Β. Λεβέντης: «Αργός θάνατος η ΝΔ – Άμεσος θάνατος ο ΣΥΡΙΖΑ – Τσόντα το Ποτάμι» (video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Β. Λεβέντης: «Αργός θάνατος η ΝΔ – Άμεσος θάνατος ο ΣΥΡΙΖΑ – Τσόντα το Ποτάμι» (video)

Επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Μιλώντας στο  SIRMA.INFO  τόνισε μεταξύ άλλων ...

Επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Μιλώντας στο SIRMA.INFO τόνισε μεταξύ άλλων πως «Αν ακολουθηθεί η αντιφατική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως οι ευρωπαίοι να μας πουν ή συμμορφώνεστε με τις υπογραφές που έχετε βάλει ή έξω. Εγκληματικά όσα έκαναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αργός θάνατος η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι άμεσος θάνατος».

Ο Β. Λεβέντης ζήτησε εκ νέου κυβέρνηση τεχνοκρατών σχολιάζοντας πως χάνονται μέσα στο «βρώμικο πολιτικό σκηνικό» τεχνοκράτες τύπου Χαρδούβελη, Στουρνάρα.

«Το Ποτάμι είναι κόμμα του Μπόμπολα, κόμμα της διαπλοκής, ένας που θα ψηφίσει Ποτάμι είναι αφελής έως ανώριμος» σημείωσε αρχικά για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ενώ για τη Χρυσή Αυγή σχολίασε «είναι φασίστες, φονιάδες, μαχαιροβγάλτες».

«Το Ποτάμι τι απόψεις  έχει; Άρες μέρες κουκουνάρες. Κόμμα τσόντας που να ενώνεται με το πρώτο κόμμα ώστε ο Μπόμπολας να παίρνει τα υπουργεία Δημοσίων Έργων, Βιομηχανίας, Προμηθειών, το φιλέτο δηλαδή» πρόσθεσε για το Ποτάμι χαρακτηρίζοντας «ανίδεο από πολιτικά» τον Σταύρο Θεοδωράκη και «χαβαλέδες» αυτούς που τον πλαισιώνουν.

«Κλητήρας της Μέρκελ ο Σαμαράς. Ο Τσίπρας κάνει το αντράκι άλλα έχει δύο λύσεις ή να γίνει χανουμάκι της Μέρκελ ή να κάνει τον αντάρτη και να μας βγάλει από το ευρώ και να μας καταστρέψει» κατέληξε ο κ. Λεβέντης επαναλαμβάνοντας την άποψη της Ένωσης Κεντρώων περί κυβέρνησης τεχνοκρατών η οποία θα κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου