Δημοσκόπηση στην Τουρκία: «Οι Αμερικάνοι βρίσκονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δημοσκόπηση στην Τουρκία: «Οι Αμερικάνοι βρίσκονται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις»

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερες από 40 επαρχίες της Τουρκίας.  Αποκαλύπτει  ότι τα τρία τ...

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερες από 40 επαρχίες της Τουρκίας.  Αποκαλύπτει  ότι τα τρία τέταρτα των ανθρώπων πιστεύουν ότι πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία υπάρχει μια ξένη δύναμη.

Απόδοση – Επιμέλεια: echedoros-a.gr

Η πεποίθηση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της τρομοκρατίας, είναι διαδεδομένη στην τουρκική κοινωνία, και μετά τις ΗΠΑ, ακολουθεί το Ισραήλ και κατόπιν η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η γνωστή στην Τουρκία,  για τις επιτυχείς δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης «A & G Research Company» πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με ποιος κρύβεται πίσω από τις τρομοκρατικές δραστηριότητες στην Τουρκία.

Η δημοσκόπηση έγινε τέλη Δεκεμβρίου του 2016 με τη συμμετοχή 3.035 ατόμων.

Ο διευθυντής της εταιρείας Αντίλ Γκουρ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία του τουρκικού λαού πιστεύει ότι «μια ξένη δύναμη βρίσκεται πίσω από τις τρομοκρατικές ομάδες».

Σύμφωνα με την έρευνα, το 81,4 τοις εκατό των μορφωμένων συμμετεχόντων Τούρκων, με τουλάχιστον ένα πτυχίο,  και 68,3 τοις εκατό των συμμετεχόντων Κούρδων, πιστεύουν ότι η τρομοκρατία στη χώρα υποστηρίζεται από μια ξένη δύναμη.

Στο ερώτημα: «Οι τρομοκρατικές  δραστηριότητες που συχνά λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία, νομίζετε ότι γίνονται αποκλειστικά από τις τρομοκρατικές οργανώσεις όπως είναι το PKKDaesh και Feto ή χρησιμοποιούνται αυτές από άλλες δυνάμεις για να επιτύχουν τους σκοπούς τους;»

Αυτοί που πιστεύουν ότι οι αναφερόμενες ομάδες (PKKDaesh και Feto) πραγματοποιούν μόνες τους τις τρομοκρατικές επιθέσεις ανέρχονται μόλις στο 24 τοις εκατό, ενώ το 76 τοις εκατό των συμμετεχόντων πιστεύουν ότι κάποιος άλλος συντονίζει τις ενέργειες των τρομοκρατών, σύμφωνα με την «Γενί Σαφάκ» - Yeni Şafak.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου