Ο αφελληνισμός της Κυπριακής Δημοκρατίας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο αφελληνισμός της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τα θεμέλια αφελληνισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, με υπογραφή του χαμηλού πολιτικού και στρατιωτικού ορίζοντα της Αθήνας, χαράχθηκαν ήδ...

Τα θεμέλια αφελληνισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, με υπογραφή του χαμηλού πολιτικού και στρατιωτικού ορίζοντα της Αθήνας, χαράχθηκαν ήδη την 27.03.2007 στις Βρυξέλλες και θα αρχίσουν να οικοδομούνται με την τουρκοποίησή της από την 12.01.2017 στην Γενεύη!

Του Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η αρχη του απαραβιαστου των συνορων διεθνως αναγνωρισμενων και πληρως κυριαρχων κρατων εγκαταλειφθηκε και με την υπογραφη του χαμηλου πολιτικου και στρατιωτικου οριζοντα της Αθηνας, οταν την 27.03.2007 ολα τα κρατη-μελη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. ομοφωνησαν στις Βρυξελλες, οτι η προσωρινη λυση στο καθεστως του «Κοσοβου» θα ειναι η «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του, οπως προεβλεπε το σχεδιο Αχτισααρι,  καταπατωντας θρασυτατα την αποφαση 1244 του Συμβουλιου Ασφαλειας του ΟΗΕ, ληφθεισα τον Ιουνιο του 1999 προκειμενου να αποκρυσταλλωση πολιτικα την κατασταση που προεκυψε μετα τον πολεμο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ εναντιον της Σερβιας, που οριζει ρητα και κατηγορηματικα πως το Κοσοβο αποτελει αναποσπαστο τμημα της Σερβιας.

Απο τοτε το «Κοσοβο» εγινε ο εφιαλτης για την Κυπριακη ΔημοκρατιαΜε το Κοσοβο νομιμοποιηθηκε η χρηση στρατιωτικης βιας απο ξενες δυναμεις προκειμενω να αποσπασουν τμηματα της εδαφικης επιφανειας μιας χωρας, να την καταστησουν αρχικα ντε φακτο ανεξαρτητη και στην συνεχεια η ανεξαρτησια αυτη να αναγνωριστη και απο την διεθνη κοινοτηταΣυνεπως δεν ευθυνεται η οποιανδηποτε Βικτορια Νουλαντ για τις καταστροφικες εξελειξεις του ΚυπριακουΣτο κατω κατω της γραφης εαν υπηρχε ικανη ελληνικη ηγεσια θα κραυγαζεν, Fuck Βικτορια Νουλαντ! και οποιαδηποτε αλλη πορνη των ΗΠΑ και θα προχωρουσε απο την 12.01.2017 την συζητηση για το πως θα εφαρμοστουν τα ψηφισματα του ΟΗΕ που ζητουν την αμεση κυριαρχια της  Κυπριακης Δημοκρατιας. Αυτοι που ευθυνονται για την καταστροφικη εξελιξη του Κυπριακου ειναι οι πασης κομματικης αποχρωσης ασκουντες στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εξουσια, πολιτικοι και στρατιωτικοι, και ειναι αυτοι που πρεπει να στηθουν «επαναστατικου δικαιου» μπροστα στις ομοβροντιες των εκτελεστικων αποσπασματων!

Ο γραφων δεν ειναι ιστορικος. Αναζητει ομως τους πραγματικους λογους αφελληνοποιησης του χωρου της ανατολικης Μεσογειου, που ακομη και σημερα συνεχιζεται και στην Κυπρο,. Κυριαρχο ρολο στην αρνητικη για τον Ελληνισμο κατασταση  στον χωρο της ανατολικης Μεσογειου επαιξαν και συνεχιζουν να παιζουν οι τρεις μονοθε’ι’στικες θρησκειες, Ιουδα’ι’σμος, Χριστιανισμος και Ισλαμισμος αλλα και η ηλιθιοτητα των υπευθυνων Ρωμιων που δεν ξυπνησαν ακομη απο τον μακαριο υπνο τους!!! Με αφελληνοποιηση κινδυνευει η Ηπειρος, η Μακεδονιαια η δυτικη Θρακη και τα νησια του ανατολικου Αιγαιου.

Αυτη προωθειται ανομολογητα απο την εχθρικη προς τον Ελληνισμο Ε.Ε.! των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, η οποια βλεπει τα κατοικουμενα απο Αλβανους εδαφη της ΠΓΔΜ οργανικα και πολυπλευρα συνδεδεμενα πολυ περισσοτερο με το Κοσοβο των ομοεθνων τους και πολυ λιγοτερο με τις σλαβικες περιοχες της ΠΓΔΜ και στηριζει τις αξιωσεις των Τσαμηδων στην Ηπειρο ενω υποβαθμιζει τις αντιστοιχες των Βορειοηπειρωτων στην Αλβανια. Την ιδια τακτικη εφαρμοζει και στις αξιωσεις της Τουρκιας σε βαρος της Ελλαδος και της Κυπρου.

Ναι μεν ολες τις μεχρι προσφατα ελληνοτουρκικες κρισεις τις εχει προκαλεσει το κεμαλικο καθεστως και οι πολιτικοι του εκπροσωποι που φαινομενικα σημερα σαρωνονται απο τον ισλαμικο συντηρητισμο του Ερντογαν, η Ελλαδα ομως δεν κερδισε τιποτε απο την εξελιξη αυτη διοτι το στρατοκρατικης επιρροης «βαθυ κρατος» του κεμαλικου καθεστωτος και οι ελεγχομενοι απο αυτο μηχανισμοι συνεχιζουν να αποτελουν μονιμη εστια παραγωγης ελληνοτουρκικων κρισεων. Θα ηταν ομως ηλιθιο να πιστευεται, οτι οι ισλαμιστες του Ερντογαν εχουν εκ προοιμιου καλυτερες διαθεσεις απαναντι στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης. Η προσφατη νικη του Ερντογαν κατα του στρατιωτικου πραξικοπηματος και η συνεχιζομενη εικονα πληρους καταρρευσης της κεμαλικης κεντροδεξιας, καθε αλλο παρα ως θριαμβο της Αθηνας, μπορει να εμφανισθη.

Στην ουσια δεν παιζει κανενα ρολο ποια νικη θα ηταν για την Ελλαδα προτιμοτερη. Διοτι δεν προκειται να υπαρξη καποια νικη αλλα αναγκαστικα πλεον μια συγκλιση. Η διαπαλη ισλαμιστων και κεμαλιστων στην Τουρκια ειναι μια απολυτως φυσιολογικη κατασταση. Οι ισλαμιστες μετατρεπονται σταδιακα απο κινημα κοινωνικου ριζοσπαστισμου σε εκφραστη του συνολου της τουρκικης κοινωνιας, συμπεριλαμβανομενης της αρχουσας ταξης.. Απο την αλλη πλευρα η στρατιωτικη συνιστωσα των κεμαλιστων μετα το προσφατο στρατιωτικο πραξικοπημα αντιλαμβανεται οτι οφειλει σταδιακα τον περιορισμο του πολιτικου παρεμβατισμου και των οικονομικων και κοινωνικων προνομιων του, γιατι ειναι πλεον εκτος εποχης.

Αυτο που πρεπει να ληφθη σοβαρα υπ’ οψη ειναι η μετατοπιση ολοκληρου του πολιτικου σκηνικου της Τουρκιας, συμπεριλαμβανομενου και του Ερντογαν, προς εντονα εθνικιστικη κατευθυνση και δη οθωμανικων διαστασεων. Οπως τουλαχιστον με την στροφη τοτ Ερντογαν προς τον Πουτιν εμφανιζεται σημερα η Τουρκια, εκ των πραγματων δεν μπορει να αντεξη αυτην την στιγμη μια ριζικη αλλαγη εξωτερικης πολιτικης ‘η μια εσωτερικη επανασταση. Οι στρατιωτικοι οι οποιοι εξεδιωξαν την προηγουμενη ισλαμικη κυβερνηση του Ερμπακαν το 1997 και επιχειρησαν να διωξουν και την σημερινη το 2016, μονο με εγκριση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου θα επιχειρησουν πολυ συντομα ενα νεο στρατιωτικο πραξικοπημα.

Παρ’ ολα αυτα ο αναβαθμιζσμενος ρολος  της Τουρκιας μετα την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης παραμενει σταθερος για τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, σε οτι αφορα τον Καυκασο, την Κεντρικη Ασια και τα κοιτασματα Υδρογονανθρακων της Κασπιας. Ο διεθνης  πολιτικος σιωνισμος μεταφερη ηδη την κυρια βαση του απο τις ΗΠΑ στο Καζασταν, δηλαδη στην παλαια περιοχη της Χαζαριας λογω της αναμενομενης αντιπαραθεσης για ελεγχο της Ευρασιας.

Το διλημα για την σημερινη πολιτικη και στρατιωτικη ελιτ της Τουρκιας ειναι πολυ μεγαλο. Εαν θελει να συνεχιζη να παιζη τον σοβαρο ρολο της στις διεθνεις υποθεσεις απο την σημερινη κεντρικη αντιπαλοτητα της Ρωσιας, της Κινας και των ΗΠΑ στην Ευρασια και να επιβαλη τις αποψεις της με το Κυπριακο στην ανατολικη Μεσογειο βαζοντας τελεσιδηκα και το ποδι της στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην δυτικη Θρακη, ειναι υποχρεωμενη να στραφη προς τις χωρες της Ευρασιας με καθοδηγηση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και να αξιοποιηση στην συνεχεια τις σχεσεις που ηδη εχει δημιουργησει για να προωθηθουν τα σχεδια των ΗΠΑ και της Ε.Ε. στην περιοχη. Ο Παντουρκισμος και ο Ισλάμισμος ειναι τα δυο κυρια εργαλεια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου απο την νεα εδρα του στο Καζασταν για την πραγματοποιηση των στοχων του στην Ευρασια, προ’υ’ποθεση για την παγκοσμια κυριαρχια.

Η σημερινη και αυριανη μοιρα του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης!

Το κρατιδιο αυτο στην αρχη της δημιουργιας του καταφερε να μεταστοιχειωση την κοινωνια του απο αγροτικη, υποτελει στους εγχωριους και ξενους φεουδαρχες μεγαλοκτηματιες, σε αστικη. Δεν καταφερε να αναπτυξη βιομηχανια, δεν καταφερε να μπη μεσα στην ομαδα των προηγμενων χωρων της Ευρωπης. Λογω αναξιας πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας, που διατηρειται δυστυχως μεχρι τις ημερες μας, συρθηκε σε πολεμους που ηταν προς οφελος και εξυπηρετηση αλλοτριων συμφεροντων, με εξαιρεση τους απελευθερωτικους αγωνες του 1912-1913, που αποσκοπουσαν στην αναπτυξη του ιστορικου του χωρου και γι’ αυτο πληρωθηκαν ακριβα.

Η Ρωμιοσυνη κερδισε και εχασε οχι μονο ιστορικα Ελληνικα χωματα αλλα και συνειδησεις ανθρωπων που κατοικουσαν και ζουσαν στους τοπους αυτους απο αιωνες μεταφεροντας ασβεστη μεσα τους Ελληνικοτητα και την οποια καποια στιγμη αναγκαστηκαν να στεγασουν μεσα στις παραγκες της προσφυγιας και της φτωχειας. Ο Ελληνισμος δεν επαψε να πληρωνη καθε φορα ακομα και οταν συρρικνωνονταν, ακομα και οταν αποκοβονταν απο τις πατρογονικες του εστιες.

Στην λογικη μιας ηλιθιας εθνοκαθαρσης, η οποια περισσοτερο ηταν θρησκευτοκαθαρση προς οφελος της εβρα’ι’κης αιρεσης που φερει το ονομα Ορθοδοξια, υποχρεωθηκαν εκατομμυρια ανθρωποι με ελληνικη συνειδηση, ‘η να μετακινηθουν σε αλλες περιοχες ‘η να χαθουν μια για παντα απο τον κορμο της Ελλαδος και να περιελθουν υπο τον ελεγχο νεοπαγων εθνων οπως οι Τουρκοι, οι οποιοι δεν επαψαν απο την πρωτη στιγμη της εμφανισης τους να επινοουν σχεδια και τεχνικες για τον αφελληνισμο των Ελληνων.

Η Ορθοδοξια συνεβαλε αποφασιστικα και εγκληματικα για τον αφελληνισμο των Ελληνων.

Η αντιεθνικη αυτη θρησκεια διεβλεπε οτι αν αφηνε ορθοδοξους χριστιανους στην Μικρα Ασια, το πιθανοτερο ηταν να τους χαση, μετα και απο τις νεες θεωριες των Κεμαλικων, για το ποιοι ειναι Τουρκοι. Ετσι μεριμνησε μονο γι’ αυτους που βρισκονταν στην Κωνσταντινουπολη, Ιμβρο και Τενεδο και τους υπολοιπους τους ανταλλαξε με μουσουλμανους, απο την Ελλαδα, οι οποιοι ομως στην πλειονοτητα τους ηταν ελληνικης καταγωγης και οχι Τουρκοι.

Οσον αφορα τους Ελληνες της Μικρας Ασιας που ειχαν μεταβληθει σε Τουρκους ολα αυτα τα χρονια τους χαρισαν οι απατριδες και εξουσιαζοντες Ορθοδοξοι στην Τουρκια, αφου δεν θα ειχαν ποτε την ευκαιρια να ανανηψουν και να επανελθουν στις πατρογονικες καταβολες. Ετσι ο Ελληνισμος χαριν της εβρα’ι΄κης αιρεσης με το ονομα Ορθοδοξια απο οικουμενικος και εξαπλωμενος σ’ ολη την Ανατολικη Μεσογειο μεχρι τον Ποντο και της Κασπια Θαλασσα, εγκαταλειφθηκε απο αναξιους ηγετες και περιορισθηκε στα ορια του σημερινου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης που συρρικνωνετα συνεχως. Σειρα εχουν μετα την Κυπρο, η δυτικη Θρακη, η Κρητη, τα νησια του ανατολικου Αιγαιου, η Μακεδονια και η Ηπειρος.

Αυτο που τελικα θα παραμεινει, εαν δεν λαβει μια αιματερη εθνοκαθαρση των Τουρκοκοτσαμπασηδων και Γερμανοτσολιαδων πασης κομματικης αποχρωσης που ασκουν σημερα εξουσια, θα ειναι ενα γερμανικο Δουκατο εως την Θεσσαλια με μερικα νησια του δυτικου Αιγαιου και του Ιονιου Πελαγους και πιθανως και με εναν πριγκιπα ‘η βασιλια. Σημερα μετα την απωλεια το 1974 ενος μεγαλου τμηματος της Κυπρου με κινδυνο και την απωλεια του φαινομενικα ακομη εναπομειναντος, μετα την απωλεια της Βορειου Ηπειρου, της Ρωμυλιας και της Ανατολικης Θρακης, της Ιμβρου, της Τενεδου και των Ιμιων, η ως ανω υποθεση δεν ειναι φανταστικη.

Κυρια αιτια για ολα τα αρνητικα για τον Ελληνισμο και για την Ελληνικοτητα εξελεχθεντα γεγονοτατα, υπηρξε και ειναι ακομα το ξενο σωμα που φιλοξενειται λαθρα εδω και 1700 χρονια στον ενδοξο τοπο μας με το ονομα Ορθοδοξια. Οι εγχωριοι δυναστες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης που συνεχως πηγαζουν με τις ευλογιες της Ορθοδοξιας απο το Κολεγιο των Αθηνων, αποβλεπουν στην ληθη της Ελληνικης Ιστοριας απο τους απατριδες Ρωμιους και στην επιβουλη της παγκοσμιοποιηση. Ουδεποτε πρεπει να μαθουν οι χαμενες ελληνικες συνειδησεις ανθρωπων που κατοικουσαν και ζουσαν στους προγονικους τοπους απο αιωνες, μεταφεροντας ασβεστη μεσα τους Ελληνικοτητα, οτι προδοθηκαν απο την εβρα’ι’κη θρησκευτικη αυτη αιρεση με το ονομα Ορθοδοξια.

Για τον λογο αυτο η κοινωνια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ποτε δεν θα μπορεσει να μετεξελιξει ουτε τον Πλατωνισμο, ουτε τον Αριστοτελισμο και να προωθηση τον συγχρονο φιλοσοφικο λογο. Η Ακαδημια Αθηνων τιποτε το Ελληνικο δεν εχει μεσα της. Αυτη μαζι με τα λεγομενα ΑΕΙ και με τους λεγομενους ανθρωπους των Γραμματων, των Επιστημων και των Τεχνων με συμπλευση της Ορθοδοξιας διαπραττουν την μεγαλυτερη προδοσια κατα του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας! Εδω προκειται για  αναξιους απογονους ενδοξων προγονων, που τους παρεδωσαν πλουσιωτατην κληρονομια στην οποια σταθηκαν ανικανοι Ρωμιοι να προσθεσουν κατι, αλλα ικανοτατοι να αμαυρωσουν το απαστραπτον εθνικον παρελθον, ενω οι εναπομειναντες Ελληνες ανημπροι παρακολουθουν την δολοφονια του Ελληνικου Πνευματος, που γινεται εν ονοματι της δημοκρατιας, των δηθεν προοδευτικων αριστερων δυναμεων, του κομμουνισμου, του Γιαχβε της Ορθοδοξιας, της Ψευδοευρωπης, του σοσιαλισμου, του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, των ξενων συμφεροντων κ.α. πολλων!


PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: 
chaziteo@t-online.de

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου