Άγνωστοι γρονθοκόπησαν υποψήφιο βουλευτή και εκλογικό αντιπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Άγνωστοι γρονθοκόπησαν υποψήφιο βουλευτή και εκλογικό αντιπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου

Αυτοί είναι «δημοκράτες»....; Στο Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης, έχοντας αναγνωρίσει έναν από τους ανθρώπους που καταγγέλλει ότι του ...

Αυτοί είναι «δημοκράτες»....;

Στο Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης, έχοντας αναγνωρίσει έναν από τους ανθρώπους που καταγγέλλει ότι του επιτέθηκε, βρίσκεται υποψήφιος βουλευτής του Λαικού Συνδέσμου.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου στη Β' Αθήνας, Νίκο Κουράκο, την ώρα που πήγαινε να ψηφίσει με τον πατέρα του στο 5ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 10 ατόμων.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καταθέτει μήνυση κατά του ενός που αναγνώρισε πως συμμετείχε στην επίθεση.

Δεύτερο κρούσμα εναντίον του ΛαΪκού Συνδέσμου σημειώθηκε το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης στον Πειραιά.

Ένας άγνωστος άνδρας εισήλθε σε εκλογικό τμήμα της Καλλίπολης και έριξε μπουνιά στον εκλογικό αντιπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου.


Ο δράστης αμέσως μετά αποχώρησε με τη μηχανή του και χάθηκε στα στενά του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου