Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » » Αγανάκτηση για την ασέβεια του ΣΥΡΙΖΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

«Τι θα ακολουθήσει, αν - ο μη γένοιτο - επικρατήσουν στην κάλπη οι αριστεριστές;»

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Η εξομοίωση του λευκού περιστεριού που συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα με το σύμβολο του twitter (διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης) από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διαφημίσει μια συζήτηση δια του προαναφερόμενου μέσου στο ίντερνετ (Τετάρτη 14/1, 20:00), προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της Εκκλησίας, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Χολέβας με ανακοίνωσή του, λέει τα εξής, μιλώντας για "την ασέβεια του κ. Τσίπρα προς τα ιερά Σύμβολα της Ορθοδοξίας":

«Με δυσάρεστη έκπληξη είδα στο Διαδίκτυο ότι ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του εξομοιώνουν το Άγιο Πνεύμα με το twitter. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον Πειραιά κατά τον Εορτασμό των Θεοφανείων και του δόθηκε η ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια του το λευκό περιστέρι, το οποίο συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. Αλλά ούτε τα προσχήματα δεν είναι ικανός να τηρήσει. 

Εκμεταλλεύθηκε αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε και την μετέτρεψε σε κομματική αφίσα για να ενημερώσει τους οπαδούς του ότι θα κάνει διάλογο μέσω του twitter, του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτυώσεως. Στην αφίσα αυτή γίνεται μία ασεβεστάτη εξομοίωση του περιστεριού ως συμβόλου του Αγίου Πνεύματος με το σύμβολο του twitter. Ως Χριστιανός Ορθόδοξος και ως Έλληνας πολίτης διαμαρτύρομαι γι’ αυτή την πράξη, η οποία καταδεικνύει την έλλειψη ευαισθησίας και σεβασμού του κ. Τσίπρα  προς την Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση του λαού μας.

Σε αντιδιαστολή επισημαίνω με ικανοποίηση τη δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά από τις Φιλιάτες ότι όσο κυβερνά η Νέα Δημοκρατία οι εικόνες του Χριστού και των Αγίων δεν θα αποκαθηλωθούν από τα Νοσοκομεία, τα Σχολεία και τους άλλους δημοσίους χώρους, παρά την επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός μας γνωρίζει καλά αυτό που λησμονεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι η Ελλάδα ελευθερώθηκε το 1821 από αγωνιστές, οι οποίοι είχαν ως σύνθημά τους: “Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”!».


Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Τι θα ακολουθήσει, αν - ο μη γένοιτο - επικρατήσουν στην κάλπη οι αριστεριστές; Χωρισμός Εκκλησίας - κράτους και διωγμοί κατά των χριστιανών και του κλήρου; Φορολόγησή τους, όπως είχε ζητηθεί στη Θεσσαλονίκη από κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Κατέβασμα των εικόνων και της σημαίας από τα δημόσια κτίρια, όπως προσπάθησαν να κάνουν ήδη αριστεριστές αυτοδιοικητικοί; Ελευθεριακές, εθνομηδενιστικές & μηδενιστικές πολιτικές από τον ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικές που θα καταστρέψουν τη νεολαία μας; Προώθηση από τους αριστεριστές των "αρχών" της πολιτικής ορθότητας και απόλυτη αποϊεροποίηση της ανθρώπινης ζωής; Επέλαση των αιρέσεων και του Ισλάμ στο όνομα της ανεξιθρησκίας, κατακερματισμό της κοινωνίας και κοινωνική κατάρρευση;

Από "Ελεύθερη Ώρα"

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου