Anadolu: Εγινε νέο επεισόδιο στα Ιμια - Η Αγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις - Διαψεύδει το Πεντάγωνο (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Anadolu: Εγινε νέο επεισόδιο στα Ιμια - Η Αγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις - Διαψεύδει το Πεντάγωνο (Video)

Συνεχίζει η Αγκυρα το παιχνίδι με την φωτιά στο Αιγαίο. Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu υπήρξε νέο επεισόδιο στα Ιμια...

Συνεχίζει η Αγκυρα το παιχνίδι με την φωτιά στο Αιγαίο. Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu υπήρξε νέο επεισόδιο στα Ιμια το μεσημέρι.

Ωστόσο πηγές του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιοδήποτε νέο επεισόδιο. Τονίζουν δε ότι στην περιοχή βρίσκεται η κανονιοφόρος «Νικηφόρος», η οποία δεν έχει καταγράψει καμία τέτοια δραστηριότητα.

Οπως υποστηρίζει το Anadolu λόγω της «επετείου» των 21 ετών από την κρίση στα Ιμια τουρκικές δυνάμεις βρίσκοταν κοντά στα Ιμια - σε απόσταση 3,8 μιλίων από την Αλικαρνασό (Μπόντρουμ) – το σκάφος P 1208 και 4 φουσκωτά. Οπως υποστηρίζει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων υπήρξε «κινητικότητα» τις μεσημεριανές ώρες από σκάφη των δύο χωρών.

Σύμφωνα με το Anadolu σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής σταμάτησε σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής και του ζήτησε να αποχωρήσει από την περιοχή. Η «εμπλοκή» διήρκησε περί τα δέκα λεπτά ωστόσο, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ-1 τελικώς αποχώρησαν τα τουρκικά σκάφη προς την Αλικαρνασό.

Δείτε το VIDEO που «ανέβασε» το απόγευμα της Δευτέρας στον λογαριασμό του το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας στο Youtube (TSK) με τίτλο: «Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις -Τεταμένες στιγμές στα Ιμια»



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου