικά. Δύο κυβερνητικές πατερίτσες τους διαλύθηκαν (ΛΑ.Ο.Σ - ΔΗΜ.ΑΡ) ενώ ο έτερος μη κυβερνητικός βαστάζος τους, το ΚΚΕ, είναι αμφίβολο για πρώτη φορά από το 1974 αν θα μπει στη Βουλή. Σε πολιτικό πάντα επίπεδο είδαμε τη Χρυσή Αυγή να γιγαντώνεται και τους ΑΝ.ΕΛ να συγκεντρώνουν αξιόλογα ποσοστά στις εκλογές του 2012.

Η κυβερνητική συμμορία υπό αυτές τις συνθήκες με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στο πλευρό τους, τις κεφαλές της δικαστικής εξουσίας υπό απόλυτο έλεγχο, χρησιμοποίησε κάθε μέσο προκειμένου να κρατηθεί όσο μπορεί περισσότερο στην εξουσία. Τρομοκρατία σε όλα τα επίπεδα απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Παρακρατικές δολοφονίες (Φύσσας, Φουντούλης, Καπελώνης). Χρησιμοποίηση ΣΔΟΕ ως εργαλείο εκβιασμού.Φίμωση του μη ελεγχόμενου τύπου (δολοφονία Σωκράτη Γκιόλια, φίμωση ιστολογίων) σε συνδυασμό με συνωμοσία σιωπής για ντοκουμέντα ενοχής της κυβέρνησης (ηχογραφημένη εντολή Σαμαρά για φυλάκιση βουλευτών) και πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος (θεωρία των δύο άκρων). Αισχρές δικαστικές αποφάσεις εις βάρος βουλευτών (φυλακίσεις, κατ' οίκον περιορισμός, φίμωση) που μόνο η Χούντα είχε επιβάλλει. Καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών με αντάλλαγμα την ψήφο στη προεδρική εκλογή (Χαικάλης, Ξουλίδου, Μίχος, Κουκούτσης, Γρέγος κ.α) .Ουσιαστική κατάργηση του θεμελιώδους λόγου ύπαρξης της Βουλής και διακυβέρνηση με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σε κοινωνικό επίπεδο είχαμε επικράτηση εργασιακού μεσαίωνα με καταπάτηση βασικών εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων κερδισμένα με ιδρώτα και αίμα από την εργατική τάξη. Εξοντωτική υπερφορολόγηση. Ανεργία, εξαθλίωση και φτώχια. Χιλιάδες αυτοκτονίες και κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών στα ψυχιατρικά ιδρύματα. Ένα Έθνος σε ένα συνεχές πένθος και μια χώρα φρενοκομείο.

Αυτό είναι το κατόρθωμα 40 χρόνων διακυβέρνησης από το διευθυντήριο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ήρθε η ώρα ο Ελληνικός λαός να αποτινάξει το ζυγό της σκλαβιάς και να στείλει στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας τους Τυρράνους που ρουφάνε το αίμα του.

Την 26η Ιανουαρίου 2015 μια νέα μέρα ξημερώνει για τη Πατρίδα. Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά από την παραδόξως ακόμα ζωντανή ΝΔ και η κατάκτηση,παρόλο το πόλεμο που υφίσταται, της τρίτης θέσης από τη Χ.Α κλείνει το μαύρο κύκλο της μεταπολίτευσης. Υπό την προϋπόθεση ότι τις λίγες μέρες που απομένουν δε θα υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Καμιά ψήφος δε πρέπει να πάει χαμένη. Γι αυτό δε δίνουμε καμιά σημασία στις καθεστωτικές σειρήνες των ΜΜΕ και των ψεύτικων δημοσκοπήσεων. Επιβάλλεται κάθε συνειδητοποιημένος και αφυπνισμένος πολίτης όχι απλά να ψηφίσει και να μαυρίσει τη Χούντα του Μνημονίου αλλά να προστατεύσει τη ψήφο του τελώντας το δημοκρατικό καθήκον του την ώρα της καταμέτρησης.

Για να μπορέσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να προχωρήσουμε χωρίς το καρκίνωμα των τελευταίων 40 ετών. Την εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ α.ε.


Μαύρος Καβαλάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου